Başkasıyla nişanlanmış..

Aslince_

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
32
5
16
30
Başkasıyla nişanlanmış.. iki buçuk sene mi verdiğim adam herşeyi silip başkasıyla nisanlanmis tarifsizim iyi değilim şuan hissettiğim.. dayanamiyorm..

Son düzenleme:
Psikolojik şiddet gördüm, zarar gördüm demişsin, sevinmen lazım artık senin derdin olmaktan çıkmış.
Allah senin de yolunu açık etsin sevip sevileceğin biri çıkar inşallah karşına

Canım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu

İnan şuan nefes alamiyorm kendini buraya nasıl attm nasıl bi teselli arıyorum bilmiyorum daha çok yeni iki buçuk senelik sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış
İlk yazdığın yerden usteki konunu düzenle herkes ilk yazdığına göre yorumlar

Seni istemeyeni sende unut gitsin değmez öyle kişiliksiz insanlar için uzulmeye

canım üzülme kaybettiğini sandıkların kazandıklarındır belki hayat bu ..
Nefes alamiyorm iki buçuk sene herseyimi verdiğim insan başkasıyla dayanamıyorum buradan başka kimseyle paylasamiyorm şuan elim ayağım tutmuyo bu nasil bisey

Adam ?? Siddet gosteren hani ? Siddet gosteriyorsa adamlikla bagdastiramadim ben ?

Şiddetin her türlüsünü gördüm yazmışsın. O şiddet anındaki acını hatırla,şuanki acın biraz hafifler.

Adam ?? Siddet gosteren hani ? Siddet gosteriyorsa adamlikla bagdastiramadim ben ?
Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi

O sevgi degil kuzum bilincaltinin sana oynadigi bi oyun

Onunla hayallerini gercekletiremedigin tam manasiyla elde edemedigin icin bagimlilik yapmis

Olur. Eden bu dunyada bulacak diye bir sey yok

Yeni öğrendiniz sanırım, o yüzden şuan üzüntünüz çok daha yoğundur gayet normal bu. Ama hep böyle yoğun kalmayacak emin olun, bi hafta sonra bile bugünkü gibi olmayacak. İyileşmek kabullenmekle başlar, kendinize biraz zaman tanıyın ve olanları sindirmeye çalışın artık.

O sevgi degil kuzum bilincaltinin sana oynadigi bi oyun

Onunla hayallerini gercekletiremedigin tam manasiyla elde edemedigin icin bagimlilik yapmis
Nasıl kurtulucm bundan şuan acıdan ölüyorm evet belki bana akılsız diyosunuz herşey diyosunuz ama icime engel olamiyorm kendime hakim olamiyorm

Nefes alamiyorm iki buçuk sene herseyimi verdiğim insan başkasıyla dayanamıyorum buradan başka kimseyle paylasamiyorm şuan elim ayağım tutmuyo bu nasil bisey

ınanırım canım benım ama bıraz sabır sukunet ..hem zaten degmezmiş böyle bir insana teselli için demıyorum asıkken ınsan mantıken düşünemıyor ınsan umursamıyor hıcbıseyı biliyorum. Alısıyor ınsan zamanla geciyor bu süreçte sana haber gelen her yonden ıletısımı kesmende yarar var takıp etme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…