- 28 Nisan 2022
- 1.342
- 3.779
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim düşman başına bir kocam vardı , yaptım bir hata evlendim onunla baktım olmuyor artık, zindan ediyordu bana hayatı , boşandık, sancılı zor günlerdi tabi, sonra iyikimle tanıştım , oda benim geçtiğim yollardan geçmiş, aynı sıkıntıları yaşamış zamanında, biz çok güzel arkadaş olduk sonra tam bir EŞ olduk birbirimize elhamdülillah , başımıza ne geliyorsa daha güzeline hazırlandığımız içinmiş meğer, her şey bir gün güzel oluyor mutlaka, şükret , sabretAnlaşamayıp sürekli tartışıp ilişkisini bitiren ve sonra daha güzel bir ilişki yaşayan hatta evlenen kişiler vardır aramızda. Siz ya da arkadaşlarınızın böyle anıları varsa paylaşır mısınız? Şu an bu motivasyona ihtiyacım var, teşekkür ederim.
Benim düşman başına bir kocam vardı , yaptım bir hata evlendim onunla baktım olmuyor artık, zindan ediyordu bana hayatı , boşandık, sancılı zor günlerdi tabi, sonra iyikimle tanıştım , oda benim geçtiğim yollardan geçmiş, aynı sıkıntıları yaşamış zamanında, biz çok güzel arkadaş olduk sonra tam bir EŞ olduk birbirimize elhamdülillah , başımıza ne geliyorsa daha güzeline hazırlandığımız içinmiş meğer, her şey bir gün güzel oluyor mutlaka, şükret , sabret![]()
teşekkür ederim amin İnşallah :) üzülüyor insan tabi, ah diyosun benim başıma niye böyle şeyler geliyor, sonra anlıyorsun neden geldiğini. Tecrübe olarak dönecek sana bu ilişki, sıkma canınıÇok sevindim sizin adınıza ya. İnşallah hep böyle devam eder evliliğiniz. Allah bozmasın.
Üzülüyorum, çok yıprandım ama vardır bu ilişkiyi yaşamamda bir hayır diyorum.
teşekkür ederim amin İnşallah :) üzülüyor insan tabi, ah diyosun benim başıma niye böyle şeyler geliyor, sonra anlıyorsun neden geldiğini. Tecrübe olarak dönecek sana bu ilişki, sıkma canını![]()
benim 4 senelik ilişkim vardı. 2 buçuk senesini aynı evi paylaştık. çok iyi arkadaştık fakat sevgililiği beceremedik. şiddet, alkol problemi, aldatma vs hepsi vardı. son 6 7 aylık dönemde artık bir şeylerin bittiğini, saygı sevgi kalmadığını fark ettim. geç bile kalmışım ama yalnızlık çok ürkütmüştü beni. yavaş yavaş uzaklaştığımı hissediyordum. kendimi alıştırmaya başladım. o bi ailesine gidiyordu alkol alacaksa ve benimle birlikte olmak isterse eve geliyordu. kendimi yavaş yavaş geri çekmeye başladım iş arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım görüşme sıklıkları azaldı tabii. ayrılmadan 3 4 ay önce de eşimle iş arkadaşım vasıtasıyla tamamen tesadüfen tanıştım. o da eşiyle boşanma aşamasındaymış gün bekliyorlardı. zaten gerçekten anlıyorsun diyorlar ya anladım bi şeyler var beni çekiyor. derken gel zaman git zaman flörtleşmeye başladık zaten o süreçte eski erkek arkadaşımla da bağlarımı kopardım evimi değiştirdim. 1 sene içinde de evlendik. keşke bazı şeyleri yaşamasaydık diyorum ama düşününce benim o iş yerine girme sebebim eski sevgilimdi. eşimin de yaşadığım yere gelme sebebi eski eşiymiş evlenecekleri için gelmiş, sonra zaten gidemediAnlaşamayıp sürekli tartışıp ilişkisini bitiren ve sonra daha güzel bir ilişki yaşayan hatta evlenen kişiler vardır aramızda. Siz ya da arkadaşlarınızın böyle anıları varsa paylaşır mısınız? Şu an bu motivasyona ihtiyacım var, teşekkür ederim.
benim 4 senelik ilişkim vardı. 2 buçuk senesini aynı evi paylaştık. çok iyi arkadaştık fakat sevgililiği beceremedik. şiddet, alkol problemi, aldatma vs hepsi vardı. son 6 7 aylık dönemde artık bir şeylerin bittiğini, saygı sevgi kalmadığını fark ettim. geç bile kalmışım ama yalnızlık çok ürkütmüştü beni. yavaş yavaş uzaklaştığımı hissediyordum. kendimi alıştırmaya başladım. o bi ailesine gidiyordu alkol alacaksa ve benimle birlikte olmak isterse eve geliyordu. kendimi yavaş yavaş geri çekmeye başladım iş arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım görüşme sıklıkları azaldı tabii. ayrılmadan 3 4 ay önce de eşimle iş arkadaşım vasıtasıyla tamamen tesadüfen tanıştım. o da eşiyle boşanma aşamasındaymış gün bekliyorlardı. zaten gerçekten anlıyorsun diyorlar ya anladım bi şeyler var beni çekiyor. derken gel zaman git zaman flörtleşmeye başladık zaten o süreçte eski erkek arkadaşımla da bağlarımı kopardım evimi değiştirdim. 1 sene içinde de evlendik. keşke bazı şeyleri yaşamasaydık diyorum ama düşününce benim o iş yerine girme sebebim eski sevgilimdi. eşimin de yaşadığım yere gelme sebebi eski eşiymiş evlenecekleri için gelmiş, sonra zaten gidemediyani ben o işe girmesem o ilişkiyi yaşamasam belki de hiç eşimle tanışamayacaktım. vesile olmuş diyorum:)
Aynı benYok, olursam ilk ben olucam, hadi inşallah.
Benim bi arkadaşımın toksik bi ilişkisi vardı ayrılmaya bile korkuyordu serserinin biriydi,ayrıldı daha sonra başkası ile tanışıp evlendi kocası bi dediğini iki etmiyor zor günlerimin lütfu diyor ha o lütuf herkese de verilmiyor bende ne zor günlerden geçtim ama koca konusunda şanslılardan değilimAnlaşamayıp sürekli tartışıp ilişkisini bitiren ve sonra daha güzel bir ilişki yaşayan hatta evlenen kişiler vardır aramızda. Siz ya da arkadaşlarınızın böyle anıları varsa paylaşır mısınız? Şu an bu motivasyona ihtiyacım var, teşekkür ederim.
Benim bi arkadaşımın toksik bi ilişkisi vardı ayrılmaya bile korkuyordu serserinin biriydi,ayrıldı daha sonra başkası ile tanışıp evlendi kocası bi dediğini iki etmiyor zor günlerimin lütfu diyor ha o lütuf herkese de verilmiyor bende ne zor günlerden geçtim ama koca konusunda şanslılardan değilim
Benim bi arkadaşımın toksik bi ilişkisi vardı ayrılmaya bile korkuyordu serserinin biriydi,ayrıldı daha sonra başkası ile tanışıp evlendi kocası bi dediğini iki etmiyor zor günlerimin lütfu diyor ha o lütuf herkese de verilmiyor bende ne zor günlerden geçtim ama koca konusunda şanslılardan değilim
O başkasıyla tanışma kısmına bi gelebilsek zaten, gelenler hep fiyasko vallahi çıldıracağım memlekette adam kalmadı diye![]()
Erkeksiz yapamıyor musunuz? Neden erkek, neden daha ilişki bitti bi daha erkek, niye yeni ilişki; hobileriniz yok mu sizin, hiç başka işiniz, mesleğinizde hedefleriniz yok mu? Niye hemen bir erkeğe ihtahasdhd şaka.
Hiç duymadım çevremde çünkü tartışmalar baya kötü bitiyordu. Eğer seni her tartışmada hassas noktandan vuruyorsa, kalp kırmaktan çekinmiyor sürekli hakaret ediyorsa ki bu sayfada nelerini okudukAnlaşamayıp sürekli tartışıp ilişkisini bitiren ve sonra daha güzel bir ilişki yaşayan hatta evlenen kişiler vardır aramızda. Siz ya da arkadaşlarınızın böyle anıları varsa paylaşır mısınız? Şu an bu motivasyona ihtiyacım var, teşekkür ederim.