Başka birinden yardım istedim, eşim çok kızdı

Evet haklısınız zaten Hanımefendi özür dilediğini söyledikten sonra yazdığınız gb bir kişilikte olmadığını anladım. Ben eşimle gezerken yeri gelir yolda bir beyfendiye yol tarifi sorarım, pazardan da alışverişimi yaparım teşekkürümü ederim, evime gelen ustayıda karşılarım, iş arkadşlarımla yemeğede giderim bunlar gayet normal şeyler ve benim eşim bunun farkında. He ben olsam ordaki öğretmene aa çok sevindim siz daha çok deneyimlisinizdir ne önerirsiniz hangisi yararlı olur yardımcı olur musunuz derdim benim eşim tepki vermezdi. Ama herkes bir değil işte. Üzüldüm zten hanımefndiye

Nesi haklı yav sizi kafeste mi yaşatıyo bu adam? Daha geçen marketteyken bir adam tartı sırası beklerken burada boşuna beklemeyin diğer tarafta boş tartı var orada tartabilirsiniz diyerek yardımcı oldum ve eşim de yanımdaydı. Aynı şeyi eşim de yapabilirdi ayrıca. Saçmalamayın yani ya

Gayet normal bir soru sormuşsunuz, sonuçta çocugunuza daha iyi bir kitap almak için sormuşsunuz ne var bunda.Eşiniz saçmalamış,sanki evlenme teklif etmişsiniz gibi..

Hanzo olanları kasteddim varya böyle bir kesim parantez içinde normalleştirmek için demiyorum demişim

Canımıniçi konuyu neden açtın o zaman ? melek gibi adammış gir koynuna yat.babandan ötürü alıştığın berbat bir zihniyeti bulmuş aynısıyla evlenmişsin. şimdi içinde bulunduğun kaos yüzünden kaosu olağan bellemişsin. aç bir anket sor kaç kişinin kocası böyle yapıyor? kızına da acımıyorsun anladığım ona da benzer şeyler yapacak. kocam ilkim sevgilim aşkınızı tazelemeye mi geldin buraya ? derdin affettirmek ise tavsiye vermişler ayağınu öp demişler onurunu ayaklar altına aldığını görüp barışır.

Esiniz evlendikten sonra bir anda magara adamina donmedi herhalde. 6 yıllık sevgililikte de boyledir. O zamandan beri kabul etmissiniz adami

İnsanın kendi zihniyeti neyse karşısındakini de öyle sanarmış. Ayrıca sizin de eşinize haklı demeniz sizi ne kadar bastırdığını gösteriyor. Böyle iğrenç zihniyetli adamlar genelde milletin karısını kızını keser, elalemin de kendi karısına baktığını düşünür. Özür dilememeliydiniz.

Heeeh ben de diyordum ne zaman eşin pozitif yanlarını döşeme paragrafı gelir. Ki gecikmedi geldi. Mutluluklar ablacım. Bi çiçek gönder kocana barışırsınız bir de dışarı çıkma işini ayda 1e düşür ki ezkaza bir erkek varlığa denk gelme.

Hanzo olanları kasteddim varya böyle bir kesim parantez içinde normalleştirmek için demiyorum demişim
Ama bu üyeye kocasının haklı olabileceğini hissettirdiniz. İnsanın gururu haysiyeti yok sayılıyorsa itilip kakılıyorsa nerede aile nerede yuva? Niye erkeklerin böyle davranma hakkı olsun? Niye kadın pısıp otursun eziklensin? Bu heriflere ağzına geleni söyleyip saçını başını yolmak lazım.

Ama günün sonunda siz haklı çıktınız. Konu sahibi kocamdır erimdir diye susturdu herkesi. Aslında öyleymiş böyleymiş melekmiş dünya iyisiymiş... Konu sahibi kocanıza özrümü iletin lütfen. Vursun sırtıma alsın lokmamı diyen kadına çok bile böylesi.

Zten hanımefendi özür diledim yazmıştı ilk mesajda ordan belliydi. Ben onun için o şekilde yazdım. Yoksa kesinlikle normalleştirmiyorum. Sonra ben kötü oldum. herkes ne hali varsa görsün çok şükür eşim böyle bir karakterde değil bende aynı şekilde. Özür dilememeliydin yazmışım zten. Yanlış yaptığını yazmışım. Beni ilgilendirmez bundan sonrası

Haklı eşiniz.

Karşıdaki ahlaksız, siz ahlaklı olduğunuz için herkes her şeyi yapabilir.

Siz de düşünseydin yani, elin ahlaksız herifiyle eşiniz muhatap olmalı tabii ki.

Eşinize hak verip özür dilemek , gönlünü almak mı istiyorsunuz? Ben ne okuyorum burda öyle ya. Böyle ahlak bekçiliği yapan, karısını kısıtlayan, kıskançlık ayağıyla (hasta düşüncelerini empoze eden, baskı kuran) birisinin tehlikeli olduğunu ve aldatma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Kişi, kendinden bilir işi misali. Eşinize hak veriyorsanız o zaman oturun evinizde hiç dışarı çıkmayın, hasta olursanız bile hastaneye gitmeyin, ev ihtiyaçlarını o alsın markete ,pazara siz gitmeyin. Çocuğu okula o götürsün, arkadaşlarınızla falan da hiç görüşmeyin, otobüse, taksiye falan binmeyin Allah korusun sizi bir erkek görür gözü kayar. O sizden özür dilemeliyken siz gönlünü almayı düşünüyorsunuz, bu düşünce yapısıyla çok çekersiniz söyleyeyim. Eski eşim de sizin eşinize benzer düşünceye sahipti. Evin önüne manav geldiğinde pencereden sepet saldığım için " bir daha pencereden sepet salma, ya sepete kağıt koyup numarasını verse" demişti o gün şok olmuştum. Niye numarasını versin manyak mı, hem verse ne olacak sen bana güvenmiyor musun, karşılık veririm mi sanıyorsun dediğimde " ben sana değil, erkeklere güvenmiyorum" demişti. Neyseki boşandım da kurtuldum hasta ruhlu heriften.

Konuyu annenize gitmeye kadar getirmeye gerek yok.
Evliliğinizin normali buysa, eşinizin yaptığını huyu olarak görüyorsanız, sinirinin geçmesini bekleyin. Bari nasıl gönül alırımin derdine düşmeyin, ekstra şeyler yapmayın. Bu da bir şeydir sizin için.

Akıl tutulması yaşıyosunuz karı koca, noluyo kitap sorunca, görevli sanınca? Hepten Afgan kafasına döndük maşşallah

Çoğu erkeğin vereceği tepki değil bu. Afganistan mı burası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…