Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Renan ege ismiyle bakıyordu. Ama son zamanlarda hiç girmiyor sanırım ne zaman girsem çevrimdışı

Siz cana baktırmış mıydınız?
Evet ama çok zaman oldu anda iyiydi ve karşı tarafı iyi detaylı anlatmıştı aşağı yukarı doğruydu gördükleri

Kızlar astrolilithi tavsiye eder misiniz? Çıkan oldu mu

Ben. o kadın baya baya çıktı bende.

Çoook teşekkür ederimm :) gelecek çıktı mı canda? Bende de anda iyi ama geleceği biraz farklı öngördü bilemedim
Ben çok hatırlamıyorum en son 1.5 - 2 yıl önce baktırıyordum ama çouğu kısmı bilirdi karşı taraf içinde dönecek derdi ama zamanlar tutmamıştı sanırım. Anda iyiydi.

Hepsi ayni yerde, Basirly uygulamasinda. Konunun adi da basirly zaten dikkatinizi cekerim :)

Bu kişiler falkafe.com diye bir yerde de bakıyordu sonra birara astrolilith orada gördüm ama tekrar kayboldu ondan sordum. Basirly uygulamasını sevmiyorum bir de başlıktan bağımsız muhabbetler de oluyor ve farklı falcılar da konuşuluyor sıkça

Astrolilith falkafede bakıyordu bi ara ama bu ara bakıyorum hep çevrımdışı görünüyor girmiyor sanırım artık.. ben ona baktıralı bibuçuk ay oldu sanırım burçtan yürümüştü ama ben pek burcumun özelliği tam gösteren bi tip değilim istisnayım biraz o yüzden çok bayılmadım maalesef... enerji meselesi tabii ki

Nil nerde bakıyor artık? Nili göremiyorum uzun zamandır

Nil dediğiniz kim? Ona hiç baktırmadım duymadım adını benim bahsettiğim astrolilith. basirlydeki astrolilith sonradan falkafedeydi ama artık orda da çevrimdışı uzun zamandır...
Astrolilith güzel doğum haritası çıkarıyor. Fal değil onunkisi daha çok bilimsel astronomik açılımlar. Ben hemen hemen hepsini denedim ama içlerinde Nil ilk 5 te derim. Ankette göremedim ismini hep eskiler kalmış kimse de güncellememiş anketi heralde.

Tesadüfen denk gelen bir gelişme var toplanın

Astrolilith Mart 2019 da işimle ilgili değişiklik ve pozisyon yükselişinden bahsetmişti ve bildi de... Farklı uluslararası bir firmada yönetici pozisyonuna terfi ettim. Çok mutluyum fakat bir kaç pürüz var onunla ilgili bilgi almak Astrolilithe göndereyim dedim. Falkafe sitesine girdim ama beni sihirly diye farklı sayfaya yönlendirdi. güzel de bir sayfa yapmışlar tamamen değiştirmişler. Neyse astrolojide Astrolilith'i buldum kredi fiyatlarına bakmak için kredi al sayfasına girdim. bi de ne göreyim 250 krediyi 5 tl satıyorlar. Deneme indirimi diye kampanya var heralde... Gönderdim Luna'ya bakalım neler çıkacak sesli fal gönderdim. şu fiyatları şuralara çekseler de doya doya fal baktırsak...

Halen öyle mi ki kredi fiyatı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…