allah!liseye dönersem ben bunun başından hiç kalkamam!!!arkadaş yatılıya kalmış bizde leş gibi uyumuşuz servisi kaçırmışız.anaaa dedim kalk gari geç kaldık.kız apar topar giyindi biz vınnn.ama servis gitmiş.cepleri karıştırdık para bulduk atladık minibüse gidiyos.belli bir yerde indik.okulun sokağından minibüs geçmediği için...yürümemiz gereken mesafe yaklaşık 15dk. dedik taksi çevirek.atladık park halindeki taksiye gidiyos.şoför bi irkildi bişey demedi ama.adresi söyledik gidiyos.adam yanlış yola sapınca arkadaşla şüphelenmeye başladık noluyo diye.dedim abi yannış yol.adam baktı dedi ki tarif et o zaman ben şoför değilim.peki kimsin dedim.adam teybi sökmek için arabaya binen hırsızmış meğer.gık dedik sustuk.sonna anlaşmaya girdik,abi sen bizi okula bırak bizden para alma biz de seni hiç görmemiş olalım...durdu düşündü tamam dedi.bizi okula bırakana kadar ettiğimiz duaları bi biz biliriz bi de allah
korku nelere kadir ve öğrencinin parası çok kıymetlidirhe he allah korumuş sizi pazarlığıda sıkı yapmışsınız ama
yaralı bir fare bulmuştum ben de.aklıma tom ve jerry'deki sahne gelmişti.tom,jerry'yi tren raylarına bağlar ama jerry kutulur.hayvanı aldım rayların üstüne koydum.bağlamam gerekmiyordu kaçacak halde değildi.sonra kenara tüneyip treni bekledim.tren geldi,tren geçti,hayvan pelte!ağlayarak parçalarını topladım ve eve gittim:anneeee buna bişi oldu! annem şok.kadın hem çığılık atıyor hem uzaktan uzaktan terliğinle bana vuruyordu...
3-4 sene önce Şarköydeyiz, yapacak pek birşey yok, can sıkıntısı tavan yapmış.Dedemlerin 2 tane 3 tekerlekli,arkasında sepeti olan bisikletleri var.Akşam vakti kardeşimle atlamışız gidiyoruz ayrı ayrı.Eve dönerken önde ben, arkada garibim gidiyoruz.Tam bir evin önünden geçiyordum ki bi köpek havladı.Dedim bağlı falandır, ben de köpeğe bisikletin zilini çaldım dınnn dııınn diye.Dalga geçip basıp gittim, sonra kardeşim bisikletle ordan geçerken köpek meğer bağlı değilmiş, takıldı mı peşineBen önde kardeşim arkada, en arkada da kocaman bir köpek.Kardeşim "ablaaaaa" diye haykırıyor, bacaklarına kuvvet pedalı çevirdikçe çeviriyor, ben öndeyim ama ben 3 tekerlekli bisikletimi jet gibi sürüyorum korkudan.Sürekli de kahkaha atıp, arkaya bakıyorum.Tam son 100 metreye girerken, arkama bakarken önümdeki çöp konteynırını görememişim ve finish çizgisine çöpte girdim.Gürültüden korkan köpek birden yokoldu, kardeşim yarıldı gülmekten ve ben de ettiğimi buldum.
İyileştikten sonra benim bisiklet hasarlı olduğu için kaldık tek bisiklete.Sırayla falan biniyoruz, neyse birgün dedim kardeşime "Sen bin öne , ben de sepete bineyim."Boy 1.78, kilo da 85.Yani kamyonetin arkasına binsem sığmam.Neyse sepete ourdum bacaklarımı da ellerime aldım.Deniz dönüşü falandı.Millet kalabalık yollarda.Her gören bize-ya da bana- gülüyor falan.Dedim şimdi bu sepetten inemem milletin içinde,zaten girmesi(sığması) bile zordu.Hızlıca sen sür, eve gidelim hemen dedim.Tam eve yaklaşmışken, bize gülen bir kaç genç çıktı önümüze.Aklı eksik kardeşim çocuklara el kol hareketi ile "Ne var? Sorun mu var?" falan derken, elini bisikletten bırakıpkaldırınca küçük bir dere yatağına uçtuk Dalga geçen çocuklar insanlık namına geldiler, kardeşim yerdeydi hemen kalktı, Allahım sepette iyice garip hal almışım.Birisi bacaklarımdan, diğeri kollarımdan tuta tuta çıkarttılar.
Sonrası nedense bana bisikleti yasakladılar.
tutamıyorum kendimi bi tane daha anlatayım
küçüktüm 5 6 yaşlarında falandım annemle teyzem anneannemlerde dikiş makinasında bişeler dikiyorlardı ee kızlık var ya serde heveslendim bende makinanın başını boş bulunca gittim başına altına işaret parmağımı yerleştirdim bir güzel bı hışım çalıştırdım makinayı iğnenin tırnağımın içine girip çıkmasını gururla izledim sonra içime bir acı çöktü işte o zaman anladım yine saçma sapan bir işe imzamı attığımı
her çocuğun manyaklığıdır o sekerek yürümek...iki ayağını kullansana işte dimi amayaş ufak
bigün apartmandan çıktım,pizza söylemek için caddeden karşıya geçiyorum.. ama seke seke oyun eşliğinde:86:
aynı hızla çerçevesiz ve sırf cam kapısı olan pizzacının kapısına burun önceliğiyle yapiştımdı
meğer kapı tahmin ettiğim üzere açık deelmiş
sora bi 10 dakika yıldızları cikcikleri saydığımı hatırlıyorum:82:
Arkadaşın uzun zaman senden kaçmıştır herhalde.yüzümdeki tüylerle hiç bir sorunum yok,evet varlar ama ne çok belli olurlar ne de herhangi bir uğraş gerekli onlar için.arkadaş sağ olsun habire bu konuya parmak basınca,ben de aynada kendimi incelemeye başladım ve bir şeyi çok incelerseniz mutlaka bir kusur bulursunuz ya,30yıldır beni rahatsız etmeyen tüyler birden fena gözüme çarptı,hade gidiim de şu dudak üstü için olan ağda bantlarından aliim dedim.ilk denemede:cart diye çektim,netice peki?cildim hassas olduğu için reaksyona geçti herhal,2hafta boyunca kızarık bi şekilde dolaştım hitler bıyığı modelinde....o arkadaşı öldürebilirdim o zaman:95:
yazık bee,adamcağızı eşek tepmiş gibi olmuştur herhal...Arkadaşın uzun zaman senden kaçmıştır herhalde.
Bizde Çeşmeye gitmiştik.Halamın oğlu bizi yazlığına davet etti.Üç dört aile oradayız.hoşbeş derken saat geç oldu ve orada kaldık.eşim kanepede ben deoğlumla yerde yattık.gece birden bir gümbürtü koptu .bir baktım eşim yanımda yerde kanepe şaha kalkmış durumdameğerse eşim dönerken kanepenin ucuna doğru gelince kanepenin de ayakları sağlam olmadığı için şaha kalkıp eşimi üzerinden atmış tabii o gürültüye bütün ev halkı ayakta eşim çok utanmıştı hala anlatır çok güleriz
ya nasıl güldüm anlattığın olaya.çok komik.Arkadaşın uzun zaman senden kaçmıştır herhalde.
Bizde Çeşmeye gitmiştik.Halamın oğlu bizi yazlığına davet etti.Üç dört aile oradayız.hoşbeş derken saat geç oldu ve orada kaldık.eşim kanepede ben deoğlumla yerde yattık.gece birden bir gümbürtü koptu .bir baktım eşim yanımda yerde kanepe şaha kalkmış durumdameğerse eşim dönerken kanepenin ucuna doğru gelince kanepenin de ayakları sağlam olmadığı için şaha kalkıp eşimi üzerinden atmış tabii o gürültüye bütün ev halkı ayakta eşim çok utanmıştı hala anlatır çok güleriz
e 3.sünde ayrı bir formül geliştirmişinizdir herhalde...ya nasıl güldüm anlattığın olaya.çok komik.
bu arada bi gün annem perdeyi çıkarı yıkıcak bizi çağırıyo gelin sandalyeyi tutun diye sandığın üzerine koymuş.sandığın üstü vernikli kaygan yani.sandalye de plastik olunca e üzerine de 80-90 kilolouk annem çıkınca sandalyenin bacakları ayrıldı yan olarak yerdeki minderin üzerine düştü. onun üzerine de sandalye düştü allahım öldüm gülmekten.neyse snra ben çıkardım perdeyi.yıknadı takılacak yine çağırıyo gelin yardım edin diye.kız kardeşim gitti sandaleyi tutuyo.snra yine gümmmm diye bi ses. bi baktım kız kardeşim altta onun üzerinde annem onların da üzerinde sandalye.ama 1 hafta güldüm hatta altıma ettim yani o an.
süper bu yaaaa!bi olay daha anlatcam aklıma geldi gerçi benim değil de kankamın başından geçmiş bi olay.
Ya benim kanka küççükken bi de bunun erkek kardeşi var işte bundan küçük neyse annesi babası evden gitmiş.bunlar da tabi dolapları falan karıştırıyo.ne bulsalar beğenirsiniz. Kondom:) bi de diyolarmış ki annemler bizden balon saklıyolar diye.neyse kankam almış ırmızı renkliyi beğenmiş,erkek kardeşi de maviyi almış.bi de yağlanmış bunlar diyolarmış.neyse şişirmişler bunlar kondomları bi güzel. Bi de üstüne üstlük balkona çıkıp uçurmaya başlamışlar. Komşu da bağırıyomuş girin içeri bakıyım diy.
Ay ne kopmuştum anlatınca kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?