Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
kızlar tekrar soruyorum amaa :) 7 krediye karşımdaki kişinin düşüncelerini söyleyecek aşk konusunda iyi kimi tavsiye edersiniz? yoksa bekleyeyim mi kredi dolmasını...

Rober dene bakalım haber edersin bize:))

Valla dayanamadim son kez satin aldim kredi. Robere tarot baktirdim. Adam gecmis iliskimde herseyi bildi, neden bittigini benim
Bitirdigimi vs. Ama tekrar barisacagimizi seneye evlenecegimizi söyledi, ki bu artik imkansiz bisey. Bu konuda biraz atti bence. Hatta cocuklarimizi bile söyledi Canin söyledigi bi konuyu oda ayni sekilde söyledi. Birbirlerin dediklerini dinliYolar mi acaba diye düsünmedim degil. Gerci Can barisma yok hayatina baskasi girecek dedi. Yinede roberin dedigi daha iyi anlasiliyor cok sakin konusmasi var.

Nermin'den yanıt geldi.. Genel olarak beğendim başlarda burçlardan ilerlese de tespitleri doğru.. İlişkim için nisan-mayıs arası toparlanma/düzene oturma zamanı dedi. Ve karar vermemiz için bu yılın sonu ya da 2018 yılı dedi. Onun hakkında ve benim hakkımdaki karakter analizleri tamamiyle doğru. Verdiği zamanlarda çıkarsa tadından yenmezz beğendim kısaca

kızlar cana aşk sonuç mu atmalı yoksa kahve mi?
kahve atasım vardı ama kahve atanları aşk falına yönlendirmiş, ama burdaki yorumlarda da hep kahvesi daha iyiydi denmiş. bilemedim. ne dersiniz?

Auraya tarot attim kizlar. Baya uzun bi fal oldu ama özetle 100 kere o geri gelecek dedi , roberin söyledigine benzer seyler söyledi evleneceksiniz filan. O kisinin karakterini iyi anlatti ama. Bakalim cikacak mi. Ilginc tarafi ikiside uzak sehire yerleseceksin dedi. Bunu canda söylemisti. Simdi biriktiriyorum birdahakine cana baktircam tarot :)

Basirlyde sahit oldugum kadarıyla can ve destina olumsuz bazi yorumlari siliyor.

Cikmadi uymadi vs yazilanlar kaliyor herhalde cok ciddiye alinmiyor

Rober bana da uzak şehire yerleşeceksiniz demişti. Korkarım herkese aynı şeyleri söylüyorlar..

Rober bana da uzak şehire yerleşeceksiniz demişti. Korkarım herkese aynı şeyleri söylüyorlar..

Acikcasi ikisinin söylediklerinin olacagina dair pek ümidim yok :) cünkü tamamen bitmis bir iliskiyi yeniden canlandirdilar, evlilik bile olacak dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…