Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Selamlar herkese uzun zaman aradan sonra :) can mı renan mı? Kararsız kaldım. Bir de can veya renanın hangi falını daha çok önerirsiniz?

Selamlar herkese uzun zaman aradan sonra :) can mı renan mı? Kararsız kaldım. Bir de can veya renanın hangi falını daha çok önerirsiniz?
Merhaba:) ben ikisine de kahve baktırdım. İkisi de aynı şeyi söylediler aşağı yukarı. Hatta verdikleri tarih bile 1-2 gün oynamıştı o kadar net tarih vermişti ikisi de..
Yalnız ikisinin de vadesi geçeli çok oluyor, bi iki ufak gelişmeyi yaşasam da sonuç çıkmadı henüz, aylar geçmesine rağmen

Bugüne kadar baktırdığım falcılar arasında hayatıma girecek erkeği bir kaç ay gecikmeyle her şeyiyle sadece Renan ve yeşilçingene bildi. Renana 3 kez fal yolladım. Biri geneldi ve en iyi baktığı faldı. Diğerlerinde başka kişileri sormama rağmen hep yeni kişiden bahsetti ve şu an dediği kişiyle birlikteyim. Yeşilçingene ise tipi ve mesleğine kadar bildi. Artık renan ve yeşilçingene dahi olsa fal baktırmayı düşünmüyorum ki bayağı azaltmıştım da zaten. 3 ayda bir baktırıyordum ve çok da umursamıyordum. Falı azaltınca hayatım rayına oturdu. Bu kişiyle Renan'ın dediği gibi evlilik olur mu bilmiyorum.Olursa inşallah ilerde onu da yazmaya gelirim.

Kizlar

ben Renana Temmuz basi fal baktirmistim, o falda Agustos´un 20 ile 30 arasinda hoslandigim kisi ile birlikte bir haftasonu gecirecegimi demisti, tam 23.08 dedigini oldu, yani fali 100% cikti diyebilirim.

Basirlyde bir çok kişiyi denedim. Aura, cem, can, destina, gaus, özlem, eftalya. Hatırladıklarım bunlar. Can’ın yorumunu çok beğendim. Sitenin tek gerçek falcısı bence. Diğerleri çokta başarılı değildi açıkçası. Geleceğe yönelik dedikleri gerçekleşmedi Can hariç diğerlerinin.

Kizlar

ben Renana Temmuz basi fal baktirmistim, o falda Agustos´un 20 ile 30 arasinda hoslandigim kisi ile birlikte bir haftasonu gecirecegimi demisti, tam 23.08 dedigini oldu, yani fali 100% cikti diyebilirim.
Renan hiç girmiyor, Sihirly diye bir sitedeydi artık orada da yok. Bana da tutmuştu keşke tekrar ortaya çıksa

Renan hiç girmiyor, Sihirly diye bir sitedeydi artık orada da yok. Bana da tutmuştu keşke tekrar ortaya çıksa

Ben Renan‘a en son Eylül‘de baktırdım, o aralar giriyordu Sihirly‘e. Geçen Sihirly’e mail attım Renani sormak için ve şuan maalesef hastalıktan dolayı giremiyormuş, yani ne zaman tekrar geleceği belli değilmiş inşallah yakin zamanda geri döner yine.

Peki Suzan‘a baktırdın mı? o nasıldı ?

Merhaba kizlar,
Renan‘a ulaştım. Kendisi artık sadece instagram ve whatsapp üzerinden fallara bakıyor, ulaşmak isteyen varsa, instagramdakı ismi „enerjirenan“

Merhaba kizlar,
Renan‘a ulaştım. Kendisi artık sadece instagram ve whatsapp üzerinden fallara bakıyor, ulaşmak isteyen varsa, instagramdakı ismi „enerjirenan“
Ulaşma yolunuz nasıl oldu ? Çünkü site yönetimlerine sorduğumuzda söylemiyorlardı siz nasıl ulaştınız merak ettim.

Ulaşma yolunuz nasıl oldu ? Çünkü site yönetimlerine sorduğumuzda söylemiyorlardı siz nasıl ulaştınız merak ettim.

burda başka bir konuda birisi Renan’nin instagramdaki adını yazmıştı ve bende instagramda renan aradım ve buldum, oradan iletişime geçtim onunla

Renan ben pek beğenmedim gibi. Danışman olarak iyi ama anda iyi değil. Keşke gelecekte iyi olsa:/

Can’da geveleyerek konuşuyor, birkaç defa aynı cümleyi söylemiş ben de telefonum bozuldu sandım :) meğer tekrarmış :))) söyledikleri mantıksız değil ama daha yavaş ve kontrollü olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…