Başkası Adına Utanma

ahaha ben herkese öyle bakıyorum ..
bir dünya yarışma var şekilden şekile giriyorlar asla yapmayacağım şeyleri yapıyorlar ne güzel diye bakıyorum nasıl bir özgüven var millette :))
evlendirme programlarında aday olan tipler mesela bende en çok hayranlık uyandıran kısım :))

Ayyy susun susun siz söyledikçe tüylerim ürperiyor Hele o evlilik programında bi tane kadın vardı, "ne zaferinden bahsediyorsun" diye şarkı söylüyordu. Allah'ım nasıl utanıyorum onu izledikçe. Aslında dediğiniz gibi büyük başarı, hayatta yapamam. O yüzden utanıyorum herhalde. Yoksa kötü bir şey yaptıkları için değil tabi ki

Birçok insan empati yaptığını söylemiş ancak yaptığın şeyin adı sempati, empati değil.

Empati kurmak güzeldir ancak sempatiye kapılmak her zaman iyi değildir.

Onu biraz frenle bence, başkalarının yerine acı çekmek/utanmak kendininkilerin üstüne ek bir yük

Kesinlikle öyle, onun dışında rahat edici bir durum yok zaten. Ama kendi dertlerim yetmiyormuş gibi, bir de başkaları adına utanıp, üzülüp yük ediniyorum kendime.

Ben de aynı sizin gibiyim. Kimsenin karşımda küçük duruma düşmesine, rencide olmasına dayanamam. Çok gerilimli şeyler izleyemem. Başkaları adına hem utanırım hem de üzülürüm. Çok içliyimdir

Cınım bugün çok formundasın sen kendimi gördüm sende bi an

Aynen benim de senin gibi bir arkadaşım vardı.Bağırıyordu konuşurken birden bire ben de senin gibi oluyordum.Çok gıcık bir durum içten içe sinirleniyordum ben de.O kızı eşim de tanıyor eve geldiğinde o kız gibi konuşuyordu eşim taklit etmek içinİyi ki sen böyle konuşmuyorsun valla gıcık olurdum sana diyodu.

yorumunu buyuk bir ciddiyetle okuyordum . taaaa ki ''o ses turkiyeden '' bahsedince istemsizce guldum :) durumunu anliyorum da ustelik.. valla trajikomik bir durum . heryerden elimizde kaliyor :)

Empatiden sempatiye kaymis sizinki, dozunda olursa sempati de iyidir de fazlasi adami yorar, tuketir.
Cizgiyi korumak lazim

Heh işte bende de öyle oluyor. Hem sinirleniyorum sesine dikkat etmiyor diye hem de diken üstündeyim biri bir şey diyecek kıza diye. Sanki bana diyecekler

yorumunu buyuk bir ciddiyetle okuyordum . taaaa ki ''o ses turkiyeden '' bahsedince istemsizce guldum :) durumunu anliyorum da ustelik.. valla trajikomik bir durum . heryerden elimizde kaliyor :)

Valla güldüyseniz ne mutlu bana utanmayayım diyorum, cık olmuyor

O ses Türkiye yi bende izleyemiyorum. Gündüz çıkan kısmetse olur, gelin evi, işte benim stilim, evlendirme programları vb. yanımda biri varken izleyemiyorum. Yarışmacıların saçma hareketlerinden resmen utanıp kanal değiştiriyorum
İş arkadaşım dan dun konuşuyor sürekli ha konuştu ha karşısındakini kıracak diye gerim gerim geriliyorum. Bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…