- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşerim çünkü esim bana kocalık yapmadı.
Öyle mi diyorsunuzSen mutlu olursun bence balamir. Sendeki adam adam degildi ki kusura bakma..
Amin teşekkür ederimSorunuzun cevabi hiç belli olmaz. Tecrübe, karşındaki kişiyi iyi analiz edebilme, nasip, şans hepsi etkili bence. Madem böyle bir isteğiniz var Allah bir dahaki sefere gönlünüze göre birini nasip etsin.
Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi.
eski konundan alintiladim- seninle cinsellik yasayan veya yasamak isteyen bir es bul bence.
evlilik degil senin derdin- yetersiz cinsellik.
haftada kac kere cinsellik yasaniyor?
2. den boşanmak için debeleniyorum![]()
Evet gerçekten durumun üzücü.
Eski konularına yorum yapmışta olabilirim belki ama hatırlayamadım.
AScaba asıl sebep faktör ne boşanmanda ?
Kurtarılabilir tarafı yok mu ?
Tabiki evlilik yuva mutlu olmak en büyük hakkın ve inşallah olursun.
Gene de tavsiyem önce bir kafa dinle sonra nasibin seni bulur.
Pardon da cinsellik evliliğin bir parçası değil mi? Onu yaşamak hakkım değil miydi? Neden abes bi istekmis gibi lanse ediyorsunuz burada.
Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Hay agzina saglikİnsanlar illa evlenmek zorunda değil.Biz kadınların en büyük problemi bu illa ki koca.
Hiç evlenmeyip gayet mutlu mesut yaşayan insanlar olduğu gibi evliliğinde bin türlü
sıkıntıyla uğraşan tonla insan var.Daha boşanmadan 2.evliliği tasarlamak neyin nesi?
Bırakın hayatı aksın.O arada karşınıza seveceğiniz biri çıkarsa eyvallah ne güzel ama
hayatınızı bunun üzerine şekillendirmeye çalışmayın.
Sorunuzu ve bakis acinizi anlayamadim
Bosandim ama pisman olmadim , pisman olacaksam , mutluysam neden bosaniyim ki?
Mutsuz oldugum icin bosandim , ve ikinci evliligimde cok mutluyum ( cok sukur)
Sizinle cok farkli noktalardayizBazıları mutsuz hissedip bosaniyor ama 2. daha kötü çıkınca keşke devam etseydi belki düzelirdi diyor.
Bende boşandim 11sene sonra evlilik yaşadim tekrardan ve çok mutluyum eşimi tanidiktan sonra neden bukadar bekledim dedim kendimeHep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim