- 26 Şubat 2015
- 3.519
- 2.969
- 333
Diğer konularda da cinsellik önemli diye giriyorlar bir de. Anlamadım bu işi ben.![]()
Cinsellik bölümünde çok onemseniyor bu konu ama burda bazı kadınlar cinsellik için evlenilir mi diyor? Gerçekten anlamadım ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konularda da cinsellik önemli diye giriyorlar bir de. Anlamadım bu işi ben.![]()
Cinsellik çok ama çok önemli , o cinsellik önemli değil diyenler ya hasta ya da eşleri tarafından arzulandıkşarı için o eksikliği bilmiyorlar yaşamamışlardır , evlilikte arzulanmayan kadın olmak nedir bilmeyenler daha doğrusu yaşamayanlar cinsellik hakkında önemsiz deyip kenara çekilmesinlerCinsellik bölümünde çok onemseniyor bu konu ama burda bazı kadınlar cinsellik için evlenilir mi diyor? Gerçekten anlamadım ben de
Cinsellik bölümünde çok onemseniyor bu konu ama burda bazı kadınlar cinsellik için evlenilir mi diyor? Gerçekten anlamadım ben de
Daha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım
Böyle konulara böyle yorumlar hep geliyor ve cidden kabak tadı verdi artık, arkadaşlar böyle soruları soran birisi hemen evlenecem acilen bana koca bulun demek istemez, dönüp tekrar okudum evet konu sahibi de öyle demiyor. Bir karar verirken geleceğin belirsizliği korkutur ve iyi örnekler duyarak içini rahatlatmak ister. Ben de boşanırken benzer sorular sordum benzer gözlemler yaptım ve iki yıldır bildiğim kadarıyla koca derdine falan da düşmedimokduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bilmiyorum ki.
Ben ikinci evliligimi yaptim. Bence kesinlikle sartlar esit olmali cocuksuzsa cocuksuz cocukluysa cocuklu ben bu yonden problemler yasiyorum cok mutlu oldugum soylenemez.Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
toplum kuralları diye saçma sapan şeyler yüzünden ilk evliligimde yapamadım benim de bakış açım bu yönde idi ama ikinci evliliğimi yapacaksam bir gün sizin dediginiz gibi yapmayı dört dörtlük olmasa bile kısmi anlamda tanıyıp uygun olup olmadığımızı test ettikten ve mutlu olacağımıza inandıktan sonra evlenirim diyorum. Kısaca haklısınızSizinle cok farkli noktalardayiz
Pazardan karpuz mu aliyoruz ki evlenince kotu cikiyor?
Insan hayat arkadasini kendisi secer , elbette yuzde yuz tanimak mumkun degil ancak kotu cikti gibi bir bakis acisini ben anlayamam
Ben iki evliligimde de evlenmeden once beraber yasadim , ilk esimle cok zittik karakter olarak , o evlenmeyi cok istedi , ben cok asiktim , o da deli gibi asikti ama bana evlenme teklif ettiginde biz bosaniriz sekerim dedim ve nitekim oyle de oldu dostca ayrildik
Ikincisiyle de 3 ay beraber yasadim , huyunu suyunu bilerek evlendim , benim secimimdi , kotu cikmasi gibi bir durum olamaz yani
Iyi tanimadan , bazi seyleri konusmadan , yasamadan yapilan evliligi benim aklim almiyor zaten
O yuzden tekrar asik olursaniz iyice taniyin , tanimaya yonelik sorular sorun , derin bir iliski kurun sonra dusunun evliligi
Tesekkur ederim cok naziksiniz :)toplum kuralları diye saçma sapan şeyler yüzünden ilk evliligimde yapamadım benim de bakış açım bu yönde idi ama ikinci evliliğimi yapacaksam bir gün sizin dediginiz gibi yapmayı dört dörtlük olmasa bile kısmi anlamda tanıyıp uygun olup olmadığımızı test ettikten ve mutlu olacağımıza inandıktan sonra evlenirim diyorum. Kısaca haklısınız
Kadın olarak bakış açım ve hayat görüşüm tamamen değişti.
Sizin fikirlerinize bayılıyorum bu arada :)))
Siddet varsa tabiki bosanilirTabi ki biliyorum babasız büyümenin nasıl olduğunu, Maalesef Yetim kaldığımda 11 yaşımdaydım.
Maddi açıdan değerlendirmem hiç bir maneviyatı,
Kimse boşanmak için evlenmiyor, tıpkı benim gibi veya diğerleri gibi,
Ama bir çocuğun kavga dövüşün olduğu bir evde büyümesindense annesiz yada babasız büyümesini savunanlardanım
Ve çocuğumu babasız büyüttüğüm için övünüyorum. O baba ile büyüseydi O da eşine şiddet uygulayan densiz ve dengesiz bir birey olacaktı.
Kişilerin bazı özellikleri doğuştan yada kalıtsal değildir.
Ailede öğrenir,
Oldurmak için çabalarsınız olursa olur olmazsa olmaz..... Zorlanmamalı
Benimde çevremde çocuğu için çeken kadınlar var,
Onlar benden çok mu seviyor evladını, yada ben daha mı çok seviyorum evladımı HAYIR..
Tercih meselesi ama işin bir de şu yönü var,
Parası cebime Canı cehenneme...
Ben sırf rahatı bozulmasın diye boşanmayan O depremde çocuk büyüten kadınlar gördüm
Sırf evlendikten sonra edinilen malı paylaşmak zorunda kalmamak için evlilik yürüten beyler gördüm
Evlilik çok ciddi bir karar bir daha evlenirsem Allah bir evlat daha vermeye layık görürse beni anne olabilirim yeniden ama ilk evliliğim gibi olursa yeniden yine aynı kararı alırım.
walla 1 aylik bir haftalik Olan kadin dahi bosanirHicbir kadın şımarık değilse öylesine canı istediği için boşanmaz ben de boşanıyorum boşanırken de gelecek korkutuyordu ama şimdiki zamana baktım ve çok mutsuzum, benim x kocalık vasfını yerine hic getirmedi Herşeyi tek yaptım cinselliği bile tek yasadım.
Kimse kusura bakmasın cinsellik de önemli bence. (Gay mi diye şüphelendiğiniz bir kocanız olursa ne demek istedigjmi o zaman anlarsınız.)
O yüzden gelen gideni aratır mi bilemem tekrar evlenir miyim onu da bilmiyorum.
İlkinde baya saf davranmışım onu anladım en azından simdi daha akıllıyım tecrübe oldu.
Mutlu olmak klişe olacak ama insanın kendi elinde.
Hayatı akışa bırak ve hep gülümse. Hayat tiyatro sahnesi gibi eski oyun bitti yenisinde sıra. Daha iyi mi kötü mü olacağı bence alınan derslere bağlı. Şans da yaninda olursa eskisinden de mutlu olabilirsin.