Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

15 kilo çok tabii ki ama verilemeyecek bir kilo değil. Tıkır tıkır iner bir başlasanız. Şimdiden fırsat bulamamanın arkasına sığınırsanız, çoluk çocuğa karışınca bir yirmi kilo daha alırsınız benden söylemesi. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz hepimiz, siz de dahil.

37 yaşındayım, Ekimden beri 7 kilo verdim, yürüyüş yapıyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bu yeni beni daha çok sevdim, keşke 10 yıl önce bunları hayatıma yerleştirseydim, şu an kaybettiğim zaman için çok pişmanım... Başkaları için değil, kendiniz için isteyin. Önceden napim yemeyi seviyorum diyordum, ama sevmiyomuşum, kendimi kandırıyormuşum. Sağlığına, bedenine dikkat edenleri şekilci diye kategorize etmeniz de doğru değil. Bence bir yerden başlamanız gerek, bahanelerin arkasına sığınmayın...

Ben eslerin vücutla ilgili beklentilere girmesini yanlış bulmuyorum. Kimi kilo hiç sevmez ve bastan da söylemiş.
Siz beni mi bedenimi mi seviyor diyorsunuz? Madem eşinizi seviyorsanız siz kilo verin o zaman. Gercekten belki belli bakımlardan rahatsız oluyor olabilir. Ve bunu acık acık söylüyor. Ne yapın edin kilo verin.

Evet belki esin seni fit gormek istiyor. Benim anlamadigim hastalandiginda peki ne olacak? Terk mi edecek?

Ne olursa olsun bir kadına bunları demek ne haddine ya benim 4 senelik sevgilim 87 kiloyken bir kere ağzını açmadı hemde kendisi çok yakışıklı ve fit biriydi. Ama yanlış anlamazsanız bu kadar üstünüze gelirken sizin çok yemeniz biraz garip geldi

Bu kilo sorunu çoğu bayanın konusu evet fazla kiloları önce kendin için verebilirsin sağlığın için hangimiz fit bir vücuda sahibiz ??birimizin göbeği birimizin bacakları kalın.söylemenin de bir üslubu vardır.çok düşünüyorsa karısını hayatım gel beraber diyet yapalım spor yapalım yürüyüş yapalım diye teklif edebilir daha yapıcı olur

Erkeklerin saçma sapan dayatmalarını nasıl da baştan kabul etmişiz nasıl da bunları tek doğru diye benimsemişiz gerçekten şaşırıyorum. götü göbeği salsın paşalar ama kadına geldi mi aman zayıf ol aman zayıfla aman bakımlı ol... yok ya.
15 kilo fazlası olan bir kadın var ve herkes ağız birliği etmişcesine e kilo ver bak kocan beğenmiyormuş erkek öyle sevmez diye kadına güzellik algısı dayatıyor.

erkeklerin başkasına bakmaması için evdeki kadının kilosu boyu şusu busu etkili olsaydı nice mankenler nice güzel kadınlar aldatılır mıydı?
bundan çok önce şişman kadın güzelken bugün nedense güzellik = zayıflık olmuş. kadınlar da bunu o kadar benimsemiş ki diğerlerini de kendi safına çekme peşinde.
sağlık için zayıflamak gerekiyorsa zayıflanır ama sırf koca için gereksiz diyetler sağlığı etkileyecek hareketlere girilmez. zaten evlenirken de farklı değilmişsin şimdi ne değişti?
insanlara saçma sapan güzellik algıları dayatmaktan vazgeçelim. yok yere kendilerini kötü hissetmelerine sebep olmayalım.
bugün 15 kiloya takan herif hamileliğe de takar, yarın hasta olsan hemen boşanmaya kalkar demek.
güvenilmez yani.
zayıflamak isteyen zayıflar ama güzellik için olmadık yollara girmek yanlış.

götü göbeği salsın paşalar ama kadına geldi mi aman zayıf ol aman zayıfla aman bakımlı ol... y
İyi de eşi götü göbeği salmamış işte sorun orda. Adam kilosuna dikkat ediyormuş. Saç ektiren, cildine krem kullanan erkekler var. öyle eskisi gibi ayda iki kez banyo yapan erkekler tarihe karıştı. Kimse de ölümüne zayıfla 0 beden ol dememiş zaten, yağ depolamak iç organlar için de zararlı, sadee dış görünüş olarak bakmayalım. Eşi sadece gözünün gördüğünden memnun değil ama doktor içini görse o da yağlanmadan memnun olmayacak zaten

Konu sahibinden bağımsız bir şey eklemek istiyorum.
Bence 1.70 boya 85 kilo çok.
Benim 70 kilo olmama rağmen fazla geliyorsa 85 hayli fazla.
Evet eşinin kırıcı olmadan söylemesi lazım bu durumu ama bu kiloya gelene kadar konu sahibi neden kendini korumamış ki ?
Bende burayı anlamadım.

tamam da o eş bozuntusu zaten bu şekilde görerek evlendi şimdi ne değişti.
belki bir hastalığı var kilo veremiyor bu kadın. insan bu şekilde yaklaşmaz eşine.

çıldıracağım ya.. arkadaşlar hep "ama" lı cümleler kuruyorsunuz. eşin kırıcı konuşmuş AMA kilo vermelisin yok bilmem ne.

eşi konu sahibinin gerçekten sağlığını düşünse, ki seven insan sağlığını düşünür UÇKURUNU değil, gel karıcım birlikte spor yapalım, gel bi doktora gidelim bakalım bi sorunun mu var kilo veremiyorsun gibi konuşmalar yapar.

kadın kadının düşmanı gerçekten. destek olacağınız yerde kocasının haklı olduğunu ima ediyorsunuz. erkek istediği kadar bakımlı olsun hiçbir hakla eşine/sevgilisine senden tahrik olmuyorum, başkalarına mı bakmamı istiyorsun gibi sözler SARF EDEMEEEEZZZ. (kadın da kocasına diyemez.. kısacası kimse kimseye bedeni üzerinden laf söyleyemez)

hangi kafayla bunu kabul edebiliyorsunuz? koca olacak dangozun söylediği sözlerin asla kabul edilmemesi lazım.

ben de hamilelikte 80 kiloya çıktım, 1,64 boyundayım ve oğlum 1,5 yaşına gelene kadar 70 kilodan aşağı inemedim.. eşim bir gün ağzını açıp laf söylemediği gibi, ben kendimden şikayet ettikçe sabret sonra birlikte spor yapar veririz, canın sağolsun yeter ki sağlığın yerinde olsun gibi teşvik edici sözler söyledi. o böyle olduğu için ben kendim motive oldum şu an sporumu da yapıyorum ve 58 kilonun üzerine çıkmamaya gayret gösteriyorum. ama öncelikle kendim için sonra eşim için.

KADINLAR ERKEKLERİN TAHRİK METASI DEĞİLDİR. eşini beğenmiyorsa boşanmayı talep eder ama böyle cümleler KU-RA -MAAAAAZZZZ...

tamam da o eş bozuntusu zaten bu şekilde görerek evlendi şimdi ne değişti.
belki bir hastalığı var kilo veremiyor bu kadın. insan bu şekilde yaklaşmaz eşine.
Hastalığı olsaydı söylerdi konu sahibi söylememiş. Evlenirken balık etliydim demiş, 15 kilo fazlası balık eti aşan bir durum. Eşinin üslubu yanlış, söyledikleri ve beklentisi yanlış değil

Zayıf olmanı isteyebilir ama her sözün bir adabı olmalı. Bu şekilde sizi ezerek gömerek baştan depresyona sokuyor sizde bu yüzden mutluluğu yemeklerde arıyorsunuz. Bana yetmelisin, yetemezsen dışarıya giderim demiş resmen 40 kilo bile olsanız bu adamla bilemiyorum açık açık söylüyor niyetinide utanmadan

Hastalığı olsaydı söylerdi konu sahibi söylememiş. Evlenirken balık etliydim demiş, 15 kilo fazlası balık eti aşan bir durum. Eşinin üslubu yanlış, söyledikleri ve beklentisi yanlış değil
evlilikten elin paşasına 7/24 fashion tv misali show yapmak değildir.
bu beklentiyi normal kabul eden de erkekleşmiş kadınlardandır bu herifler işte böyle kadınlardan yüz bulmakta.

Geçen yıl aralıkta 87-88 kiloyla doğuma girdim( ne bulduysam yemişim hamileyim ayağına)
İlk 6 ay bebeğim için diyet vs yapmadım. Sezeryan doğum olduğu için spor da yapmadım. Riske girmek istemedim. Kızımın 6 ayı dolunca çok sıkı olmayan bir diyet ve sporla 6 ayda 58-60 bandına indim
Spora vaktim yok diyorsunuz ya. Geceleri 100 defa uyanan aşırı hareketli ortalığın canına okuyan bir kızım var. Ayrıca öğretmenim Canlı derslerim de var. Kızım uyuyunca 12 ye kadar ortalığı toplayıp sonra defalarca uyanmasının arasında hemen hergün 1 saat spor yaptım
Velhasıl kolay değil ama imkansız hiç değil
Fakat ben kendim rahatsız olduğum için yaptım bunu. Bazı şeyler dışsal motivasyonla olmaz. İçten gelmeli. Çok zor oldu cidden. Benim için yorucu bir süreçti. Fakat Şu an kendimi oldukça iyi hissediyorum. Önemli olan da bu.
eşiniz için değil kendiniz için yapın ne yapacaksanız. İstemiyorsanız yapmayın o ayrı.
Söylediklerim sadece bahanelerinizin geçerli olmadığını belirtmek içindi

Sağlığınız riske giriyorsa elbette kilo verilmeli.
Ama kilolara takan adam da kusura bakmayin da saygisiz terbiyesizin tekidir.
Hele ki cocuk yapinca daha da salarsin ugrasamam tarzinda konusan adamin agzina odunla vurup , donuyla disari atmak lazim.
Kendisi dergi kapaklarindaki gibi mi acaba?
Ki oyle olsa bile bu sekilde davranamaz.
Boyle dusunuyorsa bastan bitmis bir evliliktir uzgunum.
O zaman bu adam sizi Allah korusun bir hastaliga yakalansaniz veyahut bir yanginda agir hasar alsaniz da sevmez? Yaniliyor muyum?

Ben baliketli erkek severim ama obeziteye giden kısma gelince hele de pispogaz bir erkek gördüğümde çok itici buluyorum. Bir insanın tüm gün yemek yemeyi düşünmesini tek oturuşta dünyaları yemesini çok ilkel buluyorum ve bu libidomu düşürüyor. Kocaniz güzel bir üslupta söylemeye çalıştıysa ona hak veriyorum. Ama kavga eder gibi yaralayıcı şekilde konustuysa sacmalamis

Bazı ifadeleri eşinizin ağır bunu elbette dile getirin ama ben eşlerin kilo konusunda rahatsızlıklarını dile getirebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimse mükemmel olamaz ama en azımdan ideal kilonuza inmeniz gerek bence de

Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Eşinin tutumu evet itici ama kilon balık etli denilecek kilo değil malesef. Ben 1.72 boyundayım ve karantinada dönemidir,o ,bu derken 74 kiloya çıkınca gerçekten şişman bir kadın oldum. Sen 78 diyorsun bence bu bizim boyumuza göre çok. Ayrıca, sen de bilirsin ki 1.70 üzeri ve kadınlar kilo alınca sadece şişman olmakla kalmıyor, çok iri ve dev gibi görünüyor. Kendimden biliyorum. Bence spor yapamasan da yediklerine dikkat etmelisin. Ben 62 kilo evlendim, şimdi neyse ki 70e düştüm ve diyetime devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…