Başımdaki beladan nasıl kurtulabilirim?

Yok artik sayin seyirciler bu ibibikler bakalim daha nasil yaratici yalanlar bulacak.

O aile korkkusuu yok mu o korku Bir kiza en buyuk hatasını yaşatır şantaja boyun egip kendisini daha derin bir bataklikta bulması mesela. Ve sonu asla gelmez isteklerin........... ac lan ac de adam olsaymis vurmasaymis sana. Emin ol ailen sana destek cikar.

Çok guldum eski sevgiliniz senarist falan mi
Nasil güzel yazmış yaaa

Beni tehdit ettigin icin karakola gidiyorum sikayetci olacagiz mahkemede gorusuruz ailemede anlatacagim ailenin erkekleri seni öldurmezse mahkemeye gelirsin nasilsa hakim sagliginla ilgili bir problem varmi diye hastaneyede gonderir seni de.Su andan itibaren kayit ediyorum aramalarini devam edersen bu is mahkemede bitecek de.Bir daha ararsa ben insan degilim.Lutfen dene ve sak8n korktugunu belli etme.Ayricada oyle bir pislikle beraber olmak evlenmek inan ailenin seni öldürmesinden beterdir.Lutfen cesaretli olun kizlar boyle pisliklerin sizi sindirmesine izin vermeyin siz çirkefleşin onlar korksun

Imkanin varsa hop.direk avukata git yoksa polise git uzaklastirma iste tabiki de yalan soyluyor

Dava dilekçesine ne yazacakmış? "Bu kız benim pipimi bozdu".. (!) Üni bitmiş, çalışmaya başlanmış falan yaş almış gitmiş anlayacagin ama kafa hala 5 yaş modunda işliyor. Bunca sene iyileşmeyen pipi ancak senle birlikte olursa iyileşecek, niye? Çünkü onu küstüren sensin. Sen almalısın minik pipinin gönlünü. Komediye gel vatandas.

Eger bu tuzaga dusersen pess derim..

Soyledigi hersey yalan.
Sakin inanma
Seyinde problem falan yok
Curuk raporu yalan
Birisiyle birlikte olunca gececekse gitsin baskasiyla olsun

Yalan soyluyor inanma
Korkma
Savciliga sikayet edecegini , telefonlarinin dinlendigini bir daha onu aramamasi soyle ve engelle

engelle heryerden
bu şekilde korkutarak istediğini elde edeceğe benziyor
çünkü saf birşeye benziyorsun
biriyle birlikte olunca geçmesi nedir ya
ayrıca niye illa ki sen her ilde parayla parasız bir sürü yapabilecek varken
sizi kandırmaya tesir altına almaya başlamış uzak durun heryerden engelleyin
ve konuşmalarınızı kaydettiğinizi zorladığı için dava ederse asıl onun suçlu olacağını ceza alacağını söyleyin

çok saçma sakın inanmayın kendinizi yakarsınız irtibatınızı kesin onunla

Tuncer sen misin?
Ay iş yerinde kahkaha attırdınız bana çok yaşayın emi.

Konuya gelecek olursak yapma kızım etme, üniversite okumuş insansın, bir kere birlikte olup geçecek birşey değil bu bir. İkincisi bırak dava edecekse etsin (ki bence etmez seni kullanmak adına boş bir tehdit) Sende şiddet görmüşsün, bunu anlatırsın olur biter. Gençliği böyle gördükçe üzülüyorum, geleceğe inancım bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…