Başka şehirdeki sevgilinin evinde kalınmalı mı?

Kayserideki cocuk bu mu?

Evinde kalmayi planladigindan cocugun haberi var mi?

Bu o mu ya sanırım sevgili bile değiller tam net üzerinden bişey ya yazık edecek. Ya da konuları gerçek değil

Ta kendisi Aynen öyle gidisati İyi degil
Valla hormonlardan kaynaklı bu yaşta libido cok yüksek. Hayir elin tanımadığı ailesinde kalacam diyorda insanlar kabul edecek mi? Onu geçtim fuhuşçu mu maddeci mi nasil güveniyor. İsin asli kendi kendine gelin güvey oluyor

Otelde kalırım yine de aynı evde kalmam.

yok kalmazlar tam tersi ailesini kandirip
iki gece sevgilisiyle kalan kizi gelini sayarlar daha cok kiymet bilirler

bak kalkıp gitme gittiğinde bu adam seninle sevişmeden bırakmaz otur oturduğun yere evinde rahat batmasın cidden satar vs diye hiç mi korkmuyorsunuz 23 yaşında bu kadar safta olunmaz yıl olmuş 2025 ya

Neden ayağına gidiyorsunuz, evlere servis misiniz?
O gelsin g.tünde keser sapı mı var

Sakınnn! Şuanki eşimle sevgiliyken beni memleketine çagırdı tayini çıkmıştı o önce gitti sonra bana gel son zamanlarım dedi bende gittim gizli saklı bir gün kuzeninde kaldık bir gün annesinin evinde gayette iyi davrandı kadın neyse bu sene tartıştık kaynanam cadısıyla bana şey dedi bekarken gelip kaldığını sineye çektim ben şok kendi oglu evlenip ayrılmış ailem birşey dememişti düşün sakın git otelde kal sokakta kal evinde kalma

Henüz görmediğin sevgilin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…