Başkası Adına Utanma

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Herkese merhaba, direkt konuya giriyorumm

Ya kızlar cidden delireceğim artık ben Şöyle kısa kısa örneklerle anlatayım. Şirkette yeni bi kız başladı, adı x olsun, biraz sesli konuşuyor. Ama farkında değil ve herkes bundan şikayetçi x'i uyarıyor ama dikkat etmiyor. x'le de aram iyi. Yüksek sesle konuşmaya başladığında resmen yerin dibine girecek gibi oluyorum, biri her an bir laf edecek diye bekliyorum, artık kulaklık takıp oturuyorum

Ne bileyim biri biriyle önemli bir şey konuşacak stres yapıyor, bunu ben biliyorum ya mesela, o konuşana kadar heyecan yapıyorum, içim içime sığmıyor

Özellikle o ses türkiye izlerken mesela, birinin sesi kötüyse, onun yerine ben utanıyorum nasıl buraya çıktı diye. Delirdim herhalde ben artık Ne yapacağım ya nasıl geçecek bu

Aynen ya Bazı videolar oluyo ya hani kalk kız soğan doğra diye onlarda yerin dibine girecek gibi oluyorum

Empatide kendini aşmışsın

Keşke empatiyi de aşabilsem hiç istemiyorum aslında empati yapmak banane ya

empati düzeyin çok fazla.

bi ara ben de kışın sokakta çakmak falan satan amcalara takmıştım. orda arkadaşlarla oturuyoruz keyifli muhabbetli içiyoruz, caddeden geçen amcayı görüp üzülür ağlardım.

gece çalışırken 2de 3te sokaktan geçen boza satan amcayı duyunca uykum da gelse çalışmaya devam ederdim o amca soğukta boza satarken sen sıcakta oturup çalışamıcak mısın derdim kendime.

bunun adı empati hatta ingilizce kelimesine göre sempati. (bize farklı geçmiş bu anlam)

Bende de var bu.
Başkasının adına utandıgım çok olmuştur.
Hatta birisi yanımda azarlandıgında yerin dibine girerim.

Aaa o ağlama olayı bende de var. Afedersiniz biri b*k dese ağlayacak durumdayım yolda sahipsiz hayvan görürüm ağlarım, ayağı çıplak çocuk görürüm ağlarım, yaşlı amcaları çalışırken görürüm ağlarım. Çok kötü bi durum gerçekten

Aaa ben bunu herkeste oluyor zannediyordum. Başkası adına utanmayan var mı ki :)

Vallahi yok herhalde :)

Onlar adına utanmıyorum asla. Benim yapabileceğim şeylerse utanıyorum. Ben de fark etmeden yüksek sesle konuşabilirim ya da sesim çok kötüdür benim de onun yerine kendimi koyduğum için utanırım.

Bende de var bu.
Başkasının adına utandıgım çok olmuştur.
Hatta birisi yanımda azarlandıgında yerin dibine girerim.

Birinin azarlanması mı Yüzüm pancar gibi olur

Başak

Fazla empati

Ben de aynı ne zaman bir taklit yapsa, şarkı söylese utancımdan ayaklarım büzüşüp halının altına giryo

Biri o an rezil bişey yapıyosa saçma bişey konuşuyosa ya da malca davranıyosa hemen ona soru sorarak yüksek sesle bastırmaya çalışıyorum ki duyulup rezil olmasın

enteresan bende ne cesaretli helal olsun diye bakıyorum olaya..
sesim kötüdür ve hiçbir güç çıkaramaz beni o yarışmaya :))

Fazla empati

Ben de aynı ne zaman bir taklit yapsa, şarkı söylese utancımdan ayaklarım büzüşüp halının altına giryo

Böyle ezilip büzülüyorum sanki ben söylüyormuşum taklit yapıyormuşum gibi hissediyorum Kan basıncım falan yükseliyo hissediyorum yani

enteresan bende ne cesaretli helal olsun diye bakıyorum olaya..
sesim kötüdür ve hiçbir güç çıkaramaz beni o yarışmaya :))

Benim sesim de çok kötüdür, o yüzden orada kendimin olduğunu düşünüp triplere giriyorum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…