Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar korkmadim diyenler olmusta benim yerimde oldufunuzu dusunun o sirada ben 1yil kensime gelemedim.ve yazarken bile kalbimin atisi hizlaniyo.aradan onca zaman gecmis olmasina ragmen.sonra gorusuruz...

sırayla gonderdıgımden, suana kadar 3 kısıye gonderebıldım, 5.dk.da bir :) toplu gonderme yokmu acaca, fazla kalamıcam cunku yemek yapmaya gıdıcem :)sırf meraklanmayın dıye beklıyorum :) cunku ben de merakla kac gun bekledım, ah temmuzsogugu ah:))

Gönderdiğin için teşekkürler. Ama ben daha korkunç birşey istiyordum ;) yinede temmuzsoğuğu paylaştığın için sağol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden koy yerlerinde oluyor acaba? algı dahamı acık, baska bırsey mı? benım yasadıklarımda hep oralarda oldu....

Hic bilmiyorum bende yaa ama nedense oyle hep.
Hatta ben bi film izlemistim karadedeler olayi diye gercek bi hikayeden uyarlanmisti ve oda koyde geciyordu herkes koyu terkediyordu bu sebepten

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Modyada gonderdim ama birkere yazdim silindi ikinciye yazdim tolladim gittimi emin degilim.oyazdigim biryere kopyalaniyorsa sizede yolliyim.yada kopyasi bende kalmiyorsa modyad yollasin size

Bana da mesaj atar misiniz basinizdan gecen hikayeleri??

Arkadaslar korkmadim diyenler olmusta benim yerimde oldufunuzu dusunun o sirada ben 1yil kensime gelemedim.ve yazarken bile kalbimin atisi hizlaniyo.aradan onca zaman gecmis olmasina ragmen.sonra gorusuruz...

Orası başka canım senin olayın başta burdaki olayların çoğu benim başıma gelse gitmiştim belkide.
Bazen eşimle koridorda çarpışıyoruz ben nefesimi tutuyorum kalıyorum öyle. O da öğrendi tabi ben geliyorum diye bağırıyor artık ;)

Bitane de ben anlatıyım
annem ve babam yeni bosanmıstı ben lise 1 deyim o zamanlar dedemle yasıyorm rahmetlinin ölümesinden bir sene önce köy evi soba yakıyor dedem odasında ben tam yan odasında kalıyorm bende soba yok bir gece uyudum bir ses ...uyan kızım dedi silkelendim gözümü bir açtım ki nefes alamıyorm öksürüyorum gözlerimden yaşlar akıyo ışıgı bir açtım ki göz gözü görmüyor odada dedemin sobasının bütün dumanı açık bacadan benim odama dolmus Allahın izniyle bogulmak üzereyken uyandm hala hatırlar aglarım görücek günüm varmıs :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bütün hikayeleri / olayları tek tek okudum. Gerçekten çok ilgi çekici.

temmuzsogugu'nun hikayesini özelden gönderebilecek kimse var mı acaba? :17:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X