Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Nermin ne kadar gunluk fal bakiyormus ya.. hep o an ki his o gun ki enerji. E bi seyin olacagi "anlik duygu degisimi"ne bagli degil ki.. aylarca bi fikri buyutmek ne bileyim masal gibi dinledim fallarini kisiyi tahlili iyiydi diye sanirim

kızlar bu sefer aşksız bir fal baktırmak istiyorum. eğitimle ilgili sorum var, bu konuda dediklerini yaşadım dediğiniz birisi var mı?

Ben de bi deneyeyim dedim de bedava yokmuş bunda. Verdik 17 lira bakalım.. :)
Astrolit diye biri vardı ona gönderdim.

Ben de bi deneyeyim dedim de bedava yokmuş bunda. Verdik 17 lira bakalım.. :)
Astrolit diye biri vardı ona gönderdim.
ayy var bedava aslında. her gün twitterda paylaşıp facebooktan da en az 26 arkadaşınızı davet ettiğinizde günlük 1 kredi kazanıyorsunuz. öyle biriktirebilirsiniz

Kızlar aranizda Illayda, Ebrar, Cansu ya da Zeynep'e baktiran var mi? Varsa yorumlarınızı paylasabilir misiniz ona gore atcam

Ben aradım renan'ı telefonu bir bayan açtı. Yeri izmirdeymiş. Daha baktırmadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. İnternet üzerinden de bakım yaptığını söyledi ve buraya yazan da zaten gerçekten kendisinin asistanıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…