- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.001
Desene basirlyde de adam gibi bakan yokOda pembeci ki ....
Yok ya arada eftelya ve can yeni gelenlere de sırayla baktırıyorum eğlencesine işte...Neyse ki artık bağımlı değilim:)))Desene basirlyde de adam gibi bakan yok
Kotuler siliniyor tek tuk birakiyorlar kotu yorumlari. Benim hicbiri yayinlanmiyor. Daha dogrusu basirly de kotu yorumunuz kendinize gorunuyor ama baska hesaptan kontrol edin -yok..Ben anlamiyorum herkes sikayetci ama hep olumlu yorumlar var hepsinde
Kotuler siliniyor tek tuk birakiyorlar kotu yorumlari. Benim hicbiri yayinlanmiyor. Daha dogrusu basirly de kotu yorumunuz kendinize gorunuyor ama baska hesaptan kontrol edin -yok..
ayy var bedava aslında. her gün twitterda paylaşıp facebooktan da en az 26 arkadaşınızı davet ettiğinizde günlük 1 kredi kazanıyorsunuz. öyle biriktirebilirsinizBen de bi deneyeyim dedim de bedava yokmuş bunda. Verdik 17 lira bakalım.. :)
Astrolit diye biri vardı ona gönderdim.
Bekleyelım o bıze ulasır nasılsaKizlar Renana ulasan var mi ?
Bekleyelım o bıze ulasır nasılsa
Kendisi gercekse tabi bir ara buraya yazmisti mail facebook falan ama kaydetmemisim
Attim basirlye calismiyor artik yazdilar
Kendisi gercekse tabi bir ara buraya yazmisti mail facebook falan ama kaydetmemisim
Sahte olma ihtimali yuksek tabi
Ebrar ve ya Cansuyu deneyebilirsin...İkiside gerçekten iyi...Kızlar aranizda Illayda, Ebrar, Cansu ya da Zeynep'e baktiran var mi? Varsa yorumlarınızı paylasabilir misiniz ona gore atcam
Ben aradım renan'ı telefonu bir bayan açtı. Yeri izmirdeymiş. Daha baktırmadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. İnternet üzerinden de bakım yaptığını söyledi ve buraya yazan da zaten gerçekten kendisinin asistanıymış.
Ben daha önce baktırmadım. Baktıran sesinden belki tanır ama yerini falan da tarif etti. Aradığım zaman seanstayım dedi ve çok kısa kesti. İzmirde olan biri gidebilir.Acaba gerckten o mu? Sesinden anlasilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?