Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım aslında korkuda degıl saskınlık evet yoksa hemen korkan bırı dgeılım karsı karsıya kalmam lazım ay tobe bısmıllah tovbe tbve:26:

Eşim de ertesi gün gülüyordu '' Allah'tan portakal falan canın istemedi, işin yoksa kalk portakal bul. Bundan sonra da lütfen bunun gibi olabilecek şeyleri içinden dile'' dedi :1:

öyle gerçekten insanın beyninde yer ediyor. annemin vefatından sonra bende bir süre gidemedim lavoboya tek başıma. korkuyordum aceleyle hemen çıkmak istiyordum. islami korku filmleri izlemiyordum izleyemiyordum çünkü ufacık bir tıkırtı bütün geceyi uyanık geçirmeme mal oluyordu.hep türk filmlerindeki cin çıkarma sahneleri gözümün önüne geliyordu(çok küçükken annemle babam izlemişti bende bir anına tanık olmuştum) sonunda bir ayet okudum."şeytan yalnız kendi dostlarını korkutabilir" diye. senın gibi devamla dua ettim namaza başladım. ilk başladığım günler devamlı namazda o sahneler geliyordu gözümün önüne kalbim hızlanıyordu namazda nefes alamıyordum. ben namazımı bırakmadıkça o korkularım geçti. şuan bile yazarken o sahne geliyor gözümün önüne ama Allahıma bin şükürler olsun ürkmüyorum...

Eşim de ertesi gün gülüyordu '' Allah'tan portakal falan canın istemedi, işin yoksa kalk portakal bul. Bundan sonra da lütfen bunun gibi olabilecek şeyleri içinden dile'' dedi :1:

bu erkekler zaten hep boyle :1:
benım esımde uyurken hep kalkar baska yerlerde uyur yanı yatak odasında yattıysa gelıyor bır vakıt sonra oturma odasında yatıo sonra sabah kalkıo benı buraya kım getırmıs ya anormal bıse olsa dıcem kım getırdı kac kere gozumle gordum cok sıcak deyıp kendı kalkıyor sonrada hatırlamıyor :1::ssz:

benım lavobo korkum cocuklugumdan berıdır var yoksa ben oyle hemen korkmam yanı nasıl dıyım bıseylerı gormem lazım yoksa ruya hayal deyıp gecıstırıyorum
ama cocukken benım odam tam lavobonun yanındaydı sureklı gecelerı herkez yattıktan sonra sankı bırısı terlıklerı yere vuruyordu o yuzden oyel bır korku olustu bende,
gecen bende evde tekken bır cın cıkarmalı bır korku fılmı ızledım valla gecelerı can cekısıyorum bır daha ızlemıcem :45:

şeytan-ı racim i izledim en son o zamanlar namazımı kılmıyordum. aynı sen gibi can çekiştim geceleri uyayamadım. bilhassa banyodayken çok ürküyordum

Doğaüstü değil ama mucize gibi bişey benimkisi , saniye ile trafk kazasından kurtuldum.
Lise yıllarında otobüsten indik arkadaşlarla karşıya geçicez ama iki otobüsün arasındayız ben direk caddeye atladım karşıya geçicem arkamda ki biri beni tuttu çekti çantamdan ve saniye dolmadan önümden araba geçti ben arkadaşlarım şok içinde kaldık
:53: , çarpsaydı sağ kurtulma durumum hiç yok gibi bişeydi neredeyse çünkü tam tekerlik hizasındaydım arabada çok hızlıydı , konuşmadığım kendisini sevmediğim o kız çantamı çekmiş olmasaydı büyük ihtimalle yaşamıyor olacaktım Allah ın takdiri işte :78:

şeytan-ı racim i izledim en son o zamanlar namazımı kılmıyordum. aynı sen gibi can çekiştim geceleri uyayamadım. bilhassa banyodayken çok ürküyordum

işten gelince falan hep duş alırım ben malum yaz geldi. sıcaklar bastırdı. onun dışında geceleride işte girmek gerekiyor bazen :17:

bılıyorum :17::17:

o zman cabuk cımaya bak canım banyoda uzun kalmak ıyı degıl canım gecelerı daha ıyı dgeıl :26:

ilk defa duydum böyle birşey ama dikkat edeceğim bundan sonra. çok sağol canım:31:

rıca ederım canım tam adın ı hatırlamıyorum suan ama banada bır arakadasım soylemıstı gece bellı saatler arasında bır sey vaktı oluyormus adını hatırlamıyorum suan o vakıtte ıyı degılmıs canım cok acılsede ısın cabuk cıkmaya bak dmeıstı :34:

Konuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri:34:

Cok cok ilginc bisey yasadim ama korkanlar olursa konu kapanir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya aslında bende bi iyilik yaptığımda düşünüyorum sevap kazanmışımdır heralde diye ,ee zaten neden yapıyoruz ki bunları sevap kazanmak için değilmi ,o zaman böyle düşünmekte normal bana kalırsa ,evet ya amanda ne iyiyiz biz :9:
Allah rızası için yapıyoruz.
Yani Allah rızası için yapmalıyız.
...ve tabii ki bir insanın işini görmek, müşkülünü gidermek için yapıyoruz/yapmalıyız!
Zaten birisine yardım edince duyduğun haz, bence muhteşem! ;)

Rabbim herkesin hayrını kabul buyursun inşallah. :16:

Hahah ben de esrarengiz bir şey olduysa, mesela birini sevindirdiysem ve sonrasında bir kaza falan savdıysam o verdiğim sadaka sayesinde oldu diye anlatırım. :27: Ama normalde anlatmamak lazım, sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek derler ya...

Benim olay yardım etmeyle falan alakalı değil. Anlatayım hemen. :1:

Annemin rahmetli halası çok zor bir hayat yaşamış. Eşi genç yaşta ölmüş, yalnız kalmış. Bir de teyzeme de o bakarmış, nüfusuna almamış ama evlatlığı gibiymiş. Çoğu zaman yiyecek ekmek bulamazmış.Yine böyle zor durumda olduğu, o zaman çocuk olan teyzeme yiyecek ekmek bile bulamadığı zamanların birinde dua etmiş. O sabah yatak yorgan koyduğu yüklüğün arasında bir ekmek ve süt parası bulmuş. Anlam verememiş falan, bakmış ertesi gün yine aynı miktar para. Ama ne bir eksik ne bir fazla, sadece ekmek ve süt alacak kadar para varmış her sabah. Anlamış doğaüstü bir şeyler olduğunu ve hiç ses etmemiş. Yıllarca da devam etmiş bu şekilde. Daha sonra bunu dedemle paylaşma hatasını yapmış. Ve anlattığı gibi bir daha konmaz olmuş oraya o para. O yüzden hep söyler bizimkiler güzel şeyler yaşadığında kimseye anlatma diye. Ama hiçbiri uygulamaz bunu ailede eminim. :1:
buna çok benzer bir hikaye de bizim bir tanıdık yaşamış. Sizin dediğiniz gibi komşulara anlatmış. Anlattığı günün ertesi gün bir daha olmamış o şey! :ssz:
Bizde de derler: "Böyle şeyler yaşarsan anlatma!" diye... :34:

Son düzenleme:
Anlat anlat bitmez :106:

en korkunc olmayanini anlatayim :1:

kuzenimin iki kucuk kizlari var , ikisinide dogmadan once ruyamda gordum ve dogduktan sonra gercektende ruyamda gordugum cocuklardi yani. nedense sadece o kuzenimin cocuklarini gordum ruyamda

benim annem evlenmeden önce birinin kendisini istemeye geldiğini görmüş rüyasında.istemeye gelen kişinin yüzünü net olarak görememiş ama babama benziyormuş rüyasında gördüğü adam.

bir de benim dedem geçen aralık ayında öldü.öldükten sonra aralıklarla birkaç gece dedemi rüyamda gördüm.rüyalarımda dedemi sadece ben görüyordum, benden başka hiçkimse görmüyordu.dedem bana "kırkım çıkana kadar geleceğim" diyordu.ben bu cümleden çok etkilenmiştim, uyandığımda kendimi çok tuhaf hissediyordum sanki gerçekten de geliyormuş gibi.bir süre sonra bu rüyaları görmemeye başladım ama saymadım üstünden 40 gün geçti mi, ne zaman sonra bu rüyalar bitti diye.dedem tabuttayken cesedine bakmıştım, belki de ondan çok etkilendim bilmiyorum ama o kırkım çıkana kadar geleceğim cümlesi beni çok etkilemişti.

Benımkı dogaustune gırıyormu bılmem ama cok korkmustum...
ben kucuklugumden berı gecelerı lavobaya tek gıdmeeyen bırıyım
bunun nedenı ıse kucukken odamın lavobonun yanında olması ve banyoda sureklı şap şap terlık sesleri gelmesıydı.
bu benı cok etkıledı evlendım hala gecelerı lavobaya gıdemıyordum esımde artık kızmaya basladı adamı surkelı kaldırıyorum gecelerı , evımıze tasındıgımızda bır oturma odasında yattık yatak odamız kurulu degıldı neyse esımı durtukledım dedım , ben cok sıkıstım benı lavobaya gotururmusun ama karnımda patlayacak agrıdan olucem esım bır gecede benı rahat bırak dedı bıraz daha bekledım durtukledım kalkmıyor en snunda dayanamadım yerımden kalktım kolıdorun sonunda lavoba varoray kadar butun ısıkları acıp gıttım kolıdorun sonunda yatak odasından cıkarken esımı gordum karsıma gectı ve guldu bende ıcımden okuyarak lavobaya gırdım ellerımı yıkadım ve cıktım oda arkamdan geldı ve ben hızla oturma odasına yoneldım bır baktım esım koltukta uyuyor arkama dondum baktım kımse yok bundan sonra psıkolojım bozuldu esımd ebenı korkutmmamak ıcın o bendım dedı ama o olmadıgını bılıyorum zaten gıttıgımde uyuyordu oysa kı o arkamdan gelıyordu onume gecıp yatması ustune 1 dk ıcınde uyuması mumkun degıl .

:53::53::53:

Ben de rüyamda banyo tuvalet görürsem o rüya kabustur. Rüyamda banyonun tuvaletin içindeysem korkuyorum. (rüyanın içinde korkuyorum. huzursuzum rüyada)

Konu başlığı çok güzel böyle mucizelere inanırım yaşanılan bu olaylar kesinlikle yüce Allahın varlığının bir kanıtı...ve okuduklarım çok güzel ve hepside çok etkileyici gerçekten..
Ben kendi yaşadığım değilde duyupta çok etkilendiğim bişeyler anlatacağım..Ben şehit aileleriyle ilgili bir dernekte çalışıyorum oraya acılı şehit anneleri babaları eşleri çocukları gelir acıların paylaşırlar birbirleriyle, bir tane şehit annesi ve babası geçen yıl umreye gitmişlerdi şehit babası orada şehit olan oğlunu gördüğünü hatta ona dokunduğunu yanaklarını sevdiğini sonrada kaybolduğunu gözleri dolu dolu anlatmıştı o kadar etkilendim ki bende onlarla bir ağladım .. aslında bir kaç şehit ailesinden bunları duydum şehit yakınlarının öldükten sonra onlara göründüğünü ben bunların gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum zaten şehitlerimizin ölmediği söylenir hep Allah herkese nasip etmiyor şehitlik mertebesini...
:43::43::43:

Benimde anlattıklarım henüz bekarken vuku oldu, bundan sanırım 18 yıl oldu geçeli ama bunun halen izi var duruyor neyse başlayım anlatmaya...
Ben o gün işten erken çıkmıştım çok sıcak ağustos ayı idi Adana 'nın kavurucu sıcaklığını bilirsiniz
asfaltın dumanı çıkıyordu neyse bende otobüsü beklemeye koyuldum derken sanırım 100mt ileride hemen anayolun karşısında ,çay bahçelerin ve lüx lokantaların olduğu caddede yavaş yavaş yürüyen yaşlı ve gözleri görmeyen kemikleride zayıflıktan görünen elindede asası yanındada 10 yaşında erkek çocuğu vardı bu yaşlı adam lahmacun restaurantın içine girdi kasadaki adamdam para dilendi bu yaşlı adamı aldığı gibi kolundan caddeye fırlattı parada verme , yaşlı adam caddeye kapaklandı elindeki asasıda kenarı ondan uzağa düştü hemen oğlu geldi onu kaldırdı babasının asasınıda verdi , yaşiı adam caddede başladı namaz kılmaya ama sinirli sinirli kıldı sonra iki avucunu açtı dudaklarından allaha ne lstediyse yakarcasına diledi sonra benim otobüs gelince bindim epeyde üzülmüştüm lokanta sahibinin yaptığına ne yar yani bir kaç kuruş verseydin onu veremedim lahmacun verseydin .

Sonra fazla sürmedi ben 6 ay içinde nişan ,düğün evlendim başka il'e gittim, sonra çocuk oldu derken iş hayatı Adanaya pek fazla vaktim olmadı gelmeye gitmeye
geldiysemde çarşya çıkmadım bebekte olunca sonra sanırm 2 yıl geçtikten sonra anneme kızıma bakta ben bir çarşıya çıkayım dedlm ,
çarşıya çıktığımda bir baktım o çay bahçeleri ve lüx lokantalar yıkılmış
.çevre düzenlemesi yapılmış o lahmacun dükkanın olduğu yerede bir heykel yapılmış ,heykele baktım ismet inönünüm heykeli altındada şu cümleler yazıyor''blr ülkede şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmadıkça, o ülke düzelmez''

belediye kaçak olarak burayı kullananları kovmuştu, yani diyeceğim o yaşlı adam dua edip ne dilediyse gerçekleşmişti
yer gök dua , inanmak lazım duanın gücü işte

Tam da dalmış yazılanları okurken dışardan inşaattan bir gümbürtü sesi... Aman Allah! fena korktum.
Ölüyordum az önce kalpten gidiveriyordum şuracıkta. Hala elim titriyor kalbim küt küt atıyor.
Azıcık mola vereyim kafamı dağıtıp geleyim de ben de yazayım bir tane.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X