kötü hissettiğim günlerde böyle konuları okumak hoşuma giderdi. o yüzden yazıyorum.
saçma ilişkiler sonrasında hiç kimseyi istemediğim bir dönem yaşadım. sonra beni isteyen biri çıktı karşıma. diğerlerinden farklı oluyor. zaten senin uğraşmana falan da gerek kalmıyor. iki yıl içinde de evlendik. ben yalnız kalmayı kabul ettikten sonra oldu bunlar.
Tam öyle bir dönemde okumak istedim bende. Artık beklentim kalmadı. İlerisi için ümit besleyebilmek istedim. Teşekkür ederim inşallah böyle anılarımı anlatırım gelip size Mutluluğunuz daim olsun.
Hiç duymadım çevremde çünkü tartışmalar baya kötü bitiyordu. Eğer seni her tartışmada hassas noktandan vuruyorsa, kalp kırmaktan çekinmiyor sürekli hakaret ediyorsa ki bu sayfada nelerini okuduk Zaten barışmak bile bile kendini zindana kapatmaktır bence. Ama tabi normal tartışmalarla bitip tekrar barışılıyorsa neden olmasın ama kendim için söyliyim ben soğudum mu tam soğuyorum evlenemezdim :)
Var tabi olmaz olur mu
Hatta insanların çoğu böyle diyebilirim
Kimse ilk sevgilisi ile evlenmiyor sonuçta anlaşamayıp ayrılıp çok güzel bir ilişki yaşayabiliyor.
Anlaşamayıp sürekli tartışıp ilişkisini bitiren ve sonra daha güzel bir ilişki yaşayan hatta evlenen kişiler vardır aramızda. Siz ya da arkadaşlarınızın böyle anıları varsa paylaşır mısınız? Şu an bu motivasyona ihtiyacım var, teşekkür ederim.
Ben eşimle ilk tanıştıştıktan 15gün sonra ,elektrik alamadığım için ayrılmıştım.yeni bi ilişkiden çıkmıştım sevdiğimi sanıodum hala eskiyi.6ay sonra yolda karşılaştıktan sonra tekrar biraraya geldik.busefer aşk vardı ama tartışma çoktu.öşe böle evlendik,ilk 1 sene kabus gibiydi hatta bir sene sonunda ayrıldık annelerimizin evine döndük eşyalarımızı alıp.1 hafta ayrı kaldıktan sonra boş yere tartıştığımızı anladık ve bir daha ayrışmamak üzere tekrar evimize geldik.10senedirse evliyiz.evlilik sadece nasip işi.akışına bırak.olması gereken oluyor.
Ben eşimle ilk tanıştıştıktan 15gün sonra ,elektrik alamadığım için ayrılmıştım.yeni bi ilişkiden çıkmıştım sevdiğimi sanıodum hala eskiyi.6ay sonra yolda karşılaştıktan sonra tekrar biraraya geldik.busefer aşk vardı ama tartışma çoktu.öşe böle evlendik,ilk 1 sene kabus gibiydi hatta bir sene sonunda ayrıldık annelerimizin evine döndük eşyalarımızı alıp.1 hafta ayrı kaldıktan sonra boş yere tartıştığımızı anladık ve bir daha ayrışmamak üzere tekrar evimize geldik.10senedirse evliyiz.evlilik sadece nasip işi.akışına bırak.olması gereken oluyor.
Nasipse dağın başında olsa gelir bulur nasip değilse sen istediğin kadar peşinden koştur yine olmaz derler. Maşallah hep böyle güzel devam eder inşallah. Artık bıraktım nasipte neyse o olacak diyorum.
Allah bir kapiyi kapatır ki diger kapi açılsın diye...
Bimin kapisi girişte neden iki tane çünkü bir kapi kapanir diger kapi alışverişe acilir Hep bir kapi vardir yani
Allah bir kapiyi kapatır ki diger kapi açılsın diye...
Bimin kapisi girişte neden iki tane çünkü bir kapi kapanir diger kapi alışverişe acilir Hep bir kapi vardir yani
40 yillik hayatımda herseyi gördüm.. ne kadar stres üzüntü oylemi yapsaydim boylemi olsaydi dedim oylemi konussaydin daha iyi olurdu dedim ama bi sekilde düzen yürüyor farketmeden üzüldüklerimzle kaldik .. keske simdiki aklim 20 yaslarda olsaydi hic birseye üzülmezdim .. kader yolunu bulur.. sen kaderinin güzelliğine inan iyiyi cagir hep
40 yillik hayatımda herseyi gördüm.. ne kadar stres üzüntü oylemi yapsaydim boylemi olsaydi dedim oylemi konussaydin daha iyi olurdu dedim ama bi sekilde düzen yürüyor farketmeden üzüldüklerimzle kaldik .. keske simdiki aklim 20 yaslarda olsaydi hic birseye üzülmezdim .. kader yolunu bulur.. sen kaderinin güzelliğine inan iyiyi cagir hep
Benim de bir türlü oturtamadığım, içime sinmeyen ama sürdürmek zorunda gibi hissettiğim bir ilişkim vardı. İlişkimsi diyelim hatta. Bir gün bir aydınlanma geldi ve önce ben dedim. Toksik olan her şeyi bi' anda arka plana aldım. Ve 1 yıl içinde kademe kademe istediğim her şey gerçekleşmeye başladı. Aynı yıl nişanlımla tanıştık. O değişme kararı aldığım günü çok iyi hatırlıyorum ve her zaman iyi ki diyorum.
Benim de bir türlü oturtamadığım, içime sinmeyen ama sürdürmek zorunda gibi hissettiğim bir ilişkim vardı. İlişkimsi diyelim hatta. Bir gün bir aydınlanma geldi ve önce ben dedim. Toksik olan her şeyi bi' anda arka plana aldım. Ve 1 yıl içinde kademe kademe istediğim her şey gerçekleşmeye başladı. Aynı yıl nişanlımla tanıştık. O değişme kararı aldığım günü çok iyi hatırlıyorum ve her zaman iyi ki diyorum.
O kadar bırakamam gidemem dediğim ilişkiyi tamamen bitirdim. Ve içimde garip bir rahatlama duygusu var. Sanki sırtımdan bir ton ağırlık kalktı. Umarım aynı değişim kararını almışımdır senin gibi ve bundan sonra gerçekleşen her şey bana iyi gelir