- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.421
Evet yüksek delirmisler indirim istiyoruz
Renan falkafede de Renan ismiyle mi bakıyor ? o kadın tutarlıydı biraz.Kızlar ben basirly cana ve renana 2 ay önce falkafedelerken baktırmıştım. İkisi gidişat olarak benzer olsa da sonuç için farklı konuştular..
Henüz ikisinin de dediği olmadı bekliyorum... bu kişilere son zamanlarda baktırmış olup çıkan/çıkmayan yorum yapabilecek olan var mı acaba?
Renan ege ismiyle bakıyordu. Ama son zamanlarda hiç girmiyor sanırım ne zaman girsem çevrimdışıRenan falkafede de Renan ismiyle mi bakıyor ? o kadın tutarlıydı biraz.
evet. katılıyorum tekrar baksa keşkeRenan falkafede de Renan ismiyle mi bakıyor ? o kadın tutarlıydı biraz.
ben gecenlerde msj attım siteye renan yok mu diye. onlar da biraz rahatsız iyi olduğunda dönecektir dediler. ama bir ay olcak nerdeyseRenan ege ismiyle bakıyordu. Ama son zamanlarda hiç girmiyor sanırım ne zaman girsem çevrimdışı
Siz cana baktırmış mıydınız?
Size çıktı mı renan :)ben gecenlerde msj attım siteye renan yok mu diye. onlar da biraz rahatsız iyi olduğunda dönecektir dediler. ama bir ay olcak nerdeyse
Ben iki kere baktirdim. Ilk fali unutmusum bi baktim cikmis ikinciyi attim o da oldu bunlar %70 -75 gbi oldu yaniSize çıktı mı renan :)
Çoook teşekkür ederim :)) Çok soru sordum ama vadesi çıktı mı acaba renanın?Ben iki kere baktirdim. Ilk fali unutmusum bi baktim cikmis ikinciyi attim o da oldu bunlar %70 -75 gbi oldu yani
Evet ilk falinin zamani tam zamaninda cikti ikincisi biraz erken olduÇoook teşekkür ederim :)) Çok soru sordum ama vadesi çıktı mı acaba renanın?
Çool teşekkür ederim darısı başıma :))) inşallah tüm güzel fallarınız çıksın sizin için de hayırlısı olsunEvet ilk falinin zamani tam zamaninda cikti ikincisi biraz erken oldu
Merhaba can bey falkafe de 40 liraya bakiyor ben baktirdimKızlar basirly çok pahalı olmuş eskiden kredi alabiliyoduk ücretsizcana baktırcam ama fiyatlar feci
Renana baktirip yakalarsaniz hbr verin lutfenÇool teşekkür ederim darısı başıma :))) inşallah tüm güzel fallarınız çıksın sizin için de hayırlısı olsun
Tamamdır tabii :)Renana baktirip yakalarsaniz hbr verin lutfen
Bu borç sadece fal borcumu gerçekten1200 lira kredi karti odiycem bu ay battim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?