Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyy çok korkunç ,bir gece ben açtım gözlerimi salon da oturuyorum koltukta tek başıma nasıl geldiğimi bile bilmiyorum çok korkmuştum hatta ranzaya bağlamıştım bi kaç gün kendimi :9:

Hiç bişi olmaz besmele çek gir .

Yok ya bilinç altı işte uyaniktim salondayiz kalan yerlerde ışık yanmiyo kapi tarafına bakiyodum karanlık ya orası ışıklar suzuliyodu ampule çok bakmaktan mi oluyordu anlamadım ama çocukken ilginctim öyle :)
Ben uykumda uyanmasam yattigim gibi kalkarim ama uyanınca çok dönüyorum çok deli yatiyorum bir keresinde gece ayagimdaki çorap sabah yastigimdaydi artık nasıl yatiyosam :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ya bilinç altı işte uyaniktim salondayiz kalan yerlerde ışık yanmiyo kapi tarafına bakiyodum karanlık ya orası ışıklar suzuliyodu ampule çok bakmaktan mi oluyordu anlamadım ama çocukken ilginctim öyle :)
Ben uykumda uyanmasam yattigim gibi kalkarim ama uyanınca çok dönüyorum çok deli yatiyorum bir keresinde gece ayagimdaki çorap sabah yastigimdaydi artık nasıl yatiyosam :D

:9::9::9::9:ya cidden nasıl becerdin o çorabı yastığa getirmeyi ama çok görmüyorum vallahi billahi allah şahit bir gece rüyam da sucuk yediğimi görüyordum , sabah kalttım yatağı topluyorum yastığımın altından ısırılmış sucuk çıkmıştı :27::27::27::27:
İlk etapda algılayamamıştım ama sonra dank etti , ufakken vardı uyurgezerlik sonra kendiliğinden geçti niçin oluyor acaba.

Bi de şöyle bi hikaye var. Kuzenlerim ve teyzem anlatıyor hepsinden tek tek dinledim. Bi gece teyzem su içmeye kalkmış mutfağa gitmiş. Küçük kiizi çıkmış odadan koridorun sonuna doğru yürümüş teyzem de sanmış ki tuvalete gidiyor, nerde sonra dış kapının sesini duymuş kız dışarı çıkıyor hemen büyük kızını uyandırmış koş koş mehtap gece gece evden çıktı yakalayalim nereye gidiyor bu saatte diye, ablası da çıkmış dışarı kız bakmış sokağın sonuna doğru gidiyor bi hızla, kostur kostur zor yakalamış teyzemde arkalarından bakıyor korkudan napcagini şaşırmış, benim büyük kuzen bakmış ki kardeşi hala uyuyo, sarsmış uyandırmış almış eve girmişler. Küçük kız ertesi gün demiş ki ben bakkala gidiyodum sakiz almaya. Hepsinden dinledim kuzenim hala bakkala gittiğini saniyo ama gece olmuş iki uç ne bakkalı dinleyince çok urpermistim

Uyurgezerlik oluyor bu sanırım. Böyle bir durumda kişiyi uyandırmamak gerek diye biliyorum. O şekilde yürüterek yatağına götürmek gerekiyormuş. O an uyandığında farklı bir yerde olduğunu görünce beyin bağlantı kuramayınca allah korusun aklını kaçırma ihtimali bile var. Kuzenin ucuz atlatmış çok şükür.

:9::9::9::9:ya cidden nasıl becerdin o çorabı yastığa getirmeyi ama çok görmüyorum vallahi billahi allah şahit bir gece rüyam da sucuk yediğimi görüyordum , sabah kalttım yatağı topluyorum yastığımın altından ısırılmış sucuk çıkmıştı :27::27::27::27:
İlk etapda algılayamamıştım ama sonra dank etti , ufakken vardı uyurgezerlik sonra kendiliğinden geçti niçin oluyor acaba.

Çok ilginc yatarim ya bazen yastigimi yere düşürdugm falan oluyo sabah uyanınca farrkediyorum :D o çorap nasıl çıktı oraya hala anlam veremiyorum :D ben küçükken hep uyurgezer olmak istemiştim etrafımdan öyle insanlar görünce çok ozenirdim ama kotu biseymis sonradan öğrendim :D

Uyurgezerlik oluyor bu sanırım. Böyle bir durumda kişiyi uyandırmamak gerek diye biliyorum. O şekilde yürüterek yatağına götürmek gerekiyormuş. O an uyandığında farklı bir yerde olduğunu görünce beyin bağlantı kuramayınca allah korusun aklını kaçırma ihtimali bile var. Kuzenin ucuz atlatmış çok şükür.

Bende öyle dusunuyrm o günden sonra boyle birşey yaşamadı zaten allahtan

Ben cinlere inanırım üç harfli demekten de hoşlanmıyorum zira bu isim de süre var anılmasında sakınca olsa süre ismi olarak verilmezdi.
Eskiden tarlalar ekilmeye başlanmadan okunurlarmış bereketli olsun diye .
Dedem arkadaşlarıyla sabah ava gitmek için anlaşmış,sabah uyanıyor arkadaşı çağırıyor çıkıyor dedem yola.
Yolda giderken bakıyor ki arkadaşları çok hızlı dedem de hızlanıyor dedem yetişemiyor bir türlü bu kısım eksik ben de ama dedem atın terlediğini görüyor atlar bu varlıkların yanın da terlermiş dedem bunu anladığı an kendini tarlaya atıyor ,bir ses duyuyor ki dua et anladın yoksa sana yapacağımı bilirdim gibilerinden .
Artık ne kadar doğruu ne kadar yalan bilemiyorum :1:

akidemcim aslinda evet ucharfli demek cok yanlis bence de ama agiz alışkanlığı olmuş. cocuklugumdan beri annem sürekli cin dedigimde kizardi. simdi sen uyarinca aklima bi olayim geldi. hemen paylasayim. hem arkadaslarimi da belki bu ucharfli hitap seklinde uyarmis olurum...
bu kis. cok gecmedi üstünden...teyzemle saatlerce muhabbet ediyoruz konu cinlere geldi. ben her zaman ki gibi uc harfliler diye konuşuyorum. konustuk konustuk. teyzemde senin gibi defalarca uyaryor, muhabbet sirasinda ucharfli deme diye:) neyse o gece tam uyuyacagim. odamda hafif uyku moduna gectim. derinden bir ses duydum..".bes harfliler" diye arka arkaya...sonrasinda biz size bes harfli demiyoruz. dedi...
firladim yerimden düşünmeye basladim. hala kafa basmiyor. bes harfli nedir diye...sonra kafam bi dank etti. "insan"
bana cok kızmışlar sanirim :)))

Son düzenleme:
akidemcim aslinda evet ucharfli demek cok yanlis bence de ama agiz alışkanlığı olmuş. cocuklugumdan beri annem sürekli cin dedigimde kizardi. simdi sen uyarinca aklima bi olayim geldi. hemen paylasayim. hem arkadaslarimi da belki bu ucharfli hitap seklinde uyarmis olurum...
bu kis. cok gecmedi üstünden...teyzemle saatlerce muhabbet ediyoruz konu cinlere geldi. ben her zaman ki gibi uc harfliler diye konuşuyorum. konustuk konustuk. teyzemde senin gibi defalarca uyaryor, muhabbet sirasinda ucharfli deme diye:) neyse o gece tam uyuyacagim. odamda hafif uyku moduna gectim. derinden bir ses duydum..".bes harfliler" diye arka arkaya...sonrasinda biz size bes harfli demiyoruz. dedi...
firladim yerimden düşünmeye basladim. hala kafa basmiyor. bes harfli nedir diye...sonra kafam bi dank etti. "insan"
bana cok kızmışlar sanirim :)))

Offf off off ay çok fena olmuş buu :18::18::18:
Yani ben de normalde takılmam tam da sana yazmışım onu :9:
Bak buna cidden tırstım işte .

Merak ediyorum anlaaat ne yasadinn :)

şu anda aklıma gelen en çok etkilendiğim olay şu.bundan 4-5 yıl önceydi.eşimle tartışıp küsmüsmüştük.kaç gün oldu barışmadık.artık ben bu durumdan sıkıldım içten içe nasıl barışmak istiyorum anlatamam ama.nese gece oldu yattık eşim sırtını dönüp yattı yineçok üzüldüm.bende arkamı döndüm.uyumamıştım ama eminim.snra eşim bana dönüp kolunu attı bende sevindim.özür dilicek falan .snra eşim öpmeye başladı benim hala sırtım dönük ama naz yapıyorum.snra bende dayanamadım onu öpmek için döndüğümde eşimin gözler kıpkırmızı suratı tarif edemicem kadar çirkin bi halde...bana sakın yapma dedi ve ben yerimden bi sıçradım eşim hala sırtı dönük uyuyo.sabahı sabah etmiştim.ertesi gün eşime anlattım o da çok korktu ve o gün bu gün kesinlikle yatağa küs girmeyiz....aklıma gelince yazarım daha bakalım en çok etkilendiğim olay buydu :53::53::53:

Kızlar kuzenim arkadaşımla görüşüyordu , arkadaşım hiç öyle bir kız olmamasına rağmen bu tarz şeyler anlatmış kuzenime başından geçmiş gibi kuzenim anın da ayrıldı , bunun psikolojisi bozuk diye , yaa aklınız da olsun .:9::9::9::9:

şu anda aklıma gelen en çok etkilendiğim olay şu.bundan 4-5 yıl önceydi.eşimle tartışıp küsmüsmüştük.kaç gün oldu barışmadık.artık ben bu durumdan sıkıldım içten içe nasıl barışmak istiyorum anlatamam ama.nese gece oldu yattık eşim sırtını dönüp yattı yineçok üzüldüm.bende arkamı döndüm.uyumamıştım ama eminim.snra eşim bana dönüp kolunu attı bende sevindim.özür dilicek falan .snra eşim öpmeye başladı benim hala sırtım dönük ama naz yapıyorum.snra bende dayanamadım onu öpmek için döndüğümde eşimin gözler kıpkırmızı suratı tarif edemicem kadar çirkin bi halde...bana sakın yapma dedi ve ben yerimden bi sıçradım eşim hala sırtı dönük uyuyo.sabahı sabah etmiştim.ertesi gün eşime anlattım o da çok korktu ve o gün bu gün kesinlikle yatağa küs girmeyiz....aklıma gelince yazarım daha bakalım en çok etkilendiğim olay buydu :53::53::53:

Ohaaa çok fena buu çok korkunç gerçekten ben o an uyandirirdim kocami kafayı yerdimm

Kızlar kuzenim arkadaşımla görüşüyordu , arkadaşım hiç öyle bir kız olmamasına rağmen bu tarz şeyler anlatmış kuzenime başından geçmiş gibi kuzenim anın da ayrıldı , bunun psikolojisi bozuk diye , yaa aklınız da olsun .:9::9::9::9:

Hadi ya kotu olmuş ama insan bi düşünür anlatsam bu insan ne der diye ben olsam bende psikolojisi bozuk derim ya da çok film izlemiş bu :D

Offf off off ay çok fena olmuş buu :18::18::18:
Yani ben de normalde takılmam tam da sana yazmışım onu :9:
Bak buna cidden tırstım işte .

ay valla sen oyle diyince isabet oldu. aklima geldi:))) bende de uyurgezerlik var..geceleri sahile gitmeye cok kalkisiyordum. annem kapilari kilitler. anahtarları alir uyurdu. benim de sahil tutkum vardi. :)))) birde uyuyorum ama ozge nereye gidiyorsun diye sorduklarin da sahile diye cevap verirmisim:()) neyseki dua yazdirdik gecti

Gecen gün de halamin oğlu diyo ki ben gecenn sene aksam ezanı okunacağı sırada bankta bi kadın gördüm etrafta kimse yoktu kadının ayakları tersti hasta mıydı acaba falan diyo nasıl korkmustum

Ohaaa çok fena buu çok korkunç gerçekten ben o an uyandirirdim kocami kafayı yerdimm

ewet bende yıllar geçmesine rağmen hala çok korkarım o gün bugün karanlıkta eşimin yüzüne bakamam :((şu an odamızda gece lambası var zaten.bi tane daha anlatayım bak.benim yatak odasından mutfağın kapısı görünüyo.eşim duvar kenarında yatıyodu.ben yattım snra uyuma moduna geçicem mutfaktan ses geldi .bende dolap çalışıyo die bakmadım o tarafa.snra beni bişi dürttü gözlerimi açıp mutfaga doğru baktım.kapıda asılı olarak sallanan kızım !!!ay ya hala tüylerim diken diken oluyo.sıçrayarak kalkmıştım yataktan gene.bu tarz şeyler bende çok olur.o günden snrada duvar tarafına ben geçtim :))

Ya ben uykumda konusturuldugum zaman yalan sohleyemiyorum her şeyi otuyorum yaa :D sevgilin var mi deseler var derim o derece hic kendimde olmiuorim sonradan hayal mayal hatirliyrm ben uyurken bana ne sordunuz diye :D

Ayyyy cidden çok fena ya :(( Rabbim bizleri korusun ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X