- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Eftelya bana kısmı olarak çıktı Deniz geçmişte daha iyiydi yani eftelya bi tık önde...Hangisi bi tık öne geçiyor:) Bide çıktı mı hiç onlar?
deniyorum o zaman:) Ne falı atayımEftelya bana kısmı olarak çıktı Deniz geçmişte daha iyiydi yani eftelya bi tık önde...
ben eftelya ya kahve fali atmistim, memnun da kaldimdeniyorum o zaman:) Ne falı atayım
tarot attım. Bekliyorum:)ben eftelya ya kahve fali atmistim, memnun da kaldim
İptAl et kahve at derim ama sen bilirsin...tarot attım. Bekliyorum:)
tamam öyle yapiyim:)İptAl et kahve at derim ama sen bilirsin...
ben falı sil dedim kredim gitti galiba geri gelecek mi? Allahta beni bildiği gibi yapsın tabi:))))İptAl et kahve at derim ama sen bilirsin...
bende nerminin falinda öyle yapmistim, ama öyle iptal olmuyo sadece o bildirimi sayfadan siliyorsunben falı sil dedim kredim gitti galiba geri gelecek mi? Allahta beni bildiği gibi yapsın tabi:))))
Hayır falı silden değil yönetime mesaj yazın yanlışlıkla tarot attım kahve falı göndermek istiyorum diye silmekle olmuyor..iletişim bölümünden ulaşın...ben falı sil dedim kredim gitti galiba geri gelecek mi? Allahta beni bildiği gibi yapsın tabi:))))
of ki ne of:) tamamdırHayır falı silden değil yönetime mesaj yazın yanlışlıkla tarot attım kahve falı göndermek istiyorum diye silmekle olmuyor..iletişim bölümünden ulaşın...
Aynen öyle sadece mesajı silmiş oluyorsunuz...iletişime mesaj atmalısınız...bende nerminin falinda öyle yapmistim, ama öyle iptal olmuyo sadece o bildirimi sayfadan siliyorsun, nermin bana fali yolladiktan sonra anladim tabiki
kime attın ki eftelya iyidir:))bugün can beye kahve atacaktım normalde ama kendileri 9 krediye çıktıkları için yine atamadım, yetmedi… geçen hafta da 8 krediyi topladığım gün uygun değile geçmişlerdi ben de beklemekten sıkılıp başkasına atmıştım
Rober dene bakalım haber edersin bize:))Ben robere atacagim kredi bekliyorum :))
eftelyaya attım ama kadın fala "uzun süreli ilişkiniz olacak deve görüyorum" diye başlayıp "2 ay sonra bu ilişki bitecek" diye bitirdi, ne desem bilemedimkime attın ki eftelya iyidir:))
Ederim ama suan 4 kredim var sürer dahaRober dene bakalım haber edersin bize:))
hayırlısı diyip fallara gülüyorum artık:))eftelyaya attım ama kadın fala "uzun süreli ilişkiniz olacak deve görüyorum" diye başlayıp "2 ay sonra bu ilişki bitecek" diye bitirdi, ne desem bilemedim
acelesi yok bekleriz :)Ederim ama suan 4 kredim var sürer daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?