Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cinsellik bölümünde çok onemseniyor bu konu ama burda bazı kadınlar cinsellik için evlenilir mi diyor? Gerçekten anlamadım ben de
Cinsellik çok ama çok önemli , o cinsellik önemli değil diyenler ya hasta ya da eşleri tarafından arzulandıkşarı için o eksikliği bilmiyorlar yaşamamışlardır , evlilikte arzulanmayan kadın olmak nedir bilmeyenler daha doğrusu yaşamayanlar cinsellik hakkında önemsiz deyip kenara çekilmesinler

Cinsellik bölümünde çok onemseniyor bu konu ama burda bazı kadınlar cinsellik için evlenilir mi diyor? Gerçekten anlamadım ben de

Valla cinsellik önemlidir arkadaşım, bu yüzden de boşanılır, kimse kimsenin hakkına bu şekilde giremez.

İnşallah bundan sonrası için mutluluk vardır önünüzde :KK200:

Daha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım :olamaz:

Böyle konulara böyle yorumlar hep geliyor ve cidden kabak tadı verdi artık, arkadaşlar böyle soruları soran birisi hemen evlenecem acilen bana koca bulun demek istemez, dönüp tekrar okudum evet konu sahibi de öyle demiyor. Bir karar verirken geleceğin belirsizliği korkutur ve iyi örnekler duyarak içini rahatlatmak ister. Ben de boşanırken benzer sorular sordum benzer gözlemler yaptım ve iki yıldır bildiğim kadarıyla koca derdine falan da düşmedim :KK64: okduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bilmiyorum ki.

Hay ağzına sağlık ya, konu sahibinin sorduğu soruyu bırakıp başka yöne çekme çok bu forumda nedense.
Sanki kadın ikinciye evlenicem demiş koca arıyorum demiş, sadece merak etmiş ne var bunda yahu

İnsan yüzlerce şey düşünür merak eder sorar, cevabınızı verin geçin yani ne bu yargılama çabası insanları.
Sanki herkes hakim olmuş burası da mahkeme.

Ay daralıyorum bazen bu forumda.
Cevap olarak;
Tanıdığım bir akrabam 3. evliliğinde mutluluğu buldu, boşandığına çok pişman olanı görmedim açıkçası.

Hicbir kadın şımarık değilse öylesine canı istediği için boşanmaz ben de boşanıyorum boşanırken de gelecek korkutuyordu ama şimdiki zamana baktım ve çok mutsuzum, benim x kocalık vasfını yerine hic getirmedi Herşeyi tek yaptım cinselliği bile tek yasadım.
Kimse kusura bakmasın cinsellik de önemli bence. (Gay mi diye şüphelendiğiniz bir kocanız olursa ne demek istedigjmi o zaman anlarsınız.)
O yüzden gelen gideni aratır mi bilemem tekrar evlenir miyim onu da bilmiyorum.
İlkinde baya saf davranmışım onu anladım en azından simdi daha akıllıyım tecrübe oldu.
Mutlu olmak klişe olacak ama insanın kendi elinde.
Hayatı akışa bırak ve hep gülümse. Hayat tiyatro sahnesi gibi eski oyun bitti yenisinde sıra. Daha iyi mi kötü mü olacağı bence alınan derslere bağlı. Şans da yaninda olursa eskisinden de mutlu olabilirsin.

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Ben ikinci evliligimi yaptim. Bence kesinlikle sartlar esit olmali cocuksuzsa cocuksuz cocukluysa cocuklu ben bu yonden problemler yasiyorum cok mutlu oldugum soylenemez.

Sizinle cok farkli noktalardayiz
Pazardan karpuz mu aliyoruz ki evlenince kotu cikiyor?
Insan hayat arkadasini kendisi secer , elbette yuzde yuz tanimak mumkun degil ancak kotu cikti gibi bir bakis acisini ben anlayamam

Ben iki evliligimde de evlenmeden once beraber yasadim , ilk esimle cok zittik karakter olarak , o evlenmeyi cok istedi , ben cok asiktim , o da deli gibi asikti ama bana evlenme teklif ettiginde biz bosaniriz sekerim dedim ve nitekim oyle de oldu dostca ayrildik

Ikincisiyle de 3 ay beraber yasadim , huyunu suyunu bilerek evlendim , benim secimimdi , kotu cikmasi gibi bir durum olamaz yani

Iyi tanimadan , bazi seyleri konusmadan , yasamadan yapilan evliligi benim aklim almiyor zaten

O yuzden tekrar asik olursaniz iyice taniyin , tanimaya yonelik sorular sorun , derin bir iliski kurun sonra dusunun evliligi
toplum kuralları diye saçma sapan şeyler yüzünden ilk evliligimde yapamadım benim de bakış açım bu yönde idi ama ikinci evliliğimi yapacaksam bir gün sizin dediginiz gibi yapmayı dört dörtlük olmasa bile kısmi anlamda tanıyıp uygun olup olmadığımızı test ettikten ve mutlu olacağımıza inandıktan sonra evlenirim diyorum. Kısaca haklısınız
Kadın olarak bakış açım ve hayat görüşüm tamamen değişti.
Sizin fikirlerinize bayılıyorum bu arada :)))

toplum kuralları diye saçma sapan şeyler yüzünden ilk evliligimde yapamadım benim de bakış açım bu yönde idi ama ikinci evliliğimi yapacaksam bir gün sizin dediginiz gibi yapmayı dört dörtlük olmasa bile kısmi anlamda tanıyıp uygun olup olmadığımızı test ettikten ve mutlu olacağımıza inandıktan sonra evlenirim diyorum. Kısaca haklısınız
Kadın olarak bakış açım ve hayat görüşüm tamamen değişti.
Sizin fikirlerinize bayılıyorum bu arada :)))
Tesekkur ederim cok naziksiniz :)
Insallah cok iyi anlasacaginiz , cok seveceginiz ve cok sevileceginiz bir iliski yasarsiniz siz de :)
Karsidaki adami tanimak , ona karsi net olmak ve onunda net olmasini saglamak cok onemli gercekten

Tabi ki biliyorum babasız büyümenin nasıl olduğunu, Maalesef Yetim kaldığımda 11 yaşımdaydım.
Maddi açıdan değerlendirmem hiç bir maneviyatı,
Kimse boşanmak için evlenmiyor, tıpkı benim gibi veya diğerleri gibi,
Ama bir çocuğun kavga dövüşün olduğu bir evde büyümesindense annesiz yada babasız büyümesini savunanlardanım
Ve çocuğumu babasız büyüttüğüm için övünüyorum. O baba ile büyüseydi O da eşine şiddet uygulayan densiz ve dengesiz bir birey olacaktı.
Kişilerin bazı özellikleri doğuştan yada kalıtsal değildir.
Ailede öğrenir,
Oldurmak için çabalarsınız olursa olur olmazsa olmaz..... Zorlanmamalı

Benimde çevremde çocuğu için çeken kadınlar var,
Onlar benden çok mu seviyor evladını, yada ben daha mı çok seviyorum evladımı HAYIR..
Tercih meselesi ama işin bir de şu yönü var,
Parası cebime Canı cehenneme...
Ben sırf rahatı bozulmasın diye boşanmayan O depremde çocuk büyüten kadınlar gördüm
Sırf evlendikten sonra edinilen malı paylaşmak zorunda kalmamak için evlilik yürüten beyler gördüm
Evlilik çok ciddi bir karar bir daha evlenirsem Allah bir evlat daha vermeye layık görürse beni anne olabilirim yeniden ama ilk evliliğim gibi olursa yeniden yine aynı kararı alırım.
Siddet varsa tabiki bosanilir
Hicbir kadın şımarık değilse öylesine canı istediği için boşanmaz ben de boşanıyorum boşanırken de gelecek korkutuyordu ama şimdiki zamana baktım ve çok mutsuzum, benim x kocalık vasfını yerine hic getirmedi Herşeyi tek yaptım cinselliği bile tek yasadım.
Kimse kusura bakmasın cinsellik de önemli bence. (Gay mi diye şüphelendiğiniz bir kocanız olursa ne demek istedigjmi o zaman anlarsınız.)
O yüzden gelen gideni aratır mi bilemem tekrar evlenir miyim onu da bilmiyorum.
İlkinde baya saf davranmışım onu anladım en azından simdi daha akıllıyım tecrübe oldu.
Mutlu olmak klişe olacak ama insanın kendi elinde.
Hayatı akışa bırak ve hep gülümse. Hayat tiyatro sahnesi gibi eski oyun bitti yenisinde sıra. Daha iyi mi kötü mü olacağı bence alınan derslere bağlı. Şans da yaninda olursa eskisinden de mutlu olabilirsin.
walla 1 aylik bir haftalik Olan kadin dahi bosanir

Bu işler nasip kısmet
Herkesin gıpta ettiği bir sevgililik döneminden sonra evlendim sonrası bir faciaydı şimdi boşanıyorum
Önemli olan ders çıkarabilmek
Evlenirmiyim evlenmezmiyim bilemiyorum
Fakat bildiğim bu bir dersti bana daha mantıklı daha sağlıklı kararlar almam için
Umarım herşey gönlünüzce olur
Yolunuz bahtınız açık olsun

Cinsellik önemlidir, yeniden evlenmeyi düşünmenizi garipsemedim. Boşansam bir daha evlenmem diyenlerin de çocuğu var dikkat ettim. Çocuğu olmayan genç yaşta boşanmış kadın neden evlenmesin? Kadınlar cidden çok garip, evlenmek isteyenlerin açtığı konularda evliler fenalık geçiriyor, çocuk istiyorum diyenlerin konularında çocuğu olanlar fenalık geçiriyor sizin konuda da benzeri olmuş. Kendinde olan kıymetsiz geliyor galiba istenmesini garip karşılıyorlar, boşverin.

Boşanma evresinde elbette düşünür insan , " yeniden evlenebilecek miyim, aşık olabilecek miyim , gülebilecek miyim , acaba hayat bana ne getirecek. Yoksa herkes böyle de bende elimdekiyle mutlu olma yoluna mi baksam " tarzında onlarca soru sorması normal bence.

Aşkı bulamayan her insan , acaba bulabilecek miyim yeniden der, hakkı da.

Eğer gerçekten haklı gerekçeleriniz varsa gecikmeden, hayatınızı yeniden yaşamak üzere sonlandirmalisiniz bu hikayeyi.

Hayat geçiyor..

Eğer sinyallere dikkat ederek, hiç göz ardı etmeden yeni bir evlilik yoluna girerseniz mutlu olma şansınız çok yüksek inşallah.

Herkeste aynı şey olmaz kesin bitecekse allah gönlüne göre versin ama ucundan tutabilirsiniz bitirmeyin bence kolay bişey değil evlilik piyango nasip öyle karşına İki ay evet bu çok iyi olur diyince çıkmıyor malesef benim ilk kabustu berbattı sanki Rabbim e bin şükür çok mutluyum Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın yinede

Herşey daha güzel olacak buna inan. Boş konuşmalara aldırış etme. Sosyalleş, gerekirse psikolojik destek al. Bende ayrıldım zor bir süreç fakat sonu selamet oluyor. 2. Evlilik düşünceleri ile beynini bulandırma şimdi. Bunlar hep o boşluğu doldurma hissinden kaynaklı. Rahat ol zamanı gelince elbet olacak. Genceciksin daha üzme canını :)

Düğün konunda da aynısını yazmıştım
Senin eşin olacak kişi tam bir höduk klasik Türk erkeğinin vücut bulmuş hali
Kendi Ana kuzusu ama senin ailene saygısız
Benim dediğim şu bu diyen hot zot bir tip
Çocuğun olmadan bosan derim

Soruna gelirsem
Benim tanıdığım kadinlar var ikinci evliliğini yapan
Kimi şu an kocası tarafindan el üstünde tutuluyor kimi iki aya gelmeden boşandı
Kısmet işi biraz bunlar

Beni anlayan destek veren tüm üyelerden Allah razı olsun. Zaman geçiyor ve umudum tükeniyor gittikçe. Rabbim hayırlı ise dondursun değilse bitsin diye dua ediyorum. Çok sağolun

Back
X