Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Cem iki haftaya bi tespit verdi adim gibi eminim dedi olmadi tabi ki aradan 3 ay gecti
Bi de boyle kesin kesin konuşmalari yok mu
Hangi falciydi hatirlamiyorum bu cocuk sana kesinlikle bi seyler hissediyor ve 1 ay icinde kesin döncek bu kadar net konuşuyorum bu dedigim cikmazsa ben bu işi birakirim demisti
Cocuk sevgili yapti
Umarim o falci isini birakmistir

Aynen melek bana eski sevgilin 10 gün icinde evlenmeteklifi edecek dedi.. cok yogun his ediyomus, hic böyle olmamis dedi.. iki ay gecti bi kere bile aramadi :)

can bana eski sevgilimle ilgili mayista gelisme yasanacak demisti ama ihtimal yok denecek kadar dusuk. yeni kisiyle de tanismadim zamani gecti zaten hic bir falcinin dedigi bana cikmiyor ucundan da olsa

Valla biriktireyim biriktireyim can'a baktirayim diyorum bir turlu sabredemiyorum
Aura'ya daha once tarot atmistim efsane berbatti hayatimda baktirdigim en kotu faldi
Ama biraz burdaki yorumlara baktim aşk falinda basarili demisler, aşk fali attim bakalim umarim yine beni hayal kirikligina ugratmaz pek de beklentim yok ama
Yorumlarimi paylaşırım

can bana eski sevgilimle ilgili mayista gelisme yasanacak demisti ama ihtimal yok denecek kadar dusuk. yeni kisiyle de tanismadim zamani gecti zaten hic bir falcinin dedigi bana cikmiyor ucundan da olsa

Banada öyle söyledi mayisda gelecek o araa baskasini bulcan ikisi arasinda kalcan dedi herkese ayni mi konusuyo bu yaa

Birde basirlyde eski mesajlari okuyolar... birine kahve yolladim adam bana su kadar ay önce eski sevgilin ile ayrildin dedi.. baktim msjlarima bi msjimda belirtmistim

Banada öyle söyledi mayisda gelecek o araa baskasini bulcan ikisi arasinda kalcan dedi herkese ayni mi konusuyo bu yaa
gelisme yasanir haber alirsin ama bir iliski olmaz sen bunun capina fazla gelmissin dedi yaklasik 2 senedir yalnizim bu zaman zarfinda tarif ettikleri gibi biriyle hic tanismadim hatta hic kimseyle tanismadim ne ask ne arkadaslik anlaminda :)

gelisme yasanir haber alirsin ama bir iliski olmaz sen bunun capina fazla gelmissin dedi yaklasik 2 senedir yalnizim bu zaman zarfinda tarif ettikleri gibi biriyle hic tanismadim hatta hic kimseyle tanismadim ne ask ne arkadaslik anlaminda :)

Oyyyy ozaman benimde Yalnizligim yine uzun sürecek desene iki yil evlilik icin verdi öf pöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…