- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
temmuz, sen ne zaman anlatıcaksın:)) merakla senınkını beklıyorum :)
Modyad sana ozel mesaj yazdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temmuz, sen ne zaman anlatıcaksın:)) merakla senınkını beklıyorum :)
Modyad sana ozel mesaj yazdim
ben de merak ediyorum ama çok sizin hikayenizi :44::44:
Modyada gonderdim ama birkere yazdim silindi ikinciye yazdim tolladim gittimi emin degilim.oyazdigim biryere kopyalaniyorsa sizede yolliyim.yada kopyasi bende kalmiyorsa modyad yollasin size
Modyada gonderdim ama birkere yazdim silindi ikinciye yazdim tolladim gittimi emin degilim.oyazdigim biryere kopyalaniyorsa sizede yolliyim.yada kopyasi bende kalmiyorsa modyad yollasin size
şimdi gördüm, temmuzsogunun modyadın gondersın dedıgını koplayayıp, isteyene tek tek gonderecegım bırazdan :)
ben de merak ediyorum ama çok sizin hikayenizi :44::44:
şimdi gördüm, temmuzsogunun modyadın gondersın dedıgını koplayayıp, isteyene tek tek gonderecegım bırazdan :)
Yaklaşık 2 ay önce ailece eve dönüyoruz.. Saat 23:25 suları pek fazla araç yoktu ve babam da sol şeritten gayet yavaş bi şekilde seyir halinde. Annemle ben arka koltukta konuşurken fark etmedik son dakika da kardeşimin babaaaa demesiyle beraber bi adama çarptık. ( bağırışlarımız hala kulaklarımda çınlıyor …)
İniyoruz arabadan ağlıyoruz feryat figan. Babam o kadar soğukkanlı ki sanırsınız çarpan o değil bi başkası. 112 yi aradı polisi aradı herneyse.. çok şükür adamın kıpırdadığını gördük. adamı sedyeye bindirirken ‘ bırakın ben iyiyim ‘ diye ağladığını duyduk. Hastaneye götürüyolar adamın üstünden kimlik vs. hiç bişey cıkmamış, girişini yapamamışlar. Birkaç pansuman yapmışlar adam hastaneden çıkmış gitmiş.
Asıl olay; adam hastaneden çıktıktan sonra karşıdan karşıya geçmek istemiş heralde tam bilmiyoruz başka bi araç çarpmış ve oracıkta can vermiş.
Bu olayı unutmam mümkün değil. Arabaya korka korka biniyorum. Feci şekilde sarstı bizi..
sen okudunmu korkunç mu![]()
ilk sana yolladım![]()
okudum, ben çok fazla korkmuyorum boyle seylerden sanırım ama korkanlar olur mutlaka, o yuzden yazmamıstır burdan, konu farklı yone cekılınce kapanma rıskı var![]()
İntihar mı etmek istemişti acaba? :44:
okudummm :18::18: