- Konu Sahibi Janet Jak Esim
şu anda aklıma gelen en çok etkilendiğim olay şu.bundan 4-5 yıl önceydi.eşimle tartışıp küsmüsmüştük.kaç gün oldu barışmadık.artık ben bu durumdan sıkıldım içten içe nasıl barışmak istiyorum anlatamam ama.nese gece oldu yattık eşim sırtını dönüp yattı yineçok üzüldüm.bende arkamı döndüm.uyumamıştım ama eminim.snra eşim bana dönüp kolunu attı bende sevindim.özür dilicek falan .snra eşim öpmeye başladı benim hala sırtım dönük ama naz yapıyorum.snra bende dayanamadım onu öpmek için döndüğümde eşimin gözler kıpkırmızı suratı tarif edemicem kadar çirkin bi halde...bana sakın yapma dedi ve ben yerimden bi sıçradım eşim hala sırtı dönük uyuyo.sabahı sabah etmiştim.ertesi gün eşime anlattım o da çok korktu ve o gün bu gün kesinlikle yatağa küs girmeyiz....aklıma gelince yazarım daha bakalım en çok etkilendiğim olay buydu![]()
ayy sen anlatınca aklıma geldi benim de nişanlıyım eşim bizdeydi o kadar yorulmuşum ki yattım ama yatarken vedalaştık .
Neyse haberlerden duyuyor eşim bizim orda yıldırım düşmüş aşka bak be adamda ki o zaman beni arıyor ulaşamıyor atlıyor geliyor bize biri anlatsa inanmam he.
Dürtüyor beni , ben uyku sersemi açtım gözlerimi bunu gördüm ne alaka burda diye bastım çığlığı koşarak içeri kaçtım anneme bağırıyorum eşim için geldi geldiii diye .Kızım hayırlı olsun dedi , mal mısın sen gibilerinden

Ben cin sanmıştım uyku sersemi kılık değiştirmiş gibi ya ne senaryo yazmışım üç sn de kafam da