Kara para aklama gibi bisey geldi aklıma .
Denedim onu sakin sakin aldım karşıma konuştum. Yaptığı işten dolayı cezaevinde yattı 5 6 ay eşimin adını yazdırmış ziyaret için hadi dedim tamam sorun etme ufak bir alacağımız vardı adamdan çünkü. Ama çıktıktan sonra bir baktım sürekli eşimin yanında dedim bak sen esnafsın işin içine adın karışır hoş olmaz. Dükkana geleni kovamam ya dedi sonrasında bu iş çıktı. Midemi bulandırıyor eşime de söylüyorum lütfen hislerime güven diye ama kendince hep mantıklı açıklamar sunuyorPis bir şekilde para kazanıyor derken aklıma türlü türlü şey geldi ama ne olduğunu sormayacağım.
Bence, oturtun karşınıza eşinizi, admala ilişkisin iiyice bir anlamaya çalışın. Neden bu kadar güveniyormuş eşinize. bence kimse kimseye öyl ekolay kolay güvenmez. Pisliğini eşinize üykleyip onun üzerinden para kazanmasın da.
O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyorKara para aklama gibi bisey geldi aklıma .
O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
Aboooowww bu kadarını tahmin etmemistim.O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
İnan benimde derdim bu 30 yıllık hayatım boyunca bu tarz insanları sadece haberlerde görürdüm ama şuan tam içindeyim ve kalbim sıkışıyor gerçekten çözüm bulamıyorumIyyyyy... Böyle insan sizin çevrenizde nasıl gezer? Esiniz parasını almayı nasıl düşünür. Din boyutunu geçsek bile, etik değil! Bundan size hayır gelmez
Aynısını söyledim benim boğazımdan bu zamana kadar helal para geçti ve öyle de olacak. Bana diyor ki biz o kadınların üstünden kazanmıcaz yine kendi işimizi yapıcaz bir nevi büyümek gibi düşün dedi. Ben hiçbir zaman çokpara peşinde olmadım evimde huzur olsun bana yeter. Defalarca da söyledim ama bana zıplama yapmam lazım diyorAy yok . Yok ben eşimin böyle birisi ile iş yapmasını istemem yaparsa da arıza çıkarırım. Batsın öyle para. Israr ederse de ayrılırım çok net...
Sen diyelimki eşin iş yaptı onla çok da para kazandı. O kadınların ahı il ekazanılan parayı kabullenecek misin? Çocuklarına yedircek misin? Aman yarabbi yok...
Sakın. Olmaz öyle şey. Kocan bir tür genel ev işletmecisi gibi mi olacak?
Kusura bakmayın ama genelev isleten adamdan para alıp iş büyütme zihniyeti çok kötü, o paranin kaynağı belli, bunu bile bile nasil düşünebilir böyle birsey , adamla iş gereği muhattap oldu diyelim nasıl arkadaşlık edip para alma verme seviyesine getirebiliyor durumu, ben olsam eşimin zihniyetinden şüphe ederdimHemen ona da netlik kazandırayım o zaman eşim araba alım satım yapıyor 5 sene önce bu adam araba almış ve o şekilde tanışmışlar sonra adam sürekli arabaları yenilediği için eşim sormuş ne iş yaptığını o şekilde öğrenmiş
İnanın beni asıl üzen kısmıda bu. Eşim polislerle de çok içli dışlıdır etrafında da çok sevilen bir insandır ki kendisi sürekli herkese yardım etme peşinde en büyük tartışmalarımızda sırf bu yüzden çıkıyor. Onun derdi şuanda biraz daha iyi kazanmak ama bu şekilde olmaması gerekiyor. Evini satmış 300bine sordum niye sattı diye bana vermek için dedi. Güldüm bende komik olma ya bu devirde haybeye kim kime ne yapıyor dedim. Benimde kafamı bulandırıyor ama sen korkma bize bişey olmaz dediKusura bakmayın ama genelev isleten adamdan para alıp iş büyütme zihniyeti çok kötü, o paranin kaynağı belli, bunu bile bile nasil düşünebilir böyle birsey , adamla iş gereği.muhattap oldu diyelim nasıl arkadaşlık edip para alma verme seviyesine getirebiliyor durumu, ben olsam eşimin zihniyetinden şüphe ederdim
Herşeyin bilincinde ve farkındayım ve eşimin bu işe sıcak bakma fikri bile beni çileden çıkartıyor ama çözüm bulmak istiyorum ne yapmam lazım nasıl davranmam lazımGenelev isleten adama su bile vermem ne is yapmasi yahu.
Insanlar para icin ne hallere geldiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?