Ben görüntülü konuşurken askılı giydim. Felaket olmuşsun dedi. Altındaki daha güzel dedim sütyenimi gösterdim. Onun altındakini de göstereyim mi, istiyor musun dedim. Sanmıyorum dedi. Sonra çok hızlı gidiyorsun, ben yavaş ilerlemek istiyorum dedi.
Evinde kalmayi planladigindan cocugun haberi var mi?24 saat yazıyordu, canlı konum istiyordu, numaranı değiş sadece bana ver diyordu. Ben de dediklerini yapıyordum. Sonra seni kardeşim gibi görüyorum, seni üzmek, kırmak istemem. Bu dünya için çok masumsun dedi. Ben de kötü kız olsam severdin dedim.
Bu o mu ya sanırım sevgili bile değiller tam net üzerinden bişey ya yazık edecek. Ya da konuları gerçek değilSen gidisatin İyi degil her actigin konu birbirinden absürt
Babamlar bir daha eve almaz ama olsun öyle mi yazik sana verdikleri emeklere yazik
Senin derdin zaten bu bir an önce koca bulmak okadar düsmüssün ki görüntülü konusurken memelerini göstermek istiyecek kadar
Ailene acidim
Ta kendisi Aynen öyle gidisati İyi degilBu o mu ya sanırım sevgili bile değiller tam net üzerinden bişey ya yazık edecek. Ya da konuları gerçek değil
Valla hormonlardan kaynaklı bu yaşta libido cok yüksek. Hayir elin tanımadığı ailesinde kalacam diyorda insanlar kabul edecek mi? Onu geçtim fuhuşçu mu maddeci mi nasil güveniyor. İsin asli kendi kendine gelin güvey oluyorTa kendisi Aynen öyle gidisati İyi degil
Otelde kalırım yine de aynı evde kalmam.Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
yok kalmazlar tam tersi ailesini kandiripBir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Cok küçüksünüzBen de ona karar verdim. 23 ikimiz de
Henüz görmediğin sevgilin mi?Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?