- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
dertsiz başına dert mi arıyorsun be cnm
O ses Türkiye yi bende izleyemiyorum. Gündüz çıkan kısmetse olur, gelin evi, işte benim stilim, evlendirme programları vb. yanımda biri varken izleyemiyorum. Yarışmacıların saçma hareketlerinden resmen utanıp kanal değiştiriyorum
İş arkadaşım dan dun konuşuyor sürekli ha konuştu ha karşısındakini kıracak diye gerim gerim geriliyorum. Bir
beş dakika önce izlediğim konser konseptli mevlüt töreninden sonra bende artık başkalarının adına utanıyorum.. gerçi bende kronik bir hal aldı artık, malum çok şenlikli bir yeriz..
Ay onu ben de izledimabla assolist gibi arka odadan çıkıp geliyor bir de
arada durup röportaj verdi yaw
Ay onu ben de izledimabla assolist gibi arka odadan çıkıp geliyor bir de
Gordum ama izlemedim hemen izleyip geleyimbeş dakika önce izlediğim konser konseptli mevlüt töreninden sonra bende artık başkalarının adına utanıyorum.. gerçi bende kronik bir hal aldı artık, malum çok şenlikli bir yeriz..
İzledim aman izlemez olaydım. Kadının kılığı ve öndeki neona bittimGordum ama izlemedim hemen izleyip geleyim
ay ben boyle olunca tv nin sesi kisiyorum utanmiyim diyene utangac insanlarmisiz ya
Dertsiz başına dert mi arıyorsun ayol hiç güleceğim yoktu valla. milletin utanma görevini sahiplenmişsin resmen
O ses turkiyede aynen bende oluyor ama cok az.
Onun daha fenasi ne biliyomusn?
Yetenek sizsiniz Turkiye.
Ayy kendimi yine cok kotu hissettim.
Bi adam sarki soylemeye cikmisti, megersem arkdaslari "sesin cok guzel yetenek sizsiniz e katil,kesin kazanrsin" demisler. Utandim cok utandim ya. Hatta oyleki izlerken yakinlarda bi battaniye, bi ortu, bi kzak frlan varsa ekrandaki benmis gibi gozlerimi yorganin felan altina sakliyorum utanctan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?