Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkulacak bi şey yok ki korkunç şeyler değil bunlar aksine insanı ferahlatan şeyler. Hep korktugumuzda başımıza gelen iyi şeyler yani.

Benim değil de abimin başından geçen bi şey anlatayım. Abim bi gün arabayla giderken kamyonun altına girmiş ve o an bırakmış direksiyonu gözlerini kapamis Allah korusun artık öldüm sanmis ama bi açmış gözlerini bariyerlerin karşı tarafında bulmuş arabasıyla birlikte kendini ve akan trafikte yoluna devam etmiş. Resmen arabasini Allah bir seritten diğer şerite almış çok şükür. .

bilgece eşinle ilgili rüyayı okudum tüylerim diken diken oldu..Allah mutluluğunu daim etsin:nazar:

bilgece eşinle ilgili rüyayı okudum tüylerim diken diken oldu..Allah mutluluğunu daim etsin:nazar:

Allah razı olsun teşekkür ederim. Allah herkesi mutlu etsin inşallah ;-) bu arada ekleme yapayım rüyamda evimin tam yanında bir ortaokul vardı ve su an da evimin tam yanında bir ortaokul var ;-) hakkaten görmüşum yahu :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de küçük çocukken bir gece anneannem bizde kalmisti.Ayni odada yatiyorduk,içerisi karanlık ve ben duvarlarda tavanda bişeylerin gezdigini görüyor korkuyordum,hamam böcegi,kertenkele,kaplumbaga vs.Daha sonra bir kertenkelenin anneanneme dogru gittigini gördüm ve biranda uykulu bir sekilde'bu ne ys'gibi bisey söyleyerek kasindigini biliyorum.Nedense kimseyi uyandirmadan karsi komsuya gimiştim gece gece.Hala da aklima geldikce tuhafima gider.Hadi halüsünasyon gördüm peki anne annemin vardigi tepki..??

bazı kişilerin evleneceği kişileri rüyasında görmesi de çok enteresan geliyor bana. tabi burda kastım niyetlenme olmadan (istiara gibi) uyuyup da rüyada görmek... benim başıma gelmedi ama görmek isterdim rüyamda ne yalan söyleyeyim :)

Ben eşimi çok sık görürdüm rüyam da tanışmadan önce..:16:
Saçı,kılığı kıyafeti,hal ve hareketleri aynı..
Yüzü hep fluydu ama.
Bir yerlerden düşerken ve o birden belirip elimi tutarken görürdüm.
Uyandığım da ne ağlardım bee ya..:27:

Yüzü hep fluydu ama.

Şimdi de ağlayınca kocişinin(?) kollarına koşuyorsun :1:

olmuş bitmiş olayları bilinçaltı adı altında rüyamızda görüyoruz da, ya henüz olmamışlar nasıl işaret veriyor rüyada hala aklım almıyor.
bir çok işaret veriyor rüyalar da....

bir gün de uyuyorken saat gece 3-4 gibi, biri suratıma tükürdü resmen, hemen uyandım yuzum tukurulmus gıbı ıslaktı.
o gece uyuyamadım, o kadar gercektı ki, acaba ne yaptım diyorum neden tukurduler, bır de ben bır donem çok sorguladım, evet bır yaratıcıya ınanıyordum ama......????, hep ınanmak ıcın bır ısaret bekledım.

neyse acaba mı dedım o zaman?
sabah oldu kardesım aradı.

gece benım yuzume tukuruldugu sırada, birileri ile tartısmış , o sırada karsıdaki adam kardesımın suratına tukurmuş ve kavga etmişler.

bu da cok etkılemıstı benı.

Son düzenleme:
Ben de size erkek arkadaşımla ilgili gördüğüm rüyadan bahsedeyim :) erkek arkadaşım benim ilkokul arkadaşım. Ilkokulda cocuktuk aramizda bisi yoktu liseye gecince de onlar taşındı gitti. Lise 2 ye giderken onu rüyamda lacivert bir pantolon ve cirtlak turuncu bir sweetshirtle elele sevgili olarak gördüm. Uyandigimda gülerek anneme anlattim ne alaka falan diye. Seneler geçti bir sekilde yollarimiz kesisti biz sevgili olduk. Gecen hafta çalıştığı yere ziyarete gittim çalışırken giydigi resmi kiyafetleri bilmiyordum görünce sok gecirdim uzerinde cart turuncu tshirt ve lacivert pantolon vardı direk ruyam aklima geldi :)) kismetse de evlenecegiz:16:

Yüzü hep fluydu ama.

süper ya mutluluğunuz daim olsun. :nazar:

Bende anlatiyim çok yaşadım bu tarz olaylar.
Bizim tuhafiye dukkanimiz vardı geçen seneye kadar ve her gün mutlaka 5-6 dilenci gelirdi boş cevirdiklerimiz de oldu tabi ki. Hatta yuzsuzluk yapıp verdigin parayi begenmeyip dükkandan bişeyler isteyenlerde oldu. Bi gün teyzemle duruyoruz öğlen olmuş hala siftah yapamadık bi amca geldi ama nasıl dua ediyor Teyzem para ver dedi kasaya yöneldim. Amca ben Para istemiyorum dedi ne istiyosun amca dedik bişey istemiyorum kızım dedi hayırlı işler dilemeye geldim dedi çıktı gitti arkasından çıktık göremedik. Sonra o gün o senenin en iyi hasılatını yaptık yarım günde

gözlerim doldu yaa :-(

💑💓

çok güzel olmuş burası bende anlatayım bari :) hiç unutamadığım iki olay var
birincisi:
sevgilimle ilk tanıştığımız zamanlardı üniversiteye yeni başlamıştık bir yere gideceğimiz zaman sevgilim ben ve onun arkadaşları sürü halinde giderdik amaçları bizi kaynaştırmaktı. birgün yine arkadaşları ve biz biryere oturmaya gittik oradan kalktığımızda iki arkadaşı önden biz arkadan elele çıkmıştık. annem ertesi sabah erkenden aradı senin sevgilin mi var die yok anne nerden çıktı şimdi bu dedim uyku sersemliği ile gece rüyasında beni görmüş bizim mekandan ayrıldıımız sıralar. rüyamda uzun boylu bir çocukla ele bir yerden çıkıyordunuz önünüzde de iki kişi vardı dedi ve üçününde tipini harfiyen tarif etti fena tırstım o anda.
ikincisi:
üniversitenin üçüncü senesinde yaz okuluna kaldım bi arkadaşım vardı nerde nerde akşam orda sabah ederdik. bi gece sokakta kaldık bi parka gittik bizim okuldan bir kaç çocukla tanıştık çocuklar o gece kalacak yerimiz olmadıını anlayınca bize evlerini verdiler kendileri başka arkadaşlarında kaldılar. gider gitmez uyuduk sabah 6 gibi bir ses nisan kalk hadi kızım geç kalıyorsun die beni uyandırmaya çalışıyor gözümü kısarak açtık yanı başımda annem bekliyor kalk git yurduna diyor tekrar kapatıp tekrar kısarak açtım hadi kalk git yurduna dedi tekrardan zıplayarak kalktım tamamen açtım gözlerimi etrafta kimseler yok hemen hazırlanıp koşar adımlarla yurda gittim tırs tırs.

yaklaşık 16 yaşıma kadar rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı görürdüm. nerdeyse haftanın 3, 4 günü.
ve 16 yaşında babamın kullandığı arabayla uçurumdan ailece yuvarlandık. çarpa çarpa,döne döne,
rüyamdaki hissin aynısı.
ve bir çalının üstünde ters dönen arabadan sağ çıktık.
ve o rüyayı bir daha görmedim.

yaklaşık 16 yaşıma kadar rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı görürdüm. nerdeyse haftanın 3, 4 günü.
ve 16 yaşında babamın kullandığı arabayla uçurumdan ailece yuvarlandık. çarpa çarpa,döne döne,
rüyamdaki hissin aynısı.
ve bir çalının üstünde ters dönen arabadan sağ çıktık.
ve o rüyayı bir daha görmedim.

ba buna tırstım :18:
uçurumdan yuvarlanmak nasıl bir duygu, o anda ne düşünüyorsun, öleceğini mi şaşkınlık mı korkumu ne düşünüyor ne hissediyorsun oky

ba buna tırstım :18:
uçurumdan yuvarlanmak nasıl bir duygu, o anda ne düşünüyorsun, öleceğini mi şaşkınlık mı korkumu ne düşünüyor ne hissediyorsun oky

çok kötü bir duygu..
babamın mahvolduk sesini hala unutmam. gündüzdü. ana düşerken etrafı simsiyah görüyordum.dışarsı kapkaranlıktı. gece gibi.
sadece çarpma seslerini duyuyordum..sadece olayın bitmesini bekliyorsun. ama korkmak vs yok .

Son düzenleme:
Annem dogarken dedem olmus.ananem pek ilgilenememis evlatlariyla.annem tahmini 6yaslarindayken koyde cocuklarin yaktigi ateste elbiselerinin tutsmasi sonucu bacaginin diz hizasindan belinin ust kismina kadar olan buyukce bir bolge yanmis.garip anami koyluk yerde ne doktora goturen olmus ne ilac veren.ananem annemi evde tek koyar uzerine kapiyi kitler o yanik haliyle bir basina kor tarlaya gidermis sabahtan aksama kadar.annem hep derki ben aglardimacilarimdan bir bakardim beyazlar icinde sevimli bir nine gelir benim yattigim yere dogru cuvalda duran soganlardan yuvarlar bende ona yuvarlardim oynardik.bana gulumserdi alirdi sanki acilarimi diye anlatir hep.

çok kötü bir duygu..
babamın mahvolduk sesini hala unutmam. gündüzdü. ana düşerken etrafı simsiyah görüyordum.dışarsı kapkaranlıktı. gece gibi.
sadece çarpma seslerini duyuyordum..sadece olayın bitmesini bekliyorsun. ama korkmak vs yok .

Çok geçmiş olsun, babanın söylediği mahvolduk kelimesi bile şu an tüylerimi diken diken yaptı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X