Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bazıları bilerek mi yapıyor acaba bir arkadaş vardı bu kadar ayrıntılı yazma zorundamısın okumadım ama bence konu kapansa çok iyi olacak adminleirn dikkatine !!!!

Bu konu önceden daha aktifti hadi bayanlar anlatinn, tüm günümü bu sitede geciriyorum canım çok sıkkın biraz da olsa kafam dagiliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anlatma yanlısı değilim.Çünkü tekrar yaşamak istemiyorum.Anlatmaktan korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dun gece burayo okunmaya baaladim ko üzerimde el gezdiğini hissettim ahah aman kozlar burayo uç harfliler acil geçiş kapisi olarak kullanmasiiin :eek::eek::D:D

Dun gece burayo okunmaya baaladim ko üzerimde el gezdiğini hissettim ahah aman kozlar burayo uç harfliler acil geçiş kapisi olarak kullanmasiiin :eek::eek::D:D

Melekler yapmıştır belki :D

Ben anlatma yanlısı değilim.Çünkü tekrar yaşamak istemiyorum.Anlatmaktan korkuyorum

Allahın izniyle bisey olmaz geçmiş gitmiş hem yazarak anlatmak farklı birinin yüzüne söylemek farklı, boyle konuştun ya daha çok merak ediyor insan :)

cinlerden bahsedilen yazılar silinse iyi olur ama konu kapanmasın lütfen.

bir kere de ilgiyle takip ettiğim bir konu kapanmasın ya.

cinlerden bahsedilen yazılar silinse iyi olur ama konu kapanmasın lütfen.

bir kere de ilgiyle takip ettiğim bir konu kapanmasın ya.

Herkes konu kapanmasın diye öyle yazılara tepki vermiş, korkuyorum yazmayın diye bagiranlar olmamış allahtan o yüzden ben konunun kapanacağını sanmiyrm :)

öss ye gireceğim gece o zamanlar adı buydu sınavın :) hiç uyuyamadım tam sabah ezanı okunurrken dalmışım bir kaç dakika.rüyamda birkaç yıl önce vefaat eden dedemi gördüm,elimden tutmuş yürüyoruz ama yollar çok garip.bazı yerleri gölge bazı yerleri güneş yolun. dedem diyor ki bana güneşten yürü kızım güneşten sakın gölgeye basma diyor bende öyle yapıyorum.sonra umut et kızım umut etmek her şeyin başıdır diyor ve gidiyor. o anda çok mutlu uyandım.sınava girerken ne heyecanım kaldı ne stresim.

canım dedem benim,o olmasaydı eminim heyecandan bir şey yapamayacaktım.

bunun dışında ikizlerime hamile kalmadan 3 ay falan önce böyle ışıklar saçan biri geldi rüyama,senin oğlun olacak ve adını samet koyacaksın dedi.bende ama benim çocuğum olmuyor ki kaç yıldır olmuyor hem samet ismini hiç duymadım dedim ve o ışık yine oğlun olacak ve adını samet koyacaksın unutma dedi ve gitti.ve 3 ay sonra hamile kaldım,ikiz oğullarım oldu birinin adını samet koyduk :)

geçen sene oğlumun yaşadığı bir şey aklıma geldi.ankaraya kardeşimi ziyarete gitmiştik arkadaşlarla ulucanlar cezaevi müze yapıldı gidip görelim dedik,aslında çocuklarla gitmeyecektik ama son anda mecbur kaldık.oğlumun birinin adı deniz,deniz gezmiş'in adı oğlumda yaşasın diye bu ismi seçtik.neyse görevli koğuşları gezdiriyor bize,zaten hapishane görüntüsü yok sayılır.tam deniz gezmişin ranzasının önüne geldik oğlum birden bağırmaya ve ağlamaya başladı anne gidelim burdan durmak istemiyorum lütfen çıkalım bu odadan diye.herkes şok oldu,o ana kadar kaç odaya girdik çocuk sesini bile çıkarmamışken adaşının ranzasının önünde çığlıklar atmaya başladı ve tabii hemen çıktık dışarı.başka kısımları gezdik yine gayet sakin davrandı.tesadüf müydü bilmiyorum.bizim için ilginç bi şeydi.

Banlarlar beni anlatırsam canım.Okuyan arkadaşlar da etkilenir.Mune uyarmıştı zaten bu tarz şeyler yazılmasın diye ama kimse umursamamış.Konu kapatılır bu gidişle 😊

Siyah kediler hristiyanlıktan bile önce uğursuzluk sayılırdı. Siyah kedileri cadılar diye yakmışlardır hatta hristiyanlıkta bile bu batıl inanç devam etmiştir. Ama bizim dinimizdr asla böyle bir yoktur uğursuzluk diye birşeyi kabul etmez geçenlerde çok güldüm biri Mustafa karataşa soruyor siyah bir kedi geçti önümden bir anlamı var mı diye? Hoca da dediki ya hayvanın aklında birşey vardır yoluna gidiyordur. Uğursuzluğu kendinize değilde küçücük hayvana ne yüklüyorsunuz. En yakın böyle cümleler kurmuştu.
Siyah kediler ya simsiyah olur ya da beyaz benekli olur zaten.
Siyah kedilerle ilgili endişeleriniz olmasın hiç ben besliyorum koyunkoyuna yatıyoruz öyle tatlılarki

Ben de çok severim siyah kedicikleri :) babaannemlerin orda vardi eve alip severdik. Hic bi uğursuzluğuna da görmedim. Sokakta falan görsem hep severim :) daha bugün bi tane minicik gördüm ama kaciyodu sevemedim :):)

Banlarlar beni anlatırsam canım.Okuyan arkadaşlar da etkilenir.Mune uyarmıştı zaten bu tarz şeyler yazılmasın diye ama kimse umursamamış.Konu kapatılır bu gidişle ��

Doğru söylüyorsunuz, konuyu kapatmam lazım çünkü eciş bücüş ne varsa anlatılmış, oysa uyarmıştım.
Burda hamileler var, evde yalnız yaşayanlar, eşleri gece nöbette olanlar ve bu tip hikayelerden çok etkilenip ciddi derece de korkan, uyuyamayanlar var.

Film bitti diyelim artık:34:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X