- 6 Mart 2013
- 255
- 290
- 103
- 37
Merhaba fikirlerine önerilerine çok ihtiyacım olan hanımlar
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..
Allah affetsin buna çok güldümBugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş
Bi gece beraber mi olunca mı düzeliyormuş
Hayatımda duyduğum en yaratıcı yalan senaryo
Sana vereceği uçak bileti parasıyla eskortla takılsın.
De ki gelirim ama bu defa o şeyini keser atarım sorunun çözülür!
ben de bunu yazmaya geliyordum.Aklıma Barney Stinson geldi, dünyayı kurtarmanın tek yolunun bir kadının onunla sevişmesi olduğuna ikna ediyordu falan.
Abi çok How I Met Your Mother izlemiş bence.
Arkadaşlar bide ciddi cevap vermiş yaburam buram fake kokuyor
Madem biriyle.beraber olunca o.kopasica.seyi duzeliyorsa ona genel.evi tavsiye et. Ve.her yerden engelle.bir halt yapacagi yok korkma bosuna sacma yalanlarina da kanmaMerhaba fikirlerine önerilerine çok ihtiyacım olan hanımlar
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..
Kız argolu konusma ban yiyecenKızım saf mısın sen yeter artık ya ooooffff bu şerefsiz mal herif seni kandırıyo s.git de geç bu ne be dağdan inmişleri nerden buluyosunuz anlamadım, inşallah şeyi kalkmaz bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?