- 16 Nisan 2012
- 2.117
- 3.696
- 358
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Noyan çok kötü tarot kartı anlam okuyor beğenmedim ben.
Aynen tatlım yaaa şimdi arkadaşa gelen falı dinledim rezalet. Bi de video koymuş profiline. Tv'ye çıkmış. Bi artist havalarkendinden emin konuşuyor ama konuşuyor işte, fal bakmıyor. Berbat cidden. Çok kötü.
Sorma bende beğenmedim kartların anlamlarını söylüyor sadece.
o nasıl oluyor ben bilmiyorumAy gerçekten çok şaşırdım benimkinin saçındaki seyrek yere kadar söylemişti can
Bir de neden para harcıyorsunuz ki ben fake maillerimi kulanıp üye oluyorum
Nermin var aklimda simdi ,Melek nasil kizlar deneyen var mi?
Meleği ben beğendim fena değil baktırılabilir can aşk falını nasıl bakıyo acaba katinamı oluyor o ?Nermin var aklimda simdi ,Melek nasil kizlar deneyen var mi?
Hahaho nasıl oluyor ben bilmiyorumallahım enayilikte sınır tanımıyorum yine
HahahZamanında açıp kullanmadığım birkaç mail adresim vardı onlarla yeni üyelik aldım bende
Ben cem diyorum.Aura ben de yaklaşık 17 dakika boyunca bu adam seni seviyor sana dönecek dedi durduBen deeeee
Kızçeler ben bu Can'ı çok beğendim. Sırada Nermin
Cem
Aura
var kime baktırsam?
Can'ı ne kadar çok beğendiysem aurayı bir o kadar beğenmedim benBen deeeee
Cem
Aura
var kime baktırsam?
Ben deeeee
Cem
Aura
var kime baktırsam?
Ben yeni üye oldum 5 lira veriyor hiçbir falcı seçemedim. 0,5 kuruş istiyor onu nerden kazanıyorsun ? Can'ı çok merak ettim ona atmak istiyorumHahahZamanında açıp kullanmadığım birkaç mail adresim vardı onlarla yeni üyelik aldım bende
Ben yeni üye oldum 5 lira veriyor hiçbir falcı seçemedim. 0,5 kuruş istiyor onu nerden kazanıyorsun ? Can'ı çok merak ettim ona atmak istiyorum
ayy çok teşekkür ederimBedava kısmından.. twitter da link paylaş veya face de 25 arkadaşa davet göndererek kazanıyorsun 0,5 kuruşu :)))
benim facebookum da twitterım da yok ben de fake bir twitter acıp oradan paylastım sonra sildim. facebook oldugu zaman da 25 arkadas istiyor cunku fake hesap acıp anında 25 kisi bulamazdımBen yeni üye oldum 5 lira veriyor hiçbir falcı seçemedim. 0,5 kuruş istiyor onu nerden kazanıyorsun ? Can'ı çok merak ettim ona atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?