Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
ben cansuya baktırdım. hiç beğenmedim, gerçekten herkese uyabilecek bir faldı.

Fena değildi yani fincanda gördüklerini bende gördüm
Ama olayları anı falan bilemedi ya
ya bana dedikleri:
-sen balık burcusun çok duygusalsın (teşekkürler cidden müthiş tespit)
-çok başarılı bir kariyerin olacak (e herkesin niyeti bu değil mi, uydurmasyon fal cümlesi resmen)
-evde sizin için dua eden bir kadın var, anneniz olabilir (çok büyük oranda tutacak bir tahmin bu zaten… çoğumuzun annesi bizim için dua ediyordur)
-ilişkiniz ayrıl barış gidiyor, bundan sonra da böyle olacak (e bunu soru kısmında ben yazdım zaten)

zaten fala "balık ve kova burcunun ilişkisi sadece sekse dayalı olur" diye başladı sağolsun…

Bana da soruda yazdigim insanla cinsel berberlik goruyorum sadece onun disinda bir sey yok demesi.. ve ben daha 20 yasindayim boyle seyler düşünmüyorum

Yok ya arada eftelya ve can yeni gelenlere de sırayla baktırıyorum eğlencesine işte...Neyse ki artık bağımlı değilim:)))
Ben online i biraktim reelde ayda 2 filsn eglencesine ayy ne gunlerdi neyseki bitti. .Iyi haberlerle donmek uzere)).

Ben online i biraktim reelde ayda 2 filsn eglencesine ayy ne gunlerdi neyseki bitti. .Iyi haberlerle donmek uzere)).
Aynen bende, para verip baktirmiyorum artik bedava olanlafa eğlencesine baktiriyorum bir de Basirly'de kredi biriktirerek iste ama hiçbirine umut bağlamıyorum dinleyip okuyup gulup geçiyorum :)

Ebrar ve ya Cansuyu deneyebilirsin...İkiside gerçekten iyi...

An itibarı ile senin son dönem falcı tercihlerine el koymak zorundayım Springcim...Öperim...
Ay ikisine de attım aynı fincanı
Cansu'nun falında herkes kendinden bir şeyler bulur yani. Son derece ortalamaydı...
Ebrar ile dumur oldum ama... Hayatımda olan kişi ile sorunlarımı anlattı ( hayatımda kimse yok ) Ve hayatımda olmayan bu kişi evliliğe yanaşmadığı için benim gözüm dışardaymış
Kafama kitap fırlatın nolurrrrr
Hayatımda birini gördüğü yetmezmiş gibi 4 farklı kısmetimi de tarif etti. Blaaa blaaaa anlattı.
Son olarak da gittikçe yalnızlaşıp eve kedi ya da köpek bir şey alacakmışım. ? Hangisi olduğunu tam göremedi ama

Her ne kadar para vermiyoruz Basirly de falan ama Bu Ebrar abla benim enerjimi ciddi düşürdü.
Bütün gece kabus gördüm... Parasız diye de rastgelene fal atmamak lazım diye bir kanaat oluştu bende...

Ebrara bktircaktim bende ozman vazgeceyim:)

Ebrara bktircaktim bende ozman vazgeceyim:)
Sonucta bedava ve herkesin enerjisi farklı bende gerçekten iyi bildiği durumlar oldu nokta atışlıydı boş değildi gelecek odaklı da değildi..Cansuyu da ben değil bi arkadaşım denedi bildiği durumlar oldu kişilik analizleri filan iyiydi...Fal işi böyle yani birine güzel bakan diğerine kötü olabiliyor para versekte vermesekte bu durum böyle..para verince olmayınca daha çok içim acıyordu artık baktırmıyorum parayla basirly biriktirip atıyorum..Basirlyde favori Can ama bi falcıya sürekli gitmeyi sevmiyorum o yüzden değişik değişik deniyorum işte baktırmak istedikçe...

Ebrar enerji düşürüyor evet sıkıntı da yapıyor biraz...değişik...

her ne kadar para vermiyoruz Basirly de falan ama Bu Ebrar abla benim enerjimi ciddi düşürdü.
Bütün gece kabus gördüm... Parasız diye de rastgelene fal atmamak lazım diye bir kanaat oluştu bende...

Imzaliyorum bunu yani.. Ebrar bana da sacma sapandi ve bedava diye boyle sacmaliklara dusmek de zihin yoruyo. Para versek vermesek ne olur kadin degisik bir tipleme.

Ve evet cansu da bana butun fincan boyunca : bunu bilemem bunu goremiyorum su an net bir sey soylemem mumkun degil sen yuru isik yakarsa vardir diye fal bakti. Pardon fal dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…