Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

Cok asiri bir kilon yok, verirsin er gec. Surekli bunun lafinin yapilmasi hoş degil bence.

Aynı boydayız bende 70 kiloya dayanınca artık dur dedim kendime.
Evlendikten sonra bir 10 kilo fazlalığım oluştu.
Çalışıyorum senin gibi spora gram vaktim yok.
Ama eşim asla eleştirmez.
Hatta kendim derim yanlarım çıktı şöyle böyle diye hayır böyle de güzelsin diyor.
Eşinin odunluğundan o yani seninle alakası yok.
Bu arada zayıflamak ya da sağlıklı olmak için önce kendini düşün eşini değil.

Bunlar yapıcı geribildirim..
Buna neden bozuldunuz ki?
Zamanım yok demissiniz hep bu bahane değil mi?
Bende bir şey yapmak istemezsem zamanım yok derim..

Spor sevmiyorsanız yoga yapmayı deneyebilirsiniz, hem insanı çok rahatlatıyor hem esniyorsunuz hem de sıkılaştırıyor. Bence çok da keyifli. Çetin çetintaşon youtube kanalını öneririm her türlü video var. Ama tabi sporla kilo verilmez, ağzınızı da tutmanız lazım.
Açıkçası tavırları konusunda eşinize hak verdim. Sizi tabi ki seviyordur, ama genç yaşta en güzel halinizle sizi görmek hakkı değil mi? Benim erkek arkadaşımın da bir 5 kilo fazlası var, pandemiden dolayı şu an benim de öyle. Hem kendimden rahatsız oluyorum kilo vermeye çalışıyorım, hem de onu gaza getirmeye çalışıyorum çünkü fazla kiloları yokken benim için daha çekici. Tabi ki sevgim asla değişmiyor onu her türlü beğenip seviyorum. Ama elinde imkan varken neden daha yakışıklı olmasın? Durum sizin için de aynı. Eşiniz de belli ki size bunu anlatmaya çalışıyor. Bence hem kendinizi hem eşinizi görmek için kilo vermeye çalışabilirsiniz. Çok zayıf olmanıza da gerek yok, kilolu olmayın yeter. Çocuk için de ben de kilo vermeyi bekleyin. Bu kiloyla hamile kalırsanız sonrasında toparlamanız çok zor olur.

Çok yemiyorum o ne birlikte yiyoruz arada atıştırdığım şeylerde oluyor ama çok değil
Kalorisi önemli..
Mesela benimde kilo aldığım dönemde cuma aksami için cips alma alışkanlığım oldu.
Bir paket cips nolcak dedim..
Sonuç 6 kilo..
O 1 pakette en az 600 kalori var. Bir de hepi topu 2 avuç. Hemen bitiyor..
Önemli olan çok olması değil yediğiniz şeyin kalorisi.. mesela dışarıda tatlı kahve çok severim. Nişanlımla yerdik. Sırf ara öğün kahve ve pasta 1 dilim. Aldığım kalori 700 800 imiş. Sonradan fark ettim..yerken aman ara öğün diyorsun ama değil.. 800 kalorilik ara öğün mü olur..

Sadece ilk sayfayi okudum ve cidden sasirdim .
Esinin bu soylemleri psikolojik siddet degil de nedir cok agir konusuyor kaldi ki yazamadiklarim da var demissin . Cok yanlis buna izjn verme .
sen kendin ve sagligin icin kilo ver denilmis orasi amenna sen istiyorsan bunu yapmalisin elbet o ayri .

Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Bu kiloya bu kadar laf yapılmaz 160 boyunda 80 kiloyum doğum kiloları filan derken veremedim bende. eşim de kesinlikle zayıflığı sever ama incitici şey söylemez. Benim babam daha çok kırar beni. mavana gibi oldun der,altı tophane üstü şişhane der der de der yani... annemi de kırardı hep böyle. babam dan böyle gördüğüm için nasıl erkeği istemediğimi iyi bildiğimden eşim de böyle takıntı yapıyor mu diye zamannda dikkat etmiştim..Ömür törpüsü bu modeller. Umarım zayıflarsınız

Ben bakış açınızı çok yanlış buldum. Son cümlelerinizden anlaşılıyo ki sizin zaten kilo vermek gibi bir hevesiniz, arzunuz veya çabanız yok. Bunun dışındaki fırsat bulamıyorum, yoğun çalışıyorum tarzı söylemleriniz sadece bahane. Herhangi bir sağlık sorununuz olsa kesinlikle eşinizi haksız bulurdum veya çabalayıp da yine de veremeseniz haksız olurdu. Ama bence şuanki durumda eşinizin yaptığı şekilcilik falan değil. Haklı bi istek. Siz kabul etmek istemeseniz de kadın erkek ilişkilerinin yarısı görsellik zaten. Bu sizin için de böyle ama değil diye iddia ediyosunuz. Ben takmiyorum onun vücudunu sorun etmiyorum diyosunuz da neyini sorun ediceksiniz ki adam çok spor yapıyomuş ve gayet de fitmiş? Ha siz kilolu olduğunuz için kilolu birini sorun etmeyebilirsiniz orası tamam ama fit biri olsanız da eşiniz kilolu olsa, yani sadece kilolu olması değil, yerim içerim kilo da veremem kusura bakma zaten hayat kısa kilom da umrumda değil gibi bi bakış açısı olsa siz de sorun ederdiniz bence. Ben olsam ederim yani. Tamam insan belli dönemlerde kilo alabilir kendini salabilir ama hayat kısa ben de yerim içerim kilo alırım diye bakmak bana göre yanlış bi bakış açısı. Hayat kısaysa kendimize daha iyi bakmamız, daha çok ozenmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ben bu bakiş açısındaysam karşımdaki kişiden de bunu beklerim. Dolayısıyla eşim de bana bu bakiş açısıyla gelse sorun çıkarırdım. Eşinizin konuşma tarzı çok kırıcı evet ama muhtemelen sizin bu bakiş açınızla baş etmek için bilerek bunu yapıyo bence, belki biraz hırs yaparsınız da harekete geçersiniz diye. Çünkü evlenmeden önce de söylüyomuş demek ki o zaman kibarca söylüyodu ki evlenmeyi tercih ettiniz diye anlıyorum şuan. Adam kibarca söyleyince ona da bence hayat kısa tezinizi savunuyosanız o da taktik değiştirdi herhalde kendince sizi hırslandırmaya falan çalışıyo. Normalde böyle doğum kilosuna veya sağlık sorunu kaynaklı kiloya falan laf eden erkeklere ağzıma geleni sayarım ama sizin konunuzda eşinizi haklı buldum.

Kilonuz bence gayet normal.Kilo vermeniz gerekmez.Eşiniz sizi bence hiç sevmiyor.Aşk böyle bir şey değil.Size yaptığı resmen psikolojik şiddet.Devam ederse boşanın bence.Kolay kolay boşanın demem ama psikolojik şiddetin fiziksel şiddetten bir farkı yoktur.Kendinizi her halde sevin ve kocanızın sizi ezmesine izin vermeyin.

Ya zayiflasan nolacak simdi zayiflarsin ileride tekrar kilo alabilirsin obez olmadgn surece dk basi bu tarz kirici seyler soyleye soyleye esi incitmek ne demek ya vallahi tepem atti adama ayri burda bazi yazilanlara ayri .. hatta gobegn varsa hamjle kalma daha kotu oluyor denmis ya bu nasil bi cumle her hamile kalan fit mi ki ben hicbir zaman olmadgm kadar dogumdan sonra zayifladim . Bu isler belli olmaz .

Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Ay afedersiniz okuyunca istemsizce oha dedim.
Kilolu deyince 1.65e 90-100 kg falan diye düşündüm. Vücut yapınız nasıldır bilemiyorum ama 1.70 te 1.78 evet fazla ama öyle adamın dediği kadar kötü durduğunu sanmıyorum ki bunu 1.70 boydayken 85 kg olduğum dönemi düşünerek söylüyorum.
Siz hafif bir diyet ve yine kısa egzersiz programıyla kısa sürede belki bir 10 kg ile gayet hoş bir görünüme kavuşursunuz.

Rejim yaptığım dönemde biraz zayıflamıştım sürekli iltifat ediyordu vücudun güzel şekil almış diye
Bence seni ters pisikolojisi ile diyete motive etmeye çalışıyor. Hni demiş ya tahrik olmak istiyorum, hamilelikle ilgili söylemleri. Mesele bedeni sevmek değil ama bir gerçek var ki, erkekler gözleriyle sever. Sana olan sevgisi değişmesede heyecan duymaz Bi yerden sonra ev arkadaşı olursunuz..

Diyete gir profosyonel bir liste al, belli bir kiloya gelince spora başla.
Hayatta seni ayakta tutan yaşamanı sağlayan bedenine kalbine iyi davran. Bende deli gibi evdeki börekleri yemejk üstüne thin Pekmezle yarım ekmek çay yemek istiyorum. Ama öyle olmuyor işte... Yemek için yaşamayacağım dedim yemeği çok seviyorum. Tahmin edemezsiniz.. Ama geri dönüşü olmayan yolda kalmaktansa iyi beden sağlıklı kalp ile yaşamaya devam etmeli diyorum.

Demem o ki bende Bi ara erkek arkadaşıma söylemiştim,ben spor yapıyorum yediklerim den ödün veriyorum o oldu kocaaa göbekli. Haliyle battı hala deli gibi aşığım ama batıyor ben bukadar sporlar kremler güzellik merkezleri vs o bi diyet yapmıyor dedim. Hoş dikkat ediyor httta birlikte spor yapıyoruz.

Sende eşinden motive ol.

Bende 171 im. 62 Kg olmuştum Bi dönem. İnanamazsınız.. Vucut yapısı dağılımı çok fark ediyor. Önüne geçmezse kilolar kalı cı olur ve daha da alır.

Eşim beni umursamıyor demişsiniz ama siz de onu umursamıyorsunuz. Yemek çok yiyorum diye kendiniz demişsiniz. Ben eşimin biseyinden rahatsız olsam bunu defalarca dile getirsem ama umursamasa iyice sogurdum.

Ya ben de evlendikten sonra iyice salmıştım sonra göbek fln eşim oyy göbeğe bak dedi bnu tatlılıkla beğenerek söyledi ama snra ben düşündüm adam bnu beğenerek söylese de ben kendm için dikkat etmem lazım ve akşamları şu çay yanına yenilen ıvır zıbırları kestim dikkatli olmakta fayda var yemek var ama abur cubur nooo

Kilonuz boyunuza gore cok fazla esinizi haksiz bulmadim kendiside dikkat ediyormus zaten. Sizin mantiginizla insanlar kilo alsin zamnla daha cok alsin vermek icin hic ugrasmasin cunku bu sekilcilik. Vaktim yok bir bahane bence fazla kilolarinizi vermelisiniz

Bende 171 im. 62 Kg olmuştum Bi dönem. İnanamazsınız.. Vucut yapısı dağılımı çok fark ediyor. Önüne geçmezse kilolar kalı cı olur ve daha da alır.
Tabiki önüne geçilmeli misal ben geçmedim şimdi felaketi yaşıyorum ama konuyu okumaya başladığımda korkunç rakamlar bekliyordum, egzersizi olursa süper olur ama egzersiz olmadan, yeme düzennde yapılacak küçük değişiklerle bile verilebilecek bir kilo.

Ya çok sıkı 5 ay diyetle 55 iner. 65 i görünce cardio başlar. 60 59 bandına girince bölgesel + cardio başlar ağırlık alır. 6 ayda öncesine nazaran %80 yol kat eder. Sadece boğazı tutmak bilinçli diyet çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…