Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi.

eski konundan alintiladim- seninle cinsellik yasayan veya yasamak isteyen bir es bul bence.
evlilik degil senin derdin- yetersiz cinsellik.
haftada kac kere cinsellik yasaniyor?

Sorunuzun cevabi hiç belli olmaz. Tecrübe, karşındaki kişiyi iyi analiz edebilme, nasip, şans hepsi etkili bence. Madem böyle bir isteğiniz var Allah bir dahaki sefere gönlünüze göre birini nasip etsin.

Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi.

eski konundan alintiladim- seninle cinsellik yasayan veya yasamak isteyen bir es bul bence.
evlilik degil senin derdin- yetersiz cinsellik.
haftada kac kere cinsellik yasaniyor?

Pardon da cinsellik evliliğin bir parçası değil mi? Onu yaşamak hakkım değil miydi? Neden abes bi istekmis gibi lanse ediyorsunuz burada.

Evet gerçekten durumun üzücü.
Eski konularına yorum yapmışta olabilirim belki ama hatırlayamadım.
AScaba asıl sebep faktör ne boşanmanda ?
Kurtarılabilir tarafı yok mu ?
Tabiki evlilik yuva mutlu olmak en büyük hakkın ve inşallah olursun.
Gene de tavsiyem önce bir kafa dinle sonra nasibin seni bulur.

Eşimin isteyip bana gelmesi lazım . Tedavi olmamız lazım bazı konularda ancak böyle duzelir

Pardon da cinsellik evliliğin bir parçası değil mi? Onu yaşamak hakkım değil miydi? Neden abes bi istekmis gibi lanse ediyorsunuz burada.

Abes bir istekmis gibi lanse edilmedi- saldiriya gecmeden önce yazilani okumayi ögren.
Tavsiyem: bosan ve seninle ayni seviyede cinsellik isteyen bir insanla evlen. Net. Adam istemiyorsa istemiyor. Tek derdim bu demissin- diger cevabinda- esim isteyip bana gelmesi lazim demissin-- ne alaka ne alaka... sen caba verdinmi? net olarak aranizin düzelmesi icin ne yapdin? acik acik yaz, tavsiye verelim yani--- cimbizla sebepleri cekmek yorucu oluyor.

belki haklisindir- belki Adam gercekden senden hoslanmiyor- belki tatmin olmuyor- belki sen yatakda adami mutlu edemiyorsun. kimse bilemez. kimse aranizda yatmiyor.
cinsellik sorun degil aslinda, sorun senin evlilige bakis acin :)

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim

hele bir boşan özgürlüğünü tat da 2. evliliğe o zaman bakarsın. bu neyin acelesi?

İnsanlar illa evlenmek zorunda değil.Biz kadınların en büyük problemi bu illa ki koca.

Hiç evlenmeyip gayet mutlu mesut yaşayan insanlar olduğu gibi evliliğinde bin türlü

sıkıntıyla uğraşan tonla insan var.Daha boşanmadan 2.evliliği tasarlamak neyin nesi?

Bırakın hayatı aksın.O arada karşınıza seveceğiniz biri çıkarsa eyvallah ne güzel ama

hayatınızı bunun üzerine şekillendirmeye çalışmayın.
Hay agzina saglik

Sorunuzu ve bakis acinizi anlayamadim

Bosandim ama pisman olmadim , pisman olacaksam , mutluysam neden bosaniyim ki?

Mutsuz oldugum icin bosandim , ve ikinci evliligimde cok mutluyum ( cok sukur)

Bazıları mutsuz hissedip bosaniyor ama 2. daha kötü çıkınca keşke devam etseydi belki düzelirdi diyor.

Bazıları mutsuz hissedip bosaniyor ama 2. daha kötü çıkınca keşke devam etseydi belki düzelirdi diyor.
Sizinle cok farkli noktalardayiz
Pazardan karpuz mu aliyoruz ki evlenince kotu cikiyor?
Insan hayat arkadasini kendisi secer , elbette yuzde yuz tanimak mumkun degil ancak kotu cikti gibi bir bakis acisini ben anlayamam

Ben iki evliligimde de evlenmeden once beraber yasadim , ilk esimle cok zittik karakter olarak , o evlenmeyi cok istedi , ben cok asiktim , o da deli gibi asikti ama bana evlenme teklif ettiginde biz bosaniriz sekerim dedim ve nitekim oyle de oldu dostca ayrildik

Ikincisiyle de 3 ay beraber yasadim , huyunu suyunu bilerek evlendim , benim secimimdi , kotu cikmasi gibi bir durum olamaz yani

Iyi tanimadan , bazi seyleri konusmadan , yasamadan yapilan evliligi benim aklim almiyor zaten

O yuzden tekrar asik olursaniz iyice taniyin , tanimaya yonelik sorular sorun , derin bir iliski kurun sonra dusunun evliligi

Kusura bakmayın ama abartmışsınız,
Ne yani biz burada desek ki 2.evliliği sakın yapma ilk'ini boşanmayacak mısın?
kusura bakma
İstersen geri kafalı de, yobaz de ama
daha boşanmadan birinin nikahındayken,
Şu soru hiç yakışmadı.
Bunu erkekler yapsa Allah ne verdiyse giydiririz...

Günaydın.
Ben de ikinci evliliğinde mutlu olanlardanım çok şükür.:KK36:
Hatta birincisini direkt yok sayabiliyorum,öylesine silindi gözümde yani.:spor:
Flört dönemi önemli,olmuyorsa zorlamamalı.
Her zaman derim flört dönemindeki huylar,davranışlar evlilikte x10 olarak geri döner,hazırlıklı olmalı.:KK31:

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Bende boşandim 11sene sonra evlilik yaşadim tekrardan ve çok mutluyum eşimi tanidiktan sonra neden bukadar bekledim dedim kendime

Bana göre şu an kendinize soracaginiz şeyler ; "Evlilikte aradığımı buldum mu? Mutlu muyum?Verdiğim emeğin karşılığını az/çok görüyor muyum?En önemlisi de benim bu evliliği yürütmeye gönlüm var mı?" olsun.Ben bir evlilikte kendimi mutsuz , huzursuz, yorulmuş ve hatta biraz da kazıklanmis taraf olarak görüyorsam ayrilirim. Bir gün hayatıma yeniden birisini elbette sokarım ama şu an ki ruh halimle yaparsam bunu gider ilkinden pek farkı olmayan bir adam bulurum.Sonucta eşi de seçen biziz

Back
X