Başkası Adına Utanma

Ahaaa profesör kendisinden beklendiği gibi bilimsel açıklamayla geldi o nöronları yok etsek keşke

dertsiz başına dert mi arıyorsun be cnm

He valla kendi dertlerim yetmiyor bir de bununla uğraşıyorum

Ay vallahi ben aynı ben. Ha biri bir şey dedi diyecek diye kalbim küt küt atıyo artık kulaklık takıp dinlemiyorum

Bu herkese olur diye biliyorum,biri saçma bir hareket yaptığında ben utanırım nedense.
Üç tane küçük kuzenim var,en küçüğü diğer ikisine "bu kadar şımardığınız için sizden utanıyorum,bu yaptığınız saçmalık" demişti

beş dakika önce izlediğim konser konseptli mevlüt töreninden sonra bende artık başkalarının adına utanıyorum.. gerçi bende kronik bir hal aldı artık, malum çok şenlikli bir yeriz..

beş dakika önce izlediğim konser konseptli mevlüt töreninden sonra bende artık başkalarının adına utanıyorum.. gerçi bende kronik bir hal aldı artık, malum çok şenlikli bir yeriz..

Ay onu ben de izledim abla assolist gibi arka odadan çıkıp geliyor bir de

Empati ve hayalgücü bu sadece bende de var:) biri bi ortamda salakça bişey dese onun yerine de utanıyorum sanki ben etmişim o lafi gibi kendimi onun yerine koyuyorum

O ses turkiyede aynen bende oluyor ama cok az.
Onun daha fenasi ne biliyomusn?
Yetenek sizsiniz Turkiye.
Ayy kendimi yine cok kotu hissettim.
Bi adam sarki soylemeye cikmisti, megersem arkdaslari "sesin cok guzel yetenek sizsiniz e katil,kesin kazanrsin" demisler. Utandim cok utandim ya. Hatta oyleki izlerken yakinlarda bi battaniye, bi ortu, bi kzak frlan varsa ekrandaki benmis gibi gozlerimi yorganin felan altina sakliyorum utanctan.

ay ben boyle olunca tv nin sesi kisiyorum utanmiyim diye ne utangac insanlarmisiz ya

Vallahi ya hepimizden utangaçlık çıktı

Dertsiz başına dert mi arıyorsun ayol hiç güleceğim yoktu valla. milletin utanma görevini sahiplenmişsin resmen

Milletin yerine ben utanıyorum benim görevim bu artık

Ah ah. Yetenek sizsiniz Türkiye'yi hiç hatırlatma bana zaten. Çıkıp stand-up yapıyorlar da kimse gülmüyor salak salak kalıyorlar ya orda beni öldürseler daha iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…