- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Melek,Can,AuraDestina,Eftalya patladı.Erkek arkadaşım beni aldatı.Melek hatta,başka bir kızla buluşmamış dedi.Malesef dün öğrendim,buluşmuş.Can da yakın dönemde ufak tefek sorunlarınız olacak,ama yaz aylarında evlilikle ilgili konuşmalar olacak demişti.Artık benle olmadığı kesinde,yenisiyle konuşur herhalde.
düzeltme yapıyorum, sistemsel bir hata olmuş :)falları aradan seçip yorumlayabiliyorlar, sırayla yorumlamak zorunda değiller sanırım. alexe attığımda 2. sıradaydım "oh ne güzel başlardayım, savsaklamadan bakar" diyordum. 3 fal bakmış hala benim yorum gönderilmedi
alexi dinlerken aklıma direkt bu yorumun geldi, güldüm kendi kendime :)Alexte iyi fena değil pozitif bi yorumcu telefondan bülent Ersoy çıkıcak sanki gibi geliyor insana Ablan Kurban olsun sana ama bildiği şeyler oldu yanii...
Nasıldı panpi bildikleri olmus mualexi dinlerken aklıma direkt bu yorumun geldi, güldüm kendi kendime :)
gülesiniz diye dedim zaten :)))Ama öyle değil mi?İlk duyduğumda bi anda koptum bende...:))alexi dinlerken aklıma direkt bu yorumun geldi, güldüm kendi kendime :)
olmuş kanki de çok geleceğe yönelik konuşmuş. sonraki 2 ilişkimi, evlenceğim adamı, doğacak 2 çocuğumun cinsiyetini falan söylediNasıldı panpi bildikleri olmus mu
Ne falı atmıştın kanki merak ediyorum o adamıolmuş kanki de çok geleceğe yönelik konuşmuş. sonraki 2 ilişkimi, evlenceğim adamı, doğacak 2 çocuğumun cinsiyetini falan söyledi
tarot attım. kahve istiyodum da fincanım yoktu kaçırmayayım diye tarota kaldım ben deNe falı atmıştın kanki merak ediyorum o adamı
Gultene tarot baktiran varsa, bu kadin tarotta 3u besi nasil goruyor ? Hem kahve hem tarot gonderdim vade verme tarzi ayni.. hadi kahvede ayin 3 u 5i diyor da tarotta nasiiil diyor?
Illa bi vade vereyim tarzi falcilara benziyor ama tarotta ay verse anlarim ama o dedigi vakitler sacma hani ayin 3 u 13u 7siBanada öyle tam tarihler verdi 2li vakit 7li vakit
Illa bi vade vereyim tarzi falcilara benziyor ama tarotta ay verse anlarim ama o dedigi vakitler sacma hani ayin 3 u 13u 7si
Tarot bir yili 2ye boler diyorlar ama alexin ve gultenin verdigi vadeler sacma. Alex bana kahvede once 20 nisan sonra 25 nisan demistiTarotda ay belli olur mu? Mesela Alexde bana sayi söyledi ayin 25inden sonra
Tarot bir yili 2ye boler diyorlar ama alexin ve gultenin verdigi vadeler sacma. Alex bana kahvede once 20 nisan sonra 25 nisan demisti
Onu bende merak ediyorum açıkçası denemedim henüz...Ebrarı denedim ehhh fena değildi diyebilirim..Kızlar şu yeni gelen Hümeyra'ya baktıran oldu mu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?