Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin basina gelen bi olayi anlaticam ve kime anlatsam tuyleri diken diken olmustur :)

Esim mezarliklarin onunden gcerken bi fatiha okur bide selam verir.mezarlikta selamunaleykum dedikten sonra aleykum selam demek gerekir onlar cevap veremedigi icin sen cevabi almis gibi aleykum selamdersin esim ozaman bilmiyormus selamin geri alinmasi gerektigini gece isten donerken mezrligin yaninda selam vermis devam etmis biraz ilerlerim yolun kosesinden bi adam gelmis aleykum selam demis gitmis ama birinin onu duymasi gelmesi falan imkansizlis baya ilerledikten sonra gelmis adam ogun bugundur hep bi mezrliktan gecerken o gelir aklima :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaklaşık 16 yaşıma kadar rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı görürdüm. nerdeyse haftanın 3, 4 günü.
ve 16 yaşında babamın kullandığı arabayla uçurumdan ailece yuvarlandık. çarpa çarpa,döne döne,
rüyamdaki hissin aynısı.
ve bir çalının üstünde ters dönen arabadan sağ çıktık.
ve o rüyayı bir daha görmedim.

off cok etkılendım, çok geçmiş olsun.
ben de her gece ruyamda tepemızde bır ucak once benzın damlatıyor sonra ev patlıyor bız dordumuz annem babam kardesım ben dort tarafa dagılıyor, yaralanıyoruz.

taa ki annem babam boşanıp, biz dordumuz baska ıllere dagılınca kadar sonra bır daha gormedım o ruyayı....

Son düzenleme:
Sabah kalktım ,anneme dedimki anne babaannemleri bi arasana ,rüyamda gördüm ,annemde ararız kalkmamışlardır dedi,bütün gün içimde kaldı ama ,akşama düğüne gittik ,haber geldi ,babaannem rahmetli olmuş ,o gece apar topar memlekete gittik ,kapıdan girdiğimde dedemi rüyamdakinin aynısı ,ellerini başının arasına koymuş ağlarken gördüm,tam 11 yıl oldu ,mekanı cennet olsun ,yıkılmıştım ,keşke son kez sesini duysaydım o gün.annem hala söyler ,kadıncağızı bi aramadık o gün diye.

Esimin basina gelen bi olayi anlaticam ve kime anlatsam tuyleri diken diken olmustur :)

Esim mezarliklarin onunden gcerken bi fatiha okur bide selam verir.mezarlikta selamunaleykum dedikten sonra aleykum selam demek gerekir onlar cevap veremedigi icin sen cevabi almis gibi aleykum selamdersin esim ozaman bilmiyormus selamin geri alinmasi gerektigini gece isten donerken mezrligin yaninda selam vermis devam etmis biraz ilerlerim yolun kosesinden bi adam gelmis aleykum selam demis gitmis ama birinin onu duymasi gelmesi falan imkansizlis baya ilerledikten sonra gelmis adam ogun bugundur hep bi mezrliktan gecerken o gelir aklima :)

Tüylerim diken diken olduuu :(

Bu gece bana uyku haram :)

Benim yasadigim cok sey var ama bi olay deyil surekli yasadigim birsey yazayim cocukken ne zaman canim cok bişey istese örneğin simit babam babam aksama elinde onunla gelirdi biz hic soylemeden hatta annemlerle sasirir kalirdik ayni seyi simdi esimle yasiyorum her aklimdan gecen deyil tabiki cokk canim istediginde telepatik mesaj gonderiyorum sanirim:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de size erkek arkadaşımla ilgili gördüğüm rüyadan bahsedeyim :) erkek arkadaşım benim ilkokul arkadaşım. Ilkokulda cocuktuk aramizda bisi yoktu liseye gecince de onlar taşındı gitti. Lise 2 ye giderken onu rüyamda lacivert bir pantolon ve cirtlak turuncu bir sweetshirtle elele sevgili olarak gördüm. Uyandigimda gülerek anneme anlattim ne alaka falan diye. Seneler geçti bir sekilde yollarimiz kesisti biz sevgili olduk. Gecen hafta çalıştığı yere ziyarete gittim çalışırken giydigi resmi kiyafetleri bilmiyordum görünce sok gecirdim uzerinde cart turuncu tshirt ve lacivert pantolon vardı direk ruyam aklima geldi :)) kismetse de evlenecegiz:16:

Ooo süpermiş.
Allah ayırmasın inşallah.

Sabah kalktım ,anneme dedimki anne babaannemleri bi arasana ,rüyamda gördüm ,annemde ararız kalkmamışlardır dedi,bütün gün içimde kaldı ama ,akşama düğüne gittik ,haber geldi ,babaannem rahmetli olmuş ,o gece apar topar memlekete gittik ,kapıdan girdiğimde dedemi rüyamdakinin aynısı ,ellerini başının arasına koymuş ağlarken gördüm,tam 11 yıl oldu ,mekanı cennet olsun ,yıkılmıştım ,keşke son kez sesini duysaydım o gün.annem hala söyler ,kadıncağızı bi aramadık o gün diye.

Başınız sağ olsun. İçim ürperdi okurken:18:
Bu olacakları önceden rüyada görme olayı bana da çok oluyor, yalnız artık eskisi kadar olmuyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum.:1:

Benim yasadigim cok sey var ama bi olay deyil surekli yasadigim birsey yazayim cocukken ne zaman canim cok bişey istese örneğin simit babam babam aksama elinde onunla gelirdi biz hic soylemeden hatta annemlerle sasirir kalirdik ayni seyi simdi esimle yasiyorum her aklimdan gecen deyil tabiki cokk canim istediginde telepatik mesaj gonderiyorum sanirim:D

aynı şeyi ben de yaşıyorum. tesadüf diyemiyorum artık. telepati bence de

Annem dogarken dedem olmus.ananem pek ilgilenememis evlatlariyla.annem tahmini 6yaslarindayken koyde cocuklarin yaktigi ateste elbiselerinin tutsmasi sonucu bacaginin diz hizasindan belinin ust kismina kadar olan buyukce bir bolge yanmis.garip anami koyluk yerde ne doktora goturen olmus ne ilac veren.ananem annemi evde tek koyar uzerine kapiyi kitler o yanik haliyle bir basina kor tarlaya gidermis sabahtan aksama kadar.annem hep derki ben aglardimacilarimdan bir bakardim beyazlar icinde sevimli bir nine gelir benim yattigim yere dogru cuvalda duran soganlardan yuvarlar bende ona yuvarlardim oynardik.bana gulumserdi alirdi sanki acilarimi diye anlatir hep.

Annen için çok üzüldüm. Bu zamanda yaşadığım içinde şükrediyorum.
Ve olaydan çok tırstımm .

Başınız sağ olsun. İçim ürperdi okurken:18:
Bu olacakları önceden rüyada görme olayı bana da çok oluyor, yalnız artık eskisi kadar olmuyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum.:1:

rüyaların bilimsel açıklaması var ,ya gün içinde yaşadıklarımızdan etkileniyoruz ,yada olacak şeylerden küçük haberler alıyoruz ,bunlar bazen acı şeylerde olabiliyor ,benim başıma gelen gibi ,
bir keresinde rüyamda patronum ağzıma tekme atmış dişlerim elime dökülüyor kanla beraber görmüştüm ,aynı günün sabahı ,patronum ofistekilere ve bana memleketten getirdiği elmalardan verdi ,hepimiz elma yiyoruz ,ben yerken kırt diye bir ses,arka dişlerimden biri kırıldı,avucumu açtım kanla beraber diş elime geldi ,bu da ilginçtir mesela

Valla uykum geldi ama şimdi tek başıma gidip yatamam. Mecburen kocamın uykusunun gelmesini bekleyeceğim.

Ben bu sefer trajikomik bir olay anlatacağım. Eşim 10 yaşlarında falanken gece ise gidermis sabahın beşinde de elinde bastona benzeyen bir sopayla 1 metre karın arasından 3 kilometre yürüyüp eve gidermis. Üstünde de hep beyaz gömleği varmış. Babası çok cektirmis calistirmis neyse. Sabah namazında hep aynı yoldan kurt seslerinin içinden geçermis ve bir kadinin evinin önünden yürürmus. Kadın da her sabah eşimin geçtiği saatte dışarı çıkar kapısının önünü supururmus. Bir gün dilden dile bi hikayeler dolanmis. Eşimin arkadaşı eşime demiş ki ya x teyzenin evinin önünden beyaz Gömlekli zayıf elinde bastonu olan biri geciyormus, x teyze de 'bu Hızır a.s her sabah namaz vaktinde kapımın önünden geçiyor ben de o yüzden her sabah o geçince kapımı temizliyorum ' demiş. .Hahahahahajsh eşim bir kahkaha bir kahkaha atmış. Oğlum o geçen benim lan demiş, kurtlar saldirirsa kendimi korumak için elimde sopayla gidiyorum demiş Hahahahahajsh
Bu da esime gore cok komik ama x teyzeye gore enteresan ruhani bir olay işte. :-)

rüyaların bilimsel açıklaması var ,ya gün içinde yaşadıklarımızdan etkileniyoruz ,yada olacak şeylerden küçük haberler alıyoruz ,bunlar bazen acı şeylerde olabiliyor ,benim başıma gelen gibi ,
bir keresinde rüyamda patronum ağzıma tekme atmış dişlerim elime dökülüyor kanla beraber görmüştüm ,aynı günün sabahı ,patronum ofistekilere ve bana memleketten getirdiği elmalardan verdi ,hepimiz elma yiyoruz ,ben yerken kırt diye bir ses,arka dişlerimden biri kırıldı,avucumu açtım kanla beraber diş elime geldi ,bu da ilginçtir mesela

Yok canım bilinçaltı rüyaları ya da o gün başımıza gelen olaylarla ilgili rüyalar değil de işte bu senin anlattığın gibi geleceği gören rüyalarımız çok ilgi çekici ve biraz da ürkütücü. O patron olayı mesela...:18: Bu arada ben bir ara ciddi ciddi yazdığını okurken patron ağzına tekme atacak sandım korktum iyi bari adam elma vermiş, günahını aldım yok yere:9:

Ha konu açılmışken şunu da söyleyeyim ek bilgi olarak tüm KK okurlarına: Her gece uyandıktan sonra hatırlasak da hatırlamasak da rüya görürüz. Dün gece hiç rüya görmedim demek dün gece hiç nefes almadım demekle eş değer yani imkansız. :51:

Bi de annemin anlattığı bi olayım var gerçi küçük olduğum için hatirlayamam. Ben uyumayi çok seven bir cocukmusum hala öyleyim :) uyku saatlerim hep duzenliymis. Yine bi ramazan ayında ben 3 yaşında annem beni öğle uykusuna yatirir komsuya mukabeleye gidermis. Döndükten yarım saat sonra kalkarmisim. Bi gün yine gitmiş geldikten sonra uyanmisim anneme çok susadim ve bi dede bana su verdi demişim annem çok etkilenmiş çünkü basucumda bardak varmış ne zaman anlatsa hala etkilenirim

Bundan yaklaşık 10 yıl öncesi bi kandil akşamı bütün aile/apartman camiye gitmişlerdi.
Babam giderken namazlarınızı aksatmayın, televizyonu açmayın diye tembihlemişti.
Ben ve teyzemin kızı evde kaldık gece keyif yapıcaz diye sözleştik. Alışverişimizi yaptık filmimizi aldık oturduk izliyoruz.
Filmin yarısına geldik gelmedik saat tam 2.53 bi ses 'siz hala namazınızı kılmadınız mı?'
Sadece ben duymuş olsam önemsemezdim ama ikimizde duymuştuk.
Oldukça kalın bi erkek sesi.
Bizimkiler geldi de farketmedik mi diye evi aradık, kimse yok.

O geceyi hiç unutmuyoruz :)

Bi diğer olayda yeni başıma geldi.
Metrobüsü aktif olarak kullananlar bilirler ki her gün aynı kişiler köşebaşında olur, dilenirler.

Bi sabah hava yagmurlu ıslanmamak için acele ediyorum.
Önüme bir genç çıktı dua ediyo, gayet dinç ve temiz giyinmiş dilenci gibi değil ama para istiyo. Hızlıca geçtim onu en fazla 10 adım attım daha fazla gidemiyorum. İnsanlar yanımdan geçiyo ama ben adım atamıyorum.
Kabus görüp uyanamaz ya insan öyle bi his bağırsam sesim cıkmayacak gibi.
Geri döndüm para vermek istedim ama yok. 2 üst geçiti geri döndüm bulmak için ama yoktu.
O üst geçite hep dikkat ediyorum, yüzlerine bakıyorum artık.

Çok aglamıştım o gün.
Az da olsa sadakamı vermeden geçmiyorum.

Yok canım bilinçaltı rüyaları ya da o gün başımıza gelen olaylarla ilgili rüyalar değil de işte bu senin anlattığın gibi geleceği gören rüyalarımız çok ilgi çekici ve biraz da ürkütücü. O patron olayı mesela...:18: Bu arada ben bir ara ciddi ciddi yazdığını okurken patron ağzına tekme atacak sandım korktum iyi bari adam elma vermiş, günahını aldım yok yere:9:

Ha konu açılmışken şunu da söyleyeyim ek bilgi olarak tüm KK okurlarına: Her gece uyandıktan sonra hatırlasak da hatırlamasak da rüya görürüz. Dün gece hiç rüya görmedim demek dün gece hiç nefes almadım demekle eş değer yani imkansız. :51:

o zaman bir derdim vara konu açardım ,patronumdan dayak yedim diye :) ,yazık adamcağız iyiydi ,rüyamda bruce lee gibiydi ama
yine rüya ile ilgii bir enstantenem var , ablamın düğün olacak ve aklımda bir tek elbise modeli var ve o elbise hiç bir yerde yok ,son çare çizdim ve diktiricem artık o derece ,moda evi bana 10 yıl önce 1500 tl dedi ki abiyeler 150 tl civarıydı ,karalar bağladım o gece çok üzüldüm ,öyle üzgün üzgün uyumuşum,rüyamda elbiseyi bakırköy de bir butikte 180 tl ye aldığımı ,hatta butiğin nerde olduğunu gördüm,bir ümit gittim o sabah ve aynı butikten ,aynı elbiseyi ,rengine kadar aynı ,180 tl den indirimle 150 ye aldım.günlerdir aradığım heryeri alt üst ettiğim elbise rüyam sayesinde artık benimdi .

o zaman bir derdim vara konu açardım ,patronumdan dayak yedim diye :) ,yazık adamcağız iyiydi ,rüyamda bruce lee gibiydi ama
yine rüya ile ilgii bir enstantenem var , ablamın düğün olacak ve aklımda bir tek elbise modeli var ve o elbise hiç bir yerde yok ,son çare çizdim ve diktiricem artık o derece ,moda evi bana 10 yıl önce 1500 tl dedi ki abiyeler 150 tl civarıydı ,karalar bağladım o gece çok üzüldüm ,öyle üzgün üzgün uyumuşum,rüyamda elbiseyi bakırköy de bir butikte 180 tl ye aldığımı ,hatta butiğin nerde olduğunu gördüm,bir ümit gittim o sabah ve aynı butikten ,aynı elbiseyi ,rengine kadar aynı ,180 tl den indirimle 150 ye aldım.günlerdir aradığım heryeri alt üst ettiğim elbise rüyam sayesinde artık benimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X