- 16 Şubat 2017
- 317
- 168
- 33
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.461
Halen öyle mi ki kredi fiyatı ?
Merhaba:) ben ikisine de kahve baktırdım. İkisi de aynı şeyi söylediler aşağı yukarı. Hatta verdikleri tarih bile 1-2 gün oynamıştı o kadar net tarih vermişti ikisi de..Selamlar herkese uzun zaman aradan sonra :) can mı renan mı? Kararsız kaldım. Bir de can veya renanın hangi falını daha çok önerirsiniz?
Renan hiç girmiyor, Sihirly diye bir sitedeydi artık orada da yok. Bana da tutmuştu keşke tekrar ortaya çıksaKizlar
ben Renana Temmuz basi fal baktirmistim, o falda Agustos´un 20 ile 30 arasinda hoslandigim kisi ile birlikte bir haftasonu gecirecegimi demisti, tam 23.08 dedigini oldu, yani fali 100% cikti diyebilirim.
Renan hiç girmiyor, Sihirly diye bir sitedeydi artık orada da yok. Bana da tutmuştu keşke tekrar ortaya çıksa
Basirlyde bir çok kişiyi denedim. Aura, cem, can, destina, gaus, özlem, eftalya. Hatırladıklarım bunlar. Can’ın yorumunu çok beğendim. Sitenin tek gerçek falcısı bence. Diğerleri çokta başarılı değildi açıkçası. Geleceğe yönelik dedikleri gerçekleşmedi Can hariç diğerlerinin.
Suzan’ı denemedim maalesefPeki Suzan‘a baktırdın mı? o nasıldı ?
Ulaşma yolunuz nasıl oldu ? Çünkü site yönetimlerine sorduğumuzda söylemiyorlardı siz nasıl ulaştınız merak ettim.Merhaba kizlar,
Renan‘a ulaştım. Kendisi artık sadece instagram ve whatsapp üzerinden fallara bakıyor, ulaşmak isteyen varsa, instagramdakı ismi „enerjirenan“
Ulaşma yolunuz nasıl oldu ? Çünkü site yönetimlerine sorduğumuzda söylemiyorlardı siz nasıl ulaştınız merak ettim.
A çok güzel.. bana da çıkmıştı renanburda başka bir konuda birisi Renan’nin instagramdaki adını yazmıştı ve bende instagramda renan aradım ve buldum, oradan iletişime geçtim onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?