- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.061
Emreyi denedim -kahvesini.Emre diye biri gelmis denediniz mi?
Emreyi denedim -kahvesini.
ben begenmedim, cunku anlayacagim bir sey yoktu. Paso gelecek konustu e nerden bileyim. Tipik, "biri gelecek her sey cok guzel olacak o sirada baska biri daha gelecek" falcısı.
ben denedim çok spesifik tespitleri oldu öyle pembecide değildi beğendim.Emre diye biri gelmis denediniz mi?
Cem tarotta nasil baktiran birileri yazabilir mi
Bir de Melek'in kahvesi?
ben denedim çok spesifik tespitleri oldu öyle pembecide değildi beğendim.
Bi de boyle kesin kesin konuşmalari yok muCem iki haftaya bi tespit verdi adim gibi eminim dedi olmadi tabi ki aradan 3 ay gecti
Bi de boyle kesin kesin konuşmalari yok mu
Hangi falciydi hatirlamiyorum bu cocuk sana kesinlikle bi seyler hissediyor ve 1 ay icinde kesin döncek bu kadar net konuşuyorum bu dedigim cikmazsa ben bu işi birakirim demisti
Cocuk sevgili yapti
Umarim o falci isini birakmistir
Tarot mu denedin?
Kızlar birini onerin de baktirayim gercege en yakin şöyle
Cem bende tam komediydiCem tarotta nasil baktiran birileri yazabilir mi
Bir de Melek'in kahvesi?
can bana eski sevgilimle ilgili mayista gelisme yasanacak demisti ama ihtimal yok denecek kadar dusuk. yeni kisiyle de tanismadim zamani gecti zaten hic bir falcinin dedigi bana cikmiyor ucundan da olsa
Tek Can degil Basirly'deki herkesin klasik bu sanirim "o sana gelcek sen baskasini bulmus olcaksin" klasigi. Ayyy baydıBanada öyle söyledimayisda gelecek o araa baskasini bulcan ikisi arasinda kalcan dedi herkese ayni mi konusuyo bu yaa
Tek Can degil Basirly'deki herkesin klasik bu sanirim "o sana gelcek sen baskasini bulmus olcaksin" klasigi. Ayyy baydı
gelisme yasanir haber alirsin ama bir iliski olmaz sen bunun capina fazla gelmissin dediBanada öyle söyledimayisda gelecek o araa baskasini bulcan ikisi arasinda kalcan dedi herkese ayni mi konusuyo bu yaa
gelisme yasanir haber alirsin ama bir iliski olmaz sen bunun capina fazla gelmissin dediyaklasik 2 senedir yalnizim bu zaman zarfinda tarif ettikleri gibi biriyle hic tanismadim hatta hic kimseyle tanismadim ne ask ne arkadaslik anlaminda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?