Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94

Ben deeeee

Kızçeler ben bu Can'ı çok beğendim. Sırada Nermin
Cem
Aura

var kime baktırsam?
Ben cem diyorum.Aura ben de yaklaşık 17 dakika boyunca bu adam seni seviyor sana dönecek dedi durdu Ben pek begenmedim açıkçası.Cem geçmişte ve anda çok iyiydi gelecek tahmini de tutarlı gibi bakalım tutarsa şenlik var

Nermin ve Auraya baktırdım . Aurayı hiç beğenmedim, afakanlar bastı dinlerken ama Nermin iyiydi ve en önemlisi düzeyli,bilgili bir kadındı.Sırada Can var şimdi,ona baktırmak istiyorum.

merhaba, ben basirly de can, Eftelya ve aura ya baktirdim

CAN : hiiiiiiiç begenmedim, su var, benim durumumla ilgili bir nokta atisi oldu fakat onun yaninda geçmis ve anla ilgili çok yanlis tespitler yapti. yani o nokta atisi da her falci yapabilirdi. birde çok hizli konusuyor, kendi kendine mirildaniyor. sinir oldum dinlerken. tamamen bos.

EFTELYA : bana iki kisi var dedi ve de bu iki kiside su harfler var dedi....avaladi, zirvaladi ...veeee hiç önce söylemedigi bir harfteki insanla (bu nerden çikti dedim ) çok mutlu olacaksin dedi ....fos

AURA: bu bayani çok begendim, çïnkü yüzlerce kisiye fal baktirdim, kimse bunun gibi nokta atisi yapmadi bana, ve bildigi seyler çok spesifik ve detayli ve dogruydu....tabi gelecek çikarmi onu bilmiyorum, ama su anda benim favorim

Ben yeni üye oldum 5 lira veriyor hiçbir falcı seçemedim. 0,5 kuruş istiyor onu nerden kazanıyorsun ? Can'ı çok merak ettim ona atmak istiyorum

Bedava kısmından.. twitter da link paylaş veya face de 25 arkadaşa davet göndererek kazanıyorsun 0,5 kuruşu :)))

Dün gece Nermin e attım çok baydı beni mutsuzsun demiş ama değilim yani ,hatta baya iyiyim yeni biri ile ilgili sordum eskisindende öylesine bahsettim eskiyi anlatmış hep adam için yanlız demiş ama aslında görüştüğü bir kız var biliyorum ben bakıcaz bakalım.

Can ve ceme attım beklemedeyim. Bide bunların online olup olmadığını fal atmadan göremiyor muyuz kızlar? Bugün bakarlar inşallah

Ben yeni üye oldum 5 lira veriyor hiçbir falcı seçemedim. 0,5 kuruş istiyor onu nerden kazanıyorsun ? Can'ı çok merak ettim ona atmak istiyorum
benim facebookum da twitterım da yok ben de fake bir twitter acıp oradan paylastım sonra sildim. facebook oldugu zaman da 25 arkadas istiyor cunku fake hesap acıp anında 25 kisi bulamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…