Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Beni anlayan destek veren tüm üyelerden Allah razı olsun. Zaman geçiyor ve umudum tükeniyor gittikçe. Rabbim hayırlı ise dondursun değilse bitsin diye dua ediyorum. Çok sağolun
Balamir konularını takip etmiştim ama kaçırdım sanırım. Eşinle cinsel olarak tam anlamıyla birleşme yaşadınız mı hiç? Yoksa hiç olmadı mı? Ona göre cevap vereceğim. Eğer olduysa sıklığı ne kadardı? Ailene yüklenmesi vs bunların hepsi dikkati başka yöne çekmek için birer bahane gibi duruyor maalesef.

Arkadas cevremde ya da sulalemde ikinci evliligini yapip pisman olan yok, hatta cocuklu evlenip cocuguna kardes yapan ve cook mutlu olanlar var.. zaten neden olmasin, dunyaya bir kere geliyoruz elbette mutlu olmak hakkiniz.. onemli olan acele karar verip yagmurdan kacarken doluya tutulmamak, eminim karsiniza daha iyi biri cikacak.. ama sizinki goz gore gore gitmek olmus biraz, eski konulariniza baktim adam zaten cok da normal degilmis..

Yine hata yaparsın
Düğüne 3 gün kala hepimiz yapma etme dedik dinlemedin
Yaşadın gördün
Bu son belliydi zaten
Artık kendine dön
Kendi hayatını yoluna koy
İlerde nasipse olur zaten
Ama bu bakış açısıyla ikinci evlilikde hüsran olur

anladığım kadarıyla neyiseda neyiseda ayıptır söylemesi istekli bir kadın
o yüzden koca odaklı...
ve bu yüzden dediğiniz gibi inşallah sonu hüsran 2. evliliği yapmaz

anladığım kadarıyla neyiseda neyiseda ayıptır söylemesi istekli bir kadın
o yüzden koca odaklı...
ve bu yüzden dediğiniz gibi inşallah sonu hüsran 2. evliliği yapmaz

Kocam olsun diye kendimi yerden yere atmadim hiç . Zaten 29 yaşımda evlendim. Koca delisi olsam erkenden evlenirdim. Bu zamana kadar çok reddettigim oldu . Ama buna guvenmistim sevmiştim.

Arkadas cevremde ya da sulalemde ikinci evliligini yapip pisman olan yok, hatta cocuklu evlenip cocuguna kardes yapan ve cook mutlu olanlar var.. zaten neden olmasin, dunyaya bir kere geliyoruz elbette mutlu olmak hakkiniz.. onemli olan acele karar verip yagmurdan kacarken doluya tutulmamak, eminim karsiniza daha iyi biri cikacak.. ama sizinki goz gore gore gitmek olmus biraz, eski konulariniza baktim adam zaten cok da normal degilmis..

Nikahtan sonra dank etti maalesef

Balamir konularını takip etmiştim ama kaçırdım sanırım. Eşinle cinsel olarak tam anlamıyla birleşme yaşadınız mı hiç? Yoksa hiç olmadı mı? Ona göre cevap vereceğim. Eğer olduysa sıklığı ne kadardı? Ailene yüklenmesi vs bunların hepsi dikkati başka yöne çekmek için birer bahane gibi duruyor maalesef.

Tam anlamıyla olmadı

Kocam olsun diye kendimi yerden yere atmadim hiç . Zaten 29 yaşımda evlendim. Koca delisi olsam erkenden evlenirdim. Bu zamana kadar çok reddettigim oldu . Ama buna guvenmistim sevmiştim.
önceki konularınızdan birinde de yazmıştım
eşiniz ya eşcinsel ya da cinsel problemleri var psikolojik baskıyla sizi ezmeye çalışıyor sürekli
anneniz biliyor mu hala bişey olmadığını mesela
evlilikte cinsellik önemli diyenlerdenim

önceki konularınızdan birinde de yazmıştım
eşiniz ya eşcinsel ya da cinsel problemleri var psikolojik baskıyla sizi ezmeye çalışıyor sürekli
anneniz biliyor mu hala bişey olmadığını mesela
evlilikte cinsellik önemli diyenlerdenim

Gerçekten onemliymis çünkü cinsellik olmadan o insana ait hissetmiyorsunuz kendinizi sanki. Arada güçlü bir bağ oluşmuyor ne yazikki. Belki de bu yüzdendir pek üzülesim gelmiyor bu ayrılığa.

Canim ben de x ile zor birlikte oldum korkuyordum zaten suç bana kaldı 1 2 ay sonra yaktım kafaya öğrendim netten biseyler sorunun benden kaynaklı olmadığını anladım, çünkü adam sevişmiyor benle. Eski sevgilimi falan düşününce adamda bir sıkıntı olduğunu anladim. İspat edemem belki ama hissetiğim ve yaşadığım şeyler adamın essincel olduğunu benim paravan olduğumu söylüyor o da psikoljik baskı ile başka yöne çekmeye çalışırdı.
Esssincelse boşuna uğraşma.
Tam anlamıyla olmadı

Ben evli olmayip yasadigim olumsuz bir iliskiyi aklimdan atamadim. Siz bosanmayi dusunurken ikinciyi planliyorsunuz. Durun bir nefes alin.

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Çocuğun yok ise akıl vereyim.
İlk evliliğimi iki ayda bitirdim.
Nasıl kaçacağımı bilemedim.
Evliliğin ilk haftasında belli oluyor hersey.
Aradan uzun yıllar geçtikten sonra ikinci evliliğimi yaptım.
Boşanıp hemen ikinci evliliğimi yapayım kafasındaysan değil iki üçüncüde de mutsuz olursun.
Ben uzun yıllar sonra ikinci evliligimi yaptım. Kendimi iyice tanıdım evliliğimde nasıl birisi olmalı, neleri arıyorum, hatalarım ne hepsini iyi analiz ettim.
Karşıma çok insan çıktı.
Fakat bir gün Allah eşimi çıkardı karşıma.
Çoooooook mutlu bi evliliğim var.
Boşanmak zor bi süreçtir, güçlü olmalısın.
He bu arada ailen ve yapısı nasıl.
Benim annem, babam ayrı.
Biz küçükken ayrılmadılar.
Baya koca eşşek olduk öyle ayrıldılar.
Eğer babamla annem evli olsaydı.
Asla boşanmazdım, çünkü babam ağır hasta ve hastalığı kabul eden bi adam değil bize rahat nefes aldırmazdı.
İyi ölç tart biç, boşanınca karşılaşacağım her şeyi düşün.
Ben yirmili yaşların başında evlenmiştim.
Bu devir icin cok erken ve yanlis yarar verilen yaslar, çünkü çok geç olgunlaşıyoruz. Devir ve hayat sıtandartları artık çok farklı.

Seni hiç kimsenin anlayamayacağı kadar iyi anlıyorum. İlk evliliğimi çok severek , çok aşık olarak yaptım. Her konuda çok iyi anlaşıyorduk , dünyanın en iyi adamıydı... Yakışıklı , karizmatik , zeki , ince ruhlu , duyarlı , düşünceli.... 6 yıllık flört döneminin sonunda evlendik. İlk başlarda bir şey anlamasam da ilerleyen zamanlarda bir terslik olduğunu fark etmeye başladım. Çok severek , aşık olarak evlendiğim adam resmen benden uzak duruyordu. İlk başta acaba çirkin miyim , neden neden neden soruları yedi bitirdi ben.... 15 gün de bir birlikte oluyorduk evliliğin ilk yıllarında... Bunun dışında her şey çok çok güzeldi.... Arkadaş , dost , her şeydik... Sohbetler , kahkahalar , dostlar eksik olmazdı evimizden.. Ama ben mutlu değildim. Bir kaç defa konuşmaya çalıştım , ortada ters bir şeyler olduğundan bahsetmek istedim ama her şeyin harika olduğunu , benim yanımda nefes almanın bile onu mutlu ettiğini söylüyordu. Bu arada biz evlenmeden 8 ay kadar evvel ben kalp ameliyatı olmuştum. İlk dönemde ki uzak durmasının bana zarar vermek istemediği , korktuğu düşüncesinden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. 5 yıllık evliliğin ardından eklenen maddi sıkıntılar ve başka faktörlerinden eklenmesi ile boşanma kararı aldım. Bu arada zatürre nedeni ile komaya girip ölümden döndüm ve aslında verem başlangıcı olduğunu öğrendim. Ve bu arada kafamı toparlayamadığım için hayatımın en büyük hatasını yaparak annemlerin yanına döndüm. Babamı karşıma alacak cesaretim yoktu. Neticesinde ailemin hayatımı zehir etmesi ve yine başka faktörlerin etkisi ile de bir gün önüme ilk çıkanla evlenme kararı verdim. En kötü anlaşamaz isek boşanır ve ailemin yanına hiç dönmeden kendi hayatımı kurarım diye düşünüyordum.Öyle de yaptım yani 2.evliliğim bir intihar vakasıydı ve kurtulmam hiç kolay olmadı. Evlendikten bir süre sonra psikopat olduğunu anladım. Benim gibi bir insanı bile manüple edebildi. Bu evlilikten tek karım dünyanın en güzel evladına sahip olmak oldu. O yüzden çok da pişman olduğumu söyleyemeyeceğim çünkü hayatımda ki tüm hataların bir tek doğrusu oldu. Çok şükür bir şekilde boşandım , oğlum yanımda...

O yüzden iyi düşünün derim. Belki terapi alsanız , aranızda ki cinsellik duvarını aşabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ama 2.evlilik düşünüyorsanız doğru insanı bulmanızı umuyorum.

bazen cok sevmek yetmiyor insan keşke diyor keşke ilk eşinizle aşabilsediniz istedikleriniz olsaydı ilk evliliğnizden ayrılmanız ondan böyle bahsedebilmeniz çok güzel bende ilk eşimi kaybettim 2.sini çocugumu tersledi boşadım 3.evliliğimde çok şükür çok mutluyum zaman geçtikçe başka dertleri oluyor insanın

ama keşke ilk evliliğinden bir evladın olsaydı onu sevmişsin benim öyle oldu ilk evliliğim ve 3. evliliğimden var cocuklarım alın yazısı herkesin yaşaması gerekenler var

Çocuğun yok ise akıl vereyim.
İlk evliliğimi iki ayda bitirdim.
Nasıl kaçacağımı bilemedim.
Evliliğin ilk haftasında belli oluyor hersey.
Aradan uzun yıllar geçtikten sonra ikinci evliliğimi yaptım.
Boşanıp hemen ikinci evliliğimi yapayım kafasındaysan değil iki üçüncüde de mutsuz olursun.
Ben uzun yıllar sonra ikinci evliligimi yaptım. Kendimi iyice tanıdım evliliğimde nasıl birisi olmalı, neleri arıyorum, hatalarım ne hepsini iyi analiz ettim.
Karşıma çok insan çıktı.
Fakat bir gün Allah eşimi çıkardı karşıma.
Çoooooook mutlu bi evliliğim var.
Boşanmak zor bi süreçtir, güçlü olmalısın.
He bu arada ailen ve yapısı nasıl.
Benim annem, babam ayrı.
Biz küçükken ayrılmadılar.
Baya koca eşşek olduk öyle ayrıldılar.
Eğer babamla annem evli olsaydı.
Asla boşanmazdım, çünkü babam ağır hasta ve hastalığı kabul eden bi adam değil bize rahat nefes aldırmazdı.
İyi ölç tart biç, boşanınca karşılaşacağım her şeyi düşün.
Ben yirmili yaşların başında evlenmiştim.
Bu devir icin cok erken ve yanlis yarar verilen yaslar, çünkü çok geç olgunlaşıyoruz. Devir ve hayat sıtandartları artık çok farklı.

Ufkumu açtiniz teşekkür ederim

bazen cok sevmek yetmiyor insan keşke diyor keşke ilk eşinizle aşabilsediniz istedikleriniz olsaydı ilk evliliğnizden ayrılmanız ondan böyle bahsedebilmeniz çok güzel bende ilk eşimi kaybettim 2.sini çocugumu tersledi boşadım 3.evliliğimde çok şükür çok mutluyum zaman geçtikçe başka dertleri oluyor insanın

ama keşke ilk evliliğinden bir evladın olsaydı onu sevmişsin benim öyle oldu ilk evliliğim ve 3. evliliğimden var cocuklarım alın yazısı herkesin yaşaması gerekenler var

Sonunda mutluluğu yakalayabilmiş olmanıza inanın çok sevindim ve güçlü bir kadın , iyi bir anne olduğunuzu tüm yüreğimde hissettim. Evladınızı terslemesi ile 2.bir boşanmayı göze almışsınız , iyi ki sizin gibi anneler de var bu dünyada... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Kendi adıma bundan sonra tek gayem evladımı mutlu , başarılı ve ahlaklı bir insan olarak yetiştirebilmek.

Sonunda mutluluğu yakalayabilmiş olmanıza inanın çok sevindim ve güçlü bir kadın , iyi bir anne olduğunuz tüm yüreğimde hissettim. Evladınızı terslemesi ile 2.bir boşanmayı göze almışsınız , iyi ki sizin gibi anneler de var bu dünyada... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Kendi adıma bundan sonra tek gayem evladımı mutlu , başarılı ve ahlaklı bir insan olarak yetiştirebilmek.

Amin amin Allah sanada göstersin inanıyorum ki sende çok bilinçli bir annesin evladının iyi ahlıklı egitimli olacagına eminim ben 3.evliliğimi 83te yaptım kızım yaşındasındır belki evet dogru birileri var acele etmemek lazım zaman değişti hayatını yaşa evladına ters bi bakış eşinden sogutabiliyor insanı çok iyi karar ver bir daha evlenecek olursan bi abla nasihati

Amin amin Allah sanada göstersin inanıyorum ki sende çok bilinçli bir annesin evladının iyi ahlıklı egitimli olacagına eminim ben 3.evliliğimi 83te yaptım kızım yaşındasındır belki evet dogru birileri var acele etmemek lazım zaman değişti hayatını yaşa evladına ters bi bakış eşinden sogutabiliyor insanı çok iyi karar ver bir daha evlenecek olursan bi abla nasihati
Teşekkür ediyorum bu arada yaşım 40 muhtemelen ablam yaşında olabilirsiniz :) Allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın.

Teşekkür ediyorum bu arada yaşım 40 muhtemelen ablam yaşında olabilirsiniz :) Allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın.
eşimin cocukları benim çocuklarım ve bu eşimden olan cocuklarım 3 kuşak var ablam kaynanalık yapmadım anne olmaya calışıyorum o yüzden ruhum yaşlı annelik içgüdüsü heryerde böyle mutluyum

Ben de böyle birşey yaşamadım. Çevremdeki insanlardan örnek vermek için geldim. Kuzenim görümcem teyzem halam bir çok evlenmiş ayrılmış 2. Evliliğini yapan insanlar var çevremde. Çoğunda gördüğüm şu ki Yastık değişiyor, kader değişmiyor. Teyzem ilk eşinden sonra evlenmedi Almanya da yasıyor.En rahatı o her yıl istediği yerleri geziyor kızıyla. Ama Görümcem kuzenim Türkiye’de dul sıfatından çok muzdarip oldular maalesef. Kendi erkek kardeşlerinin bile yanına rahatça gidip oturamadılar. Herkes bir laf söyledi. İmalarda bulundu. Mecbur kalıp evlendiler. Kötü durumda değiller ama Mutlu da değiller. Bizim toplumumuz gibi bir toplumda başımda bir erkek olsun da millet laf konuşmasın diye bir arada duruyorlar anlayacağınız. O yüzden bence hemen evlilik düşünmeyin. Daha bosanmamıssınız bile. Kendinize biraz zaman tanıyın iyi düşünün.

Ufkumu açtiniz teşekkür ederim
İşlerimi bitirdim, sizin yazdıklarınızı daha önceki evlilik ile ilgili konularınızı okudum.
Arkana bakmadan ayrıl.
Şunu sakın unutma hayat felsefen olsun "hayat kısa evren sonsuz". Bir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmaz.
Rabbim seni sonsuz evrenin de mutlu etmez mi sanıyorsun.
İnan bana karşına seni mutlu edecek çok iyi bi eş tekrar nasip edecek.
Artık yok basımda bi erkek olsun, evlenip ayrılmam sorun olur mu die düşünme evren değişiyor, dünya değişiyor. Bizim dünyamız çevremizde değisiyor.
Benim ailenimin medeniyet eşiği çok yüksek, inançsal olarak da çok bilgilidir.
Ben ne ailemden ne akrabalarımdan ne de çevremden nede karşıma çıkan insanlar tarafından evlenip ayrılmış olmam sorun olmayı bırak konusu dahi olmadı.
Çevremde medeniyet eşigi yüksek insanlar oluştur.
Bosanma aşaması biraz zordur. Ben cok ağır bi depresyon geçirdim. Ama inan daha daha da güçlü oldum.
İş hayatımı asla bırakmadım.
Eşimde karşıma iş yerinde çıktı.
İlk buluşmamızda ayrıldığımı anlattım. İnan bir kere bile soru sormadı.
Konusu bir kere bile açılmadı.
Bana ima dahi etmedi.
Tekrar gelinlik giydim. O kadar ağladım ki.
İçim o kadar doldu ki sana anlatamam.
Gelinligimi giydim kuaför saçlarimi yapacak oturdum o kadar doldum ki çatlayacak gibi oldum.
Hep derim esime keske daha önce karşıma çıksaydın.

Back
X