Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu anda aklıma gelen en çok etkilendiğim olay şu.bundan 4-5 yıl önceydi.eşimle tartışıp küsmüsmüştük.kaç gün oldu barışmadık.artık ben bu durumdan sıkıldım içten içe nasıl barışmak istiyorum anlatamam ama.nese gece oldu yattık eşim sırtını dönüp yattı yineçok üzüldüm.bende arkamı döndüm.uyumamıştım ama eminim.snra eşim bana dönüp kolunu attı bende sevindim.özür dilicek falan .snra eşim öpmeye başladı benim hala sırtım dönük ama naz yapıyorum.snra bende dayanamadım onu öpmek için döndüğümde eşimin gözler kıpkırmızı suratı tarif edemicem kadar çirkin bi halde...bana sakın yapma dedi ve ben yerimden bi sıçradım eşim hala sırtı dönük uyuyo.sabahı sabah etmiştim.ertesi gün eşime anlattım o da çok korktu ve o gün bu gün kesinlikle yatağa küs girmeyiz....aklıma gelince yazarım daha bakalım en çok etkilendiğim olay buydu :53::53::53:

ayy sen anlatınca aklıma geldi benim de nişanlıyım eşim bizdeydi o kadar yorulmuşum ki yattım ama yatarken vedalaştık .
Neyse haberlerden duyuyor eşim bizim orda yıldırım düşmüş aşka bak be adamda ki o zaman beni arıyor ulaşamıyor atlıyor geliyor bize biri anlatsa inanmam he.
Dürtüyor beni , ben uyku sersemi açtım gözlerimi bunu gördüm ne alaka burda diye bastım çığlığı koşarak içeri kaçtım anneme bağırıyorum eşim için geldi geldiii diye .Kızım hayırlı olsun dedi , mal mısın sen gibilerinden :27::27:
Ben cin sanmıştım uyku sersemi kılık değiştirmiş gibi ya ne senaryo yazmışım üç sn de kafam da :27::27::27::27:

ewet bende yıllar geçmesine rağmen hala çok korkarım o gün bugün karanlıkta eşimin yüzüne bakamam :((şu an odamızda gece lambası var zaten.bi tane daha anlatayım bak.benim yatak odasından mutfağın kapısı görünüyo.eşim duvar kenarında yatıyodu.ben yattım snra uyuma moduna geçicem mutfaktan ses geldi .bende dolap çalışıyo die bakmadım o tarafa.snra beni bişi dürttü gözlerimi açıp mutfaga doğru baktım.kapıda asılı olarak sallanan kızım !!!ay ya hala tüylerim diken diken oluyo.sıçrayarak kalkmıştım yataktan gene.bu tarz şeyler bende çok olur.o günden snrada duvar tarafına ben geçtim :))

Seninkiler çok ilgincmis ilk defa okuduklarimdan etkilendim başka baskaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bende bi tane anlatayim benim basima gelmedi eşimin basina gelmiş evlenmeden önce. Bigun isten dönüyormuş tek basina yollar karanlik mezarligin yanından geçiyormus ve ölüleri mezarlar inin üstünde görmüş çok korkmuş garibim bida geçememiş

ayy sen anlatınca aklıma geldi benim de nişanlıyım eşim bizdeydi o kadar yorulmuşum ki yattım ama yatarken vedalaştık .
Neyse haberlerden duyuyor eşim bizim orda yıldırım düşmüş aşka bak be adamda ki o zaman beni arıyor ulaşamıyor atlıyor geliyor bize biri anlatsa inanmam he.
Dürtüyor beni , ben uyku sersemi açtım gözlerimi bunu gördüm ne alaka burda diye bastım çığlığı koşarak içeri kaçtım anneme bağırıyorum eşim için geldi geldiii diye .Kızım hayırlı olsun dedi , mal mısın sen gibilerinden :27::27:
Ben cin sanmıştım uyku sersemi kılık değiştirmiş gibi ya ne senaryo yazmışım üç sn de kafam da :27::27::27::27:

bak buna güldüm işte :1::1::1::1:

Hahahaha benim anne olayına dönmüş :D;D:D

Ohh bu satte okudm hepsni ;)) kocamla da konsmuyrm tripliyim tırstm ya koynuna jiynuna sokuluyrm adam bilio inaycym diyck noldu bzm kariyaa ;))) canm erkegm koru karini öcüler var ne tribii 😉😉😉

Kizlar bende bi tane anlatayim benim basima gelmedi eşimin basina gelmiş evlenmeden önce. Bigun isten dönüyormuş tek basina yollar karanlik mezarligin yanından geçiyormus ve ölüleri mezarlar inin üstünde görmüş çok korkmuş garibim bida geçememiş

Bende gecen gün öyle bi rüya görmüştüm ölüler mezarlarının üstündeydi ama yüzü kolu ayakları dışarda karin kısmında toprak var hepsi öyle gömülüydü hepsi de nur yuzluydu ama rüyanın tamamını unuttum birkaç gun sonra da karnim midem.fena agridi gece o aciyla uyandim bi baktim cırcır olmusum demek buna isaretmis :D

Seninkiler çok ilgincmis ilk defa okuduklarimdan etkilendim başka baskaa

valla canım ilginç mi korkunç mu bilemedim bak şimdi :)) nese bununla ilgili eşimle çok tartıştık ben ısrarla bi hocaya gitmeyi falan istedim eşimde inanmaz böle şeylere..aklına çok takıyosun ondan der.ama ben rüya görürüm mesela ertesi gün aynı şey çıkar.bi gece komşumuzun oğlunu dükkanın önünde bıçaklanırken görmüştüm ertesi sabah gözümün önünde aynı gördüğüm gibi bıçakladılar çocuğu ayyyy :((valla başka öle gelmedi şimdi aklıma du bi düşüneyim :44::44:

amin canım gece gece çok okuduk anlattık valla hakkımızda hayırlısı gün aydınlanmadan ben yatamam şimdi :(

Ya korkuyorum ama okuyorumda :)) bugün duştayken saat 00:00 dan sonra bizimkiler yanlışlıkla ışığı kapattılar bastım çığlığı :D annemde kIzıyor bağırma diye ama nasıl bağırmiyim ki saat gece yarısını geçmiş ben duştayım ve ışklar kapanıyor... bende de var bu hikayelere benzer şeyler ama içimden bir ses anlatma diyor ve içimdeki sesi dinleyip anlatmicm bayanlar :) bu arada bayanlr ben duşa anadan doğma girmiyorum sizde girmeyin :))

valla canım ilginç mi korkunç mu bilemedim bak şimdi :)) nese bununla ilgili eşimle çok tartıştık ben ısrarla bi hocaya gitmeyi falan istedim eşimde inanmaz böle şeylere..aklına çok takıyosun ondan der.ama ben rüya görürüm mesela ertesi gün aynı şey çıkar.bi gece komşumuzun oğlunu dükkanın önünde bıçaklanırken görmüştüm ertesi sabah gözümün önünde aynı gördüğüm gibi bıçakladılar çocuğu ayyyy :((valla başka öle gelmedi şimdi aklıma du bi düşüneyim :44::44:

Benim de ruyalarim hep çıkar ama.biktim gerçekten buradaki daha eski yorumları okuduysan anlattım.birkaç tane

Gece yatmadan ağır şeyler yiyip mi yatıyorsun acaba çok korkunç rüyaların :18::18:

valla canım gece yemek yrim ama bu gördüğüm şeylere bi anlam veremedim.uyur uyanık arasında oluyo.normalde yatsamda çok geç uyuyabilen biriyim.böle olunca inan çok tırsıyorum.okurumda yatmadan önce ama.son zamanlarda böle seyler çok başıma geldi.hatta en son kendimi çığlık atarken dış kapı açık eşim o şekilde uyandırdı ve oda inandırdı.snra görümcem bi dua önerdi onu okuyalı böle şeyler olmadı şükür :))

Ya korkuyorum ama okuyorumda :)) bugün duştayken saat 00:00 dan sonra bizimkiler yanlışlıkla ışığı kapattılar bastım çığlığı :D annemde kIzıyor bağırma diye ama nasıl bağırmiyim ki saat gece yarısını geçmiş ben duştayım ve ışklar kapanıyor... bende de var bu hikayelere benzer şeyler ama içimden bir ses anlatma diyor ve içimdeki sesi dinleyip anlatmicm bayanlar :) bu arada bayanlr ben duşa anadan doğma girmiyorum sizde girmeyin :))

Besmele çek anam.ben hep çekerim.abdest de alırım gusül.namaz ne varsa nereni ortuuosun ki nasıl yikaniyosun oyle

valla canım gece yemek yrim ama bu gördüğüm şeylere bi anlam veremedim.uyur uyanık arasında oluyo.normalde yatsamda çok geç uyuyabilen biriyim.böle olunca inan çok tırsıyorum.okurumda yatmadan önce ama.son zamanlarda böle seyler çok başıma geldi.hatta en son kendimi çığlık atarken dış kapı açık eşim o şekilde uyandırdı ve oda inandırdı.snra görümcem bi dua önerdi onu okuyalı böle şeyler olmadı şükür :))

Duayı bizlerle de paylaşır mısın canım?

Bende gecen gün öyle bi rüya görmüştüm ölüler mezarlarının üstündeydi ama yüzü kolu ayakları dışarda karin kısmında toprak var hepsi öyle gömülüydü hepsi de nur yuzluydu ama rüyanın tamamını unuttum birkaç gun sonra da karnim midem.fena agridi gece o aciyla uyandim bi baktim cırcır olmusum demek buna isaretmis :D

Canim sen yine ruyanda gormussun bide gerçekte gördüğünü düşün allahim ben kafayi yerdim herhaldeee :(

aaaaaaa olmadı bak şimdi var deyipte anlatmamak lütfeeennn :)) nie canım sen nasıl giriyosun duşa bide çıplak girince noluyo ????

sizin olaylarinizi yasayan bir arkadaşım vardi. zaman zaman sevgilisinin yuzunu ( daha cok yakinlasacaklari zamanlarda ) korkunc sekillerde görüyordu. ..yine sevdiklerini ayni sekilde görüyordu. .kesinlikle hocaya gitmelisiniz...sarlatan olmayan dogru duzgun birine

Besmele çek anam.ben hep çekerim.abdest de alırım gusül.namaz ne varsa nereni ortuuosun ki nasıl yikaniyosun oyle

Valla ilk başta etek gibi bişiyle giriyordum gòğsümün üstüne kadar çekiyordum ve öyle giriyordum duşa gusul abdesti alırkende hep üstünden ova ova ıslanmasını sağlıyorum.Sonra iç çamaşırıyla girmeye başladım ve o şekilde devam ediyorum canım :))

sizin olaylarinizi yasayan bir arkadaşım vardi. zaman zaman sevgilisinin yuzunu ( daha cok yakinlasacaklari zamanlarda ) korkunc sekillerde görüyordu. ..yine sevdiklerini ayni sekilde görüyordu. .kesinlikle hocaya gitmelisiniz...sarlatan olmayan dogru duzgun birine

O garipmis. Ama haberci rüyalar vardır ve bence bu özel birşey yani rüyanın çıkması herkese nasip olmaz, ama bi yerden sonra insan bikiyo gerçekten. Hocalık durum olduğunu dusunmuyrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X