Bence kesinlikle çok incitici sizi kırmadanda söyliyebilirdi.ben olsam bende s vgisinden şüphe ederdim.Şuan bana zor yetiyosun çocuk olunca daha fazla salarsın demesi çok incitici değil mi sizce de
Bunlar yapıcı geribildirim..Bana hep çok atıştırdığımı ve yağlı şeyler yediğimi abur cubur tükettiğim için kilo aldığımı söylüyor. Bende de insülin direnci var ama bunu bahane olarak gösterdiğimi yediğime içtiğime dikkat etmediğimi söylüyor. Çok kola içtiğimi çok tatlı yediğimi söylüyor
Kalorisi önemli..Çok yemiyorum o ne birlikte yiyoruz arada atıştırdığım şeylerde oluyor ama çok değil
Bu kiloya bu kadar laf yapılmazBoy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Ben bakış açınızı çok yanlış buldum. Son cümlelerinizden anlaşılıyo ki sizin zaten kilo vermek gibi bir hevesiniz, arzunuz veya çabanız yok. Bunun dışındaki fırsat bulamıyorum, yoğun çalışıyorum tarzı söylemleriniz sadece bahane. Herhangi bir sağlık sorununuz olsa kesinlikle eşinizi haksız bulurdum veya çabalayıp da yine de veremeseniz haksız olurdu. Ama bence şuanki durumda eşinizin yaptığı şekilcilik falan değil. Haklı bi istek. Siz kabul etmek istemeseniz de kadın erkek ilişkilerinin yarısı görsellik zaten. Bu sizin için de böyle ama değil diye iddia ediyosunuz. Ben takmiyorum onun vücudunu sorun etmiyorum diyosunuz da neyini sorun ediceksiniz ki adam çok spor yapıyomuş ve gayet de fitmiş? Ha siz kilolu olduğunuz için kilolu birini sorun etmeyebilirsiniz orası tamam ama fit biri olsanız da eşiniz kilolu olsa, yani sadece kilolu olması değil, yerim içerim kilo da veremem kusura bakma zaten hayat kısa kilom da umrumda değil gibi bi bakış açısı olsa siz de sorun ederdiniz bence. Ben olsam ederim yani. Tamam insan belli dönemlerde kilo alabilir kendini salabilir ama hayat kısa ben de yerim içerim kilo alırım diye bakmak bana göre yanlış bi bakış açısı. Hayat kısaysa kendimize daha iyi bakmamız, daha çok ozenmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ben bu bakiş açısındaysam karşımdaki kişiden de bunu beklerim. Dolayısıyla eşim de bana bu bakiş açısıyla gelse sorun çıkarırdım. Eşinizin konuşma tarzı çok kırıcı evet ama muhtemelen sizin bu bakiş açınızla baş etmek için bilerek bunu yapıyo bence, belki biraz hırs yaparsınız da harekete geçersiniz diye. Çünkü evlenmeden önce de söylüyomuş demek ki o zaman kibarca söylüyodu ki evlenmeyi tercih ettiniz diye anlıyorum şuan. Adam kibarca söyleyince ona da bence hayat kısa tezinizi savunuyosanız o da taktik değiştirdi herhalde kendince sizi hırslandırmaya falan çalışıyo. Normalde böyle doğum kilosuna veya sağlık sorunu kaynaklı kiloya falan laf eden erkeklere ağzıma geleni sayarım ama sizin konunuzda eşinizi haklı buldum.Acil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna çok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya çalıştım bir kaç kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak için yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gerçekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Bütün erkekler hep böyle şekilci mi? Bugüne kadar hiç bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni çok sevdiğini söylüyor ama kilolu olduğum için bazen çok ağır sözler sarfediyor. Beni çok üzdüğünü defalarca söyledim. Ama çok umursamıyor ama beni çok sevdiğini söylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kaçıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa çok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde söyledi ama hepsini söyleyemiyorum. Bu kadar önemli mi güzel vücutlu olmak. Çalışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Çocuk istedim. Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi. Gerçekten kilo verince bütün sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum beni beğenmediğini düşündüğüm için. Sözle beni sevdiğini söylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da göstermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gerçekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep böyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak düşündüğüm de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu için seviyorum. Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor. Erkekler hep böyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şöyle bir gerçekte var ben hayatın kısa olduğunu düşünüyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı göstermesini istiyorum. Sürekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lütfen fikir verin çıkmazda kaldım.
Ay afedersiniz okuyunca istemsizce oha dedim.Boy 1.70 kilom 78 Bi 15 kilo fazlalaıpım var
Bence seni ters pisikolojisi ile diyete motive etmeye çalışıyor. Hni demiş ya tahrik olmak istiyorum, hamilelikle ilgili söylemleri. Mesele bedeni sevmek değil ama bir gerçek var ki, erkekler gözleriyle sever. Sana olan sevgisi değişmesede heyecan duymaz Bi yerden sonra ev arkadaşı olursunuz..Rejim yaptığım dönemde biraz zayıflamıştım sürekli iltifat ediyordu vücudun güzel şekil almış diye
Bende 171 im. 62 Kg olmuştum Bi dönem. İnanamazsınız.. Vucut yapısı dağılımı çok fark ediyor. Önüne geçmezse kilolar kalı cı olur ve daha da alır.Ay afedersiniz okuyunca istemsizce oha dedim.
Kilolu deyince 1.65e 90-100 kg falan diye düşündüm. Vücut yapınız nasıldır bilemiyorum ama 1.70 te 1.78 evet fazla ama öyle adamın dediği kadar kötü durduğunu sanmıyorum ki bunu 1.70 boydayken 85 kg olduğum dönemi düşünerek söylüyorum.
Siz hafif bir diyet ve yine kısa egzersiz programıyla kısa sürede belki bir 10 kg ile gayet hoş bir görünüme kavuşursunuz.
Tabiki önüne geçilmeli misal ben geçmedim şimdi felaketi yaşıyorum ama konuyu okumaya başladığımda korkunç rakamlar bekliyordum, egzersizi olursa süper olur ama egzersiz olmadan, yeme düzennde yapılacak küçük değişiklerle bile verilebilecek bir kilo.Bende 171 im. 62 Kg olmuştum Bi dönem. İnanamazsınız.. Vucut yapısı dağılımı çok fark ediyor. Önüne geçmezse kilolar kalı cı olur ve daha da alır.
Ya çok sıkı 5 ay diyetle 55 iner. 65 i görünce cardio başlar. 60 59 bandına girince bölgesel + cardio başlar ağırlık alır. 6 ayda öncesine nazaran %80 yol kat eder. Sadece boğazı tutmak bilinçli diyet çok önemli.Tabiki önüne geçilmeli misal ben geçmedim şimdi felaketi yaşıyorum ama konuyu okumaya başladığımda korkunç rakamlar bekliyordum, egzersizi olursa süper olur ama egzersiz olmadan, yeme düzennde yapılacak küçük değişiklerle bile verilebilecek bir kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?