Babanızın olmaz diyecegı seye biz olur dersek içiniz rahat mı gideceksinizBir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Kayseri'deki sevgili ve ayrı eve çıkmak istediğiniz hiç yüz yüze görmediğiniz 4 yıllık arkadaş... Sakın gitmeyin, ailesinin evinde kalmayın.Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Babanıza ne diyeceksiniz? "Ben sevgilimin ailesinin evinde kalıyorum artık eve dönmeyeceğim " mi? Eğer bu kişiyle ilerde evlenirseniz sürünürsünüz.Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Ben de ona karar verdim. 23 ikimiz deHayır kalma.o senin bulunduğun şehre gelsin.yaşlar kaç?
Kızın normal bir hareketi yok ben akli melekeleri nin yerinde oldugunu düşünmüyorum ailesi vasi sini almasi lazim bu kizin benceKayseri'deki sevgili ve ayrı eve çıkmak istediğiniz hiç yüz yüze görmediğiniz 4 yıllık arkadaş... Sakın gitmeyin, ailesinin evinde kalmayın.
Başına bi iş gelene kadar duymayacaksın değil mi, için rahat etmeyecek. aynen kızım git, kim bilir nedir necidirler, kötü yola mı düşürürler maddeye mi alıştırırlar.. Hiç mi canının değeri yok, kendine hiç mi merhametin yok? Baban senin düşmanın değil, saçmalama diyorsa saçmalama işte. Kaldı ki o yanına gideceğin adam da sevgilin bile değil. Sosyal medyadan mesajlastigin biri sadece. Senin gibi yüz kişiyle yazışmadığını nereden biliyorsun? Aklını başına al, otur bi düşün. Ya da ailene söyle seni bi psikologa götürsünler, hiç sağlıklı düşünmüyorsun.Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Gitme ailesi sana kötü gözle bakar.Ben de eski sevgilimin ailesinin evinde kalmıştım.Benim ailem bilmiyordu sonra aramız bozulunca bizde kaldığını ailene söyleyeceğim demişti aramızda bir şey geçmemesine rağmen.Demekki bu kız rahat herkesin evinde böyle rahat rahat kalabilir diye düşünürler.Ki sen sosyal medyadan tanımışsın.Sakın gitme.Erkek olarak o gelsin senin ayağına.Ya da ortada bir şehirde falan buluşun ikinize de değişiklik olur.Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Ailenin seni eve almama ihtimaline karşın kalmayı düşünmene hayran kaldım :)Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Kayseri'deki sevgili ve ayrı eve çıkmak istediğiniz hiç yüz yüze görmediğiniz 4 yıllık arkadaş... Sakın gitmeyin, ailesinin evinde kalmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?