Ben bu topice bayıldımm

benimde başımdan geçen İlginç olaylardan biri arkadaşımın fal bakmasıyla ilgili. Bir gün işyerinde kahve içtikten sonra kapadım arkadaşım fal baksın diye ve falımda çıkan önce bi hastalık haberi ve ardından ölüm haberi alacağım söyledi o günün akşamı annem aradı deden çok hastaymış Yarın sabah ziyaretine gidelim dedi dedem başka şehirde yaşıyordu tmm gideriz dedim anneme o sabaha karşı telefon sesiyle uyandım arayan yine annem deden vefat etmiş dedi

ve cenazesine gittik canım dedemin. Fal bskan arkadaşıma yuh dedim bu kadarda olmaz akşamı hastalık sabahı ölüm haberini aldım :/
Birde eşimin üni yıllarında bsşından geçen bi olay var her anlattığında tüylerim diken diken olur sivasta okuyordu ev arkadaşlarıyla yeni başka bi eve taşınıyorlar ve taşındıklarının bi kaç gece sonrası geceleri uyurken çalışma odalarından yere düşen uçuşan kağıt dosya sesleri duyuyorlar ve odaya gittiklerinde öyle bişey yok tabi ve hepsi ayrı ayrı duyuyorlar bunu ve birbirlerine taa 1 ay sonra fln söylüyolar sonra o evden taşınmaya karar veriyolar ve eşim odasındaki halıyı kaldırdığında yerde "bu evde çok acayip şeyler oluyor." Diye bir yazı görüyor ve ilk taşınma telaşıyla farketmemişler onlardan önceki kiracılar yazmış sanırım.
Şimdilik bu kadar Aklıma geldikçe anlatırım ben daha :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.