Canım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu
canim benimki de bekar ve mutlu yazmis . ahimizi aldilar ne kadar mutlu olabilir . eminim sende cok birakmak istedin ama sevgin engel oldu ve bugunleri yasamaktan korktun ama seni onun gibi ceken bulunmaz . Bende kendimi söyle avutuyorum ilerde karsina seni mutlu eden bi adam ciktiginda onunla bittigine sukur ediceksinAynen bana hayatı zindan etti şimdi başkasını mutlu ediyo diyeck biseym yok canımın acısıyla yazıyorum deli gibi
Ben başkasını dusunemiyorm bile ama Rabbim benim gozyasimin ustune onu mutlu etmesincanim benimki de bekar ve mutlu yazmis . ahimizi aldilar ne kadar mutlu olabilir . eminim sende cok birakmak istedin ama sevgin engel oldu ve bugunleri yasamaktan korktun ama seni onun gibi ceken bulunmaz . Bende kendimi söyle avutuyorum ilerde karsina seni mutlu eden bi adam ciktiginda onunla bittigine sukur ediceksin
Başkasıyla nişanlanmış.. iki buçuk sene mi verdiğim adam herşeyi silip başkasıyla nisanlanmis tarifsizim iyi değilim şuan hissettiğim.. dayanamiyorm..
Canım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu
Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi
Tamam bana yazmak kolay ama kardeşim sende her türlü şiddet gördüm demişsin , unut ve kurtulduğuna şükret ,zamanla geçecek sabır sadeceCanım yanıyo tarifsiz bi acı şuan evet herturlu şiddet gordum ama bitiremedim sevgimi şimdi başkasıyla nişanlanmış mutlu huzurlu yazmış benim o kadar hakkima girdi ki öyle ahımı aldı ki benim gozyaslarimin ustune mutlu olur mu
Allah askına bosveeerrrBaşkasıyla nişanlanmış.. iki buçuk sene mi verdiğim adam herşeyi silip başkasıyla nisanlanmis tarifsizim iyi değilim şuan hissettiğim.. dayanamiyorm..
Hiç değmeyen insanların şu kadar nasıl sevildiğine yanıyorum, bizi şöyle seven olmadı anasını satayımİnan şuan nefes alamiyorm Evet herturlu şiddet ama hep kabul ettm sustum sevdim çok çok sevdim yinede birakmadm suan nasıl icimi söndürecegimi bilmiyorum onu naisl silecegimi bilmiyorum ne yaparsa yapsın sevgim azalmadi azalmiyo dayanamıyorum şuan bütün dünyanın yükü var ustumde sanki böylesine bi insan bu kadar acı verebilir mi
Deveye diken adama bişey eden derler :)Hiç değmeyen insanların şu kadar nasıl sevildiğine yanıyorum, bizi şöyle seven olmadı anasını satayım
Haklisinizkeşke bianda silinip atilabilse bu kadar zarar vermese keskeee
Hiç değmeyen insanların şu kadar nasıl sevildiğine yanıyorum, bizi şöyle seven olmadı anasını satayım
Deveye diken adama bişey eden derler :)
Tecrübem herkese bu kural işliyor iyi oldun mu nazik oldun mu düşünceli oldun mu seni saf salak kullanılacak insan gibi görüyorlar..
Konu sahibi şiddet gördüğün insan içinde üzülüyorsan git kendini dövdürecek başka birini bul. Bu ne ya dövüyordu ama çok seviyorum neyini seviyorsun pardon ?
Aynen aynen :)Valla ya okadar da iyi niyetli kizim. Kimse bu kadar sevmedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?