- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
aura çok fazla örneklendirerek anlatıyor kendisinden hikayeler anlatıyor ama onun dışında iyiydi. bir dha baktırır mıyım hayır.
benmde 4Neyse daha zamanim var henüz 2 topladim
benmde 4
rober i övüyorlar deneyeceğim bakalmBu sefer ucuz birine baktircam. Canin ücreti cok :)
denersen yaz nasıl olduğunu buraya...rober i övüyorlar deneyeceğim bakalm
olur canm denersem yazarım :)denersen yaz nasıl olduğunu buraya...
Nermin' e de baktırdım. Güzeldi. Diğerlerini de deneyip yazıcam sırasıyla. Şimdilik sıralama benim için : 1. Rober 2. Nermin 3. Can (berbat değil ötesi)
Bende kararsızım galiba kredim birikince Renanı deneyeceğim herbirimiz farklı kişileri deniyelim ki değerlendirelim bence...olur canm denersem yazarım :)
bakalm cnm kimin dediği çıkacak :)Bende kararsızım galiba kredim birikince Renanı deneyeceğim herbirimiz farklı kişileri deniyelim ki değerlendirelim bence...
E şıkkı hiçbiri:)))bakalm cnm kimin dediği çıkacak :)
:)) bakalım göreceğizE şıkkı hiçbiri:)))
Kahverober e ne baktırdın ?
olumsuz mu konuştu . tellwe yeşilçingene'yi dene derim.Can'ı pek beğenmedim.. İlişkim üzerine baktırmak istiyorum. Kimde neyi tavsiye edersinizz
o iade etmiş anlamadım nedenolumsuz mu konuştu . tellwe yeşilçingene'yi dene derim.
Rober ve Nermin diyorum. Aura sıkıcı konuşsa da o da denenebilirCan'ı pek beğenmedim.. İlişkim üzerine baktırmak istiyorum. Kimde neyi tavsiye edersinizz
konusmalardan sonra nermin haric zamlanmislar herhaldeRober nermin ve aura kac kredi istiyor? Gozukmuyor da
konusmalardan sonra nermin haric zamlanmislar herhalderober 7, aura 7, nermin 6 kredi ( Kahve icin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?