Bana da öyle geliyordu sadece haberlerde görürdüm bu tarz insanları ama şimdiaaa! genelev işleten insanlar varmıymış ya :) bana hep film karakteri, hayali falan gelirdi
Eşimin basireti bağlanmış. Kısa yoldan para kazanmak için olmayacak şeyler düşünmeye başlamış.Evet onu da düşündüm ihbar ediyim zaten polis biliyordur adamı iyice takibe alır yakalar bi şekilde. Bende esnafım ekonomi gerçekten çok kötü ama kötü diye de itibar zedelicek şekilde davranmamak lazım. Dün kavga etmeden başlamıştı konu ama bir noktadan sonra koptu tabi
Eğer beni dinlemeyip bu işe kalkışırsa hayatında olmıcağımı dün akşam defalarca söyledim. Allahtan eşimle iş yerlerimiz çok yakın sürekli kontrolüm altında tutmayı planlıyorum kafasının dikine giderse de hadi bana eyvallah derim. İlk sürtüşmemizin bu konuda olması beni çok sarstı çok teşekkür ederim desteğin içinEşimin basireti bağlanmış. Kısa yoldan para kazanmak için olmayacak şeyler düşünmeye başlamış.
Bazı insanların ikna kabiliyeti çok yüksek oluyor. Bi şekilde ikna olmuş eşin.
Üstelik yarın öbür gün işler ters giderse seninle bile tehdit edebilir eşini. Sonuçta adam pisliğin teki.
Eşin bi süre vazgeçmiş gibi de görünebilir. O yüzden gözün üstünde olsun.
Allah akıl fikir irade versin.
Yaşadığın şey çok zor Allah yardımcın olsun. Eşinin sana bunları yaşatmaya hakkı yok.
Peki seni dinlemezse boşanmayı düşünüyor musun?
Normalde sakinimdir ama bu kadar hassas bir konuda taş olsa çatlar işte.Bende sakince konuş diyorum ama sanırım bende de kayışlar kopardı.
Yok artıık!O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
Ayy hayır sakın bulaşmasın:) aslında genelev değilde işte otel tutmuşlar malesef o şekilde ilerletiyor işi. Parayla rent işine girmeyi planlıyor 5 6 araba alıp rente vercek ordan kazandıklarıyla da adamın parasını geri ödicek filan ama işte ne bu işe girmesini ne adamın ahlaksız parasını kullanmasını istemiyorm
Allah korusun yarabbim eşimin demesine göre borç değil bu kredi gibiymiş. Bir insan başkaları üzerinden para kazanma derdine düşmüşse neler yapabileceğini kestiremiyorum bile bunu eşimde anlasa keşkeYa ben cokmu film izliyorum bilmiyorum ama gercekten hayalimde borcunu eşinizin ödemediği onunda karsılıgında size el koydugu falan canlanıyor
Borcun bitene kadar eşin ödeme yapcak falan diyip töbe estagfirullah
Aynen öyle bu ihtimaller bile kanımın donmasına sebep. Ben bu dünyadan herşeyin mümkün olabileceğini gördüm.Çok abartıyor diyeceksiniz de diyelim adam para verdi eşiniz aldı ama battı borçlandı
Adam karını kız kardeşini ver o çalışsın ödesin bile der yani. Sonuçta adamın işi.
Aynen öyle bu ihtimaller bile kanımın donmasına sebep. Ben bu dünyadan herşeyin mümkün olabileceğini gördüm.
Teşekkür ederim canım Rabbim kimseyi bu çıkmaza düşürmesin. Şimdi babayla konuşcamSorma. Ama bu uyarılar çok ciddi ve bence gerçekleşebilir. Allah kolaylık versin cnaım.
Çok net bir şekilde ya bu iş ya ben dedim zaten. Bundan sonra düşünmesi gereken o burda kendimi yiyip bitirmek istemiyorum. Babasıyla konuştum sıkma canını sakın ben konuşucam gerekirse gelirim orda konuşurum dedi. Adamcağızda şok oldu benim oğlum mu bu konu içinde diye inanamadı bileHepimiz az cok tv izleyen insanlarız.
Genelev işletmesi ayrı iğrençlik ama onla da kalmamıştır.
Yasaklı madde,mafyacılık hersey vardır bu adamlarda.
Nasıl yaparsınız bilmiyorm ama ben olsam adamdan ayrılırım herhlde.Cocuklarıımn bası yanmasın en azından derim..
Arkadaşı demek yanlış olur aslında iş yaptığı bir adam ama benim nezdimde de farketmez hayatımızın bir bölümünde olması bile yeter benim saygı duymamam için.cok net bosanirim,
esiniz tamamen durust bir kisi de olabilir kendi kisisel hayatinda,
ancak benim nezdimde, kadinlarin gururunu bu kadar ayaklar altina alan arkadasi olan adama saygi duyulmaz.
hani karincanin dedigi gibi,
yaptigimiz bir ise yaramasa bile en azindan tarafimiz belli olsun.
Arkadaşı demek yanlış olur aslında iş yaptığı bir adam ama benim nezdimde de farketmez hayatımızın bir bölümünde olması bile yeter benim saygı duymamam için.
Benimde derdim kadınlar üzerinden kazanılan paranın kullanılması. Bu işi adam tercih etmiş kendi pisliğini temizlemek namına kullanacak adam aramış belli ki. O parada kaç kişinin ahı vardır gerekirse aç kalırım açıkta kalırım ama yinede evime haramdan kazanılan parayı sokmamvalla bu degil baska bir mesele olsa,
esnaflik farkli meslek, biraz esnek olmak gerekir derdim,
ancak kadinlar uzerinden para kazanmak kabul edilemez, edilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?