Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kesin yaşlılar kızlar çok dışarıda dolaşmasın hatta gece vakti hiç dolaşmasınlar diye böyle birşey uydurmuşlardır.:27: Uydurmuşlardır değil mi?:53::52::53::51:

Bence kesin yaşlılar kızlar çok dışarıda dolaşmasın hatta gece vakti hiç dolaşmasınlar diye böyle birşey uydurmuşlardır.:27: Uydurmuşlardır değil mi?:53::52::53::51:

İnsallah masallah :( gece gece bu son yazdiklarinizi okudum urperdim
Vallaha kizlar. Boyle tarz syler yazmasaniz olmaz mi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet genelde sahura kadar vakit geçirmek için buraları okuyorum. Dün gece de bir güzel okudum sonra televizyonda sahur programında da üç harflilerden bahsetti Hoca. Neyse kalktım sahuru hazırlamaya başlamadan bir lavaboya gireyim dedim. Çıktım eşim uyanmış salonun kapısında dikiliyor. Beni niye korkutuyorsun niye kalkarken seslenmiyorsun diye bağırdım zavallıya. Gözlerini ovuşturmaktan ne olduğunu anlamadı geldi sarıldı. :54:Mutfağa geçtik ama dizlerimden aşağısı iptal. Kalbim de güm güm. Biraz kendime geldikten sonra yatak odasına göz attım. Acaba eşim hala orada yatıyor mu diye. :26: Oradaysa bana sarılan kimdi diye. :27::35:

yazıyorum ama sakın yalandır felan demeyin sizde moralim bozuluyor..çünki annem haala bana inanamıyor..anlattığım kişilerde hadi canım falan oluyolar. eşim hariç o birebir şahit.
Benim kız kardeşim sevdiğine kaçtı sağolsun.affetmedik konuşmadık aradan 4 ay geçti.ben bir gece rüyamda onu gördüm.bizim hastahanenin acilindeydi intihar etmiş eşide babamı arıyor gelin ölüm halinde falan diyor telefonda.bende orda durmuş bakıyorum ama kimse beni fark etmiyor izliyorum olanları. babamlar geldi annemle.hemşireler doktorlar derken ambulansla başka bir büyük hastahaneye götürüldü..bense bir köşeden onları izliyorum.
Anlatırken hala tüylerim diken diken oluyor.ağlaya ağlaya uyandım eşim sordu neyin var ne oldu diye anlattım gördüklerimi. bilinç altında kardeşini özlemişsin belliki dedi.sarılarak uyudum.
Ertesi gün akşam üstü annemi gecenin şokunu atlatınca aradım. gördüklerimi birebir söyledim.onu çok özledim sanırım ondan dedim.ama annemde çıt yok. annneee diyorum seslensene.annem ağladı sen nasıl bilebilirsin.sana kim söyledi. neyi dedim olan biten herşeyi görmüşsün nasıl olur dedi..
Hala bana babamın anlattığını savunur. inanamaz.ama ben artık biliyorum.uyuduğumuzda ruhlarımız berzah alemine gidermiş.sanırım rabbim benden gizlenmemesini istemişki.o gece ruhumu oraya göndermiş.yoksa kimse bilmeden saklanıcaktı.bu benim rüyalara olan bakış açımı dahada sabitledi.. rüyalar hayatın habercisi olabiliyor.

Evet genelde sahura kadar vakit geçirmek için buraları okuyorum. Dün gece de bir güzel okudum sonra televizyonda sahur programında da üç harflilerden bahsetti Hoca. Neyse kalktım sahuru hazırlamaya başlamadan bir lavaboya gireyim dedim. Çıktım eşim uyanmış salonun kapısında dikiliyor. Beni niye korkutuyorsun niye kalkarken seslenmiyorsun diye bağırdım zavallıya. Gözlerini ovuşturmaktan ne olduğunu anlamadı geldi sarıldı. :54:Mutfağa geçtik ama dizlerimden aşağısı iptal. Kalbim de güm güm. Biraz kendime geldikten sonra yatak odasına göz attım. Acaba eşim hala orada yatıyor mu diye. :26: Oradaysa bana sarılan kimdi diye. :27::35:

Ayyy çok tatlısın ya :)) bende ablamla odaydım bir anda şartel attı ay nasIl korktuk anlatamam :)) en çok gece aklıma gelir bu okuduklarım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bizim memlekette bu kadına Sıbato derler, akşam sokakta tek başına olan kızları kaçırırmış, Benim anaannem de görmüş ve elinden zor kurtuldum diyordu, çok uzun boyluymuş hatta...

genelde köy gibi yerlerde bunun gibi olaylar çok anlatılır... ama farklı yerde olan kişilerin benzer şeyleri görmesi insanda acaba dedirtiyor :18:

Son düzenleme:

Valla benim nenem o zaman kucukmus. Ve burdaki bi arkadaşın ablası da görmüş. Farklı yerlerde görenler olunca artık uydurma mi değil mi bilemiyorum. Bazen kaybolan çocuklar geliyor aklıma. Hani hiç bulunamayanlar. Bilemiyorum tabi..
Allahım kimseyi evlat acısıyla sinamasin insallah..

bir gece uyandığımda kardeşimin odasında bir ışık gördüm hemen kalktık kardeşim yeni ameliyat olmuştu panikledim kapıya doğru hızla giderken odadan genç bir delikanlı çıktı ışık saçıyordu arkası bana dönüktü kafasını hafif arkaya doğru döndü baktı gülümsedi nereden hissettiysem benden önce 8 aylıkken doğmadan ölen sevgi beslediğim abim olduğunu hissettim aynen şunu dedim kardeşimi ziyarete gelmişş sonra kardeşime baktım ve gittim yattım

gerçekten çok etkilendim. benim de abim 2 aylıkken ölmüş ve bende de ona karşı hep bir sevgi vardır. o yüzden çok hoşuma gitti ve duygulandım. sevdiklerimiz ölseler bile yalnız bırakmıyorlar bizi. nur içinde yatsınlar. :31:

Benim ablamın doğumu çok zor olmuş
Neredeyse annem de ablam da ölüyormuş
Annem doğum sırasında baygınlık geçirip rüya görmüş
O rüyada bir çeşme görmüş sadece

Ablam 21 yıl sonra içinde o çeşmenin olduğu hastanede vefat etti :85::85::85:
O hastane bahçesinde o gördüğü çeşme varmış :85::85:

Ama bazen öyle şeyler oluyor ki insan anlatmak istese de anlatamıyor
Bir şekilde anlatmaktan vazgeçiyor vs

Sizde de öyle oluyor mu?
Bir şey anlatmayı engelliyor her seferinde

:) çok iyi

Ben ilk başlarda gece okuyordum ve eşimi bekliyordum yatmak için yani ona çaktırmadan :) şimdi gündüz okuyorum sorun yok. Bende yok böyle ya hiçbirşey hatırlamıyorum.

Haa geçen sadece kuzenimi hamile gördüm. Hemen aradım ama yok değilim dedi. Bütün umutlarım söndü iyice :)

çok güldüm Allahta seni güldürsün inş :1:

gerçekten çok etkilendim. benim de abim 2 aylıkken ölmüş ve bende de ona karşı hep bir sevgi vardır. o yüzden çok hoşuma gitti ve duygulandım. sevdiklerimiz ölseler bile yalnız bırakmıyorlar bizi. nur içinde yatsınlar. :31:

amin canımmm.......

Okulum için şehir değiştirecektik taşınma arefesindeyiz.ben de son kez arkadaşlarımla buluşucam.artık herşey o kadar üzerime geldi ki evden çıkarken Allah canımı alsa da taşınmasak Yeter dedim.annem peşimden kaç kere aradı bak 40 kere tövbe et diye ben de vardır bi bildiği diye tövbe ettim.ertesi gün teyzemlere gidiyoruz. şelale var yolumuzun üstünde önce ben foto çekindim.sıra anneme geldi.hala anlayamadığım bi şekilde ayaklarım birbirine dolandı ve yuvarlanarak ana caddeye düştüm. Hızla bi minibüs geçiyordu.minibüs geçti ben düştüm.bi saniye önce düşmüş olsaydım ne şöför durabilirdi ne ben kurtulurdum.o yoldan geçerken hala nasıl düştüm diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Annemin rüyaları değişiktir.babamı rüyasında görmüş(vefat etti bu arada)bi ev yapıyormuş.sonra aynı rüyayı tekrar görmüş bu sefer ev bitmiş boyuyormuş normalde babam hiç boya badana yapamazdı.annem sen yapamazsın dur ben yapıyım demiş.babamda annemin yüzüne hiç bakmadan eliyle git işareti yapıyormuş.rüyadan 1 hafta falan sonrada amcam vefat etti.babam abisinin yerini hazırlamış dedim.

Bu tarz olayları sıklıkla yaşadığım 2012 senesinin mayıs ayıydı. yakın bir arkadaşımla aydına gitmiştik sabah da iş olduğu için geri dönecektik. o gece rüyamda yer çekimsiz bir ortamda havada takla attığımı sağa sola döndüğümü gördüm. ama uzayda değiliz baya yeryüzünde ama yerçekimi yok. sabah uyandım ayy dedim arkadaşıma böyle bir rüya gördüm ben bugün. ama hiç kazaya yormamıştık. sonra da yola çıktık. ben yolun bir kısmında yanlış yola girince yarım saat filan geç kaldık işe. gittiğimiz yollar da yanları uçurum köy yolları. rüyayı gördükten 2 saat sonra ben o hızla virajı alamadım arkadaşımla bir güzel şarampolden yuvarlandık. düşerken saydım içinden taklaları 1 dedim 2 dedim 3 dedim durduk. 20-30 m aşağıdan dere yatağından köylüler çıkardı bizi sağolsunlar. şükür ki bize birşey olmadı.
bir şey daha ama bu seferki güzel. Bizim evde kanadı yaralı bir güvercin var. babam kedilerin elinden kurtarmış karton bir kutuda besliyormuş. nikahım için manisadan izmire geldim 2 hafta önce. Geldiğimde gördüm tabi hayvanı çok üzüldüm kanadın biri yerde kutunun içinde yazık sıkılmış herhalde hep kafasını yukarıda tutmaya çalışıyor etrafı görmek için. baba dedim buna bir kuş kafesi alalım hayvan sıkılıyor. babam onun keyfi yerinde deyip geçiştirdi. ben de birkaç günlüğüne gelmiştim yalnızca nikah için çok istedim şu hayvana bi kafes alayım ama işte hiç vaktim olmadı içimde de kaldı. manisa ya döndüm döndüğümün gecesi bir rüya gördüm. bizde bir de kedi var ve onun kullanmadığımız yanları filan açık ferah bir kafesi var taşıma çantası gibi. onun içine oyuncaklarımı koyuyorum rüyamda. oyuncaklar canlanıyor. uyandım rüyam aklıma geldi aaa dedim güvercin bizim kedinin kafesine koysak ya. hemen babama bir telefon ettim. rüyamı anlatıp güvercini o kafese koymasını söyledim. tamam dedi. okullar bittiğinde geldim gördüm hayvanı. hayvan ferah ferah yaşıyor içinde aydınlık hava alıyo bol bol filan. oh bee dedim içimden ve Allaha gerçek hayatta aklıma gelmeyeni rüyamda gösterip fikir verdiği için teşekkür ettim.

Bundan 5 sene once butun arkabalar toplandik kucuk bi minibusle urfa-antep-maras turu yapicaz aksam namazindan sonra yola ciktik otobuste tanimadik insanlarda vardi daha 10 dk bile olmadi otobana cikmadan tanimadigimiz bir kadin : durdurun arabayi ben gelmek istemiyorum icimde kotu bi his var dedi biz iste paran yanar gel felan dedik yok inicem dedi beni eve birakin dedi bi 10 dk oyalandik bayani eve biraktiktan sonra yola ciktik tam otobana gelirken onumuze kocaman kamyon dustu eger bi kac dakka erken gelseydik altinda kalicaktik kamyonun :/ kamyonun icinde 2 cocuk ve babasi vardi bizim sofor ve diger soforler hemen kurtarmaya gittiler agir yaralilardi yasiyorlarmi bilmiyorum :( cok etkilenmistik ozaman heryerde sadaka vermekten cebimde para kalmamisti haha :))

Son düzenleme:
Köyde mesela annem anlatirdi. Atlarin kuyruğunu oruyorlarmia gece . tabi buna cin di periydi demişler yıllarca bize de anlatilar. Ama erzurum taraflarinda yasayan bir vampir yarasa var onun icgudsel orgeme yeteneği varmis . o hayvanları kanuni emip uyusturuyormus sonrada kuyruğunu oruyormus. Hatta at keçi bulamazsa koyunların yunlerini tirnaklariyla tirmiliyor. Öyle yapiyormus. Belgeselde izlemiştim . vay beee dediiim . su ele kina yakma olayi gibi bu da :) bir de ben epilepsi hastasiydim. Çok cine periye benzer şeyler görüyordum. Masamin altında dolasan gizli hareket eden hayvanlar. Gece beni uykumdan uyandiranlar. Basimin üstünde bekleyenler.

Yani onlar tamamen gerçek gibiydiler. Simdi tamamen hastaligim bitti.

Ara sira yine uykumdan aniden uyanuyorum karanlikta yukardan asabi inen birşeyler görüyorum. Bilmiyorum varlik da olabilirler.

Ama genelde hayal urunude olabilirler. Özellikte karanlıkta yasayan köylülerde.

Çocukken iki arkadaş gölge seklinde aslan görmüştük. Elektrik kesikti.mum almaya gitmistik. Yolda dönerken aniden durdum. Gözlerimi ovaladim dogrumu görüyorum diye. Yanimdakine sordum ismi berivandi ne görüyorsun berivan dedim aslan görüyorum dedi. Kiz elini atacakti dokunacakti ki ben elini tuttum. Sonra arkama bakmadan kostüm. Bi döndüm ki berivan hala orada ahahah sismanda bir kizdi kosamiyordu.

Ben Berrriiivaaaan kaaacc !!! :)))

mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum

Rica etsem banada msj olarak yazabilirmisiniz bende cok merak ettim.. rabbim mutllulugunuzu daim etsin allah gonlune gore versin.

Lise son sınıfta arkadaşlarla hadi kocamizi görmek için istihareye yapalım dedik. Ben yattım ve bir bina vardı balkonu caddeye bakıyordu ama yemyesildi ve beyaz Gömlekli bir adam o balkonu temizliyordu çok ferahti çok güzeldi ve önünde dere vardı, nehir akiyordu, bir anne kedinin yavrusu suya kapılıp olmuştu. Evlendim balkonum caddeye bakıyor ve yemyesil evimin onunde dere var, tuvalette çocuğumu dusurdum ve eşim hep beyaz gömlek giyer. ( di.. şimdi renk renk giydiriyorum) ;-)

İstihare nasil yapiliyo bana anlata bilirmisiniz mesaj olarak :) cok
Merak ettim denemek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X