- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
bazıları bilerek mi yapıyor acaba bir arkadaş vardı bu kadar ayrıntılı yazma zorundamısın okumadım ama bence konu kapansa çok iyi olacak adminleirn dikkatine !!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi gördüm, temmuzsogunun modyadın gondersın dedıgını koplayayıp, isteyene tek tek gonderecegım bırazdan :)
Dun gece burayo okunmaya baaladim ko üzerimde el gezdiğini hissettim ahah aman kozlar burayo uç harfliler acil geçiş kapisi olarak kullanmasiiin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben anlatma yanlısı değilim.Çünkü tekrar yaşamak istemiyorum.Anlatmaktan korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cinlerden bahsedilen yazılar silinse iyi olur ama konu kapanmasın lütfen.
bir kere de ilgiyle takip ettiğim bir konu kapanmasın ya.
Siyah kediler hristiyanlıktan bile önce uğursuzluk sayılırdı. Siyah kedileri cadılar diye yakmışlardır hatta hristiyanlıkta bile bu batıl inanç devam etmiştir. Ama bizim dinimizdr asla böyle bir yoktur uğursuzluk diye birşeyi kabul etmez geçenlerde çok güldüm biri Mustafa karataşa soruyor siyah bir kedi geçti önümden bir anlamı var mı diye? Hoca da dediki ya hayvanın aklında birşey vardır yoluna gidiyordur. Uğursuzluğu kendinize değilde küçücük hayvana ne yüklüyorsunuz. En yakın böyle cümleler kurmuştu.
Siyah kediler ya simsiyah olur ya da beyaz benekli olur zaten.
Siyah kedilerle ilgili endişeleriniz olmasın hiç ben besliyorum koyunkoyuna yatıyoruz öyle tatlılarki
Bu sana canım - Korkuyon madem niye anlatıyon
Buda bana - Korkuyom madem niye okuyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banlarlar beni anlatırsam canım.Okuyan arkadaşlar da etkilenir.Mune uyarmıştı zaten bu tarz şeyler yazılmasın diye ama kimse umursamamış.Konu kapatılır bu gidişle ��
yazdimi size mesaji?46. sayfaya kadar geldim, temmuzsoğuğu nun hikayesini ben de çok merak ettim. Bana da yazar mısınız.
Korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum diye sayıklıyorum