Başkasıyla yapamıyorum..

kadınlar için 4 ay kısa bir süre zamana ihtiyacın var canım.
hayatına biri girer ve o kadar seversin ki öncekini sevdiğinden şüphe edersin.

Aynı durumu yaşadım birebir 4 ay olmuş senin kısa bi süre ama senin elinde tabi bu sürenin pek te önemi yok unutmak isteyen 1 hafta da unutup hayatına devam edebiliyor ya da benim gibi 2.5 sene geçmesine rağmen tık yok bende hep meraktayım yani nişan söz atanlarlar daha sonra dan nasıl devam ediyolar nasıL YENİDEN başlayabiliyolar... allah yardımcın olsun canım

Ayrılalı 4 ay olmuş, henüz çook erken. Bi kendini dinle.. Bir daha mutlu olamam, sevemem diye umutsuz olmak da ne demek..

Eski nişanlının 2ayda yeniden nişanlanması normal değil ki, sağlıklı bir karar değil, nasıl bir karakter onu da anlamış değilim..

inşallah canım çok sağol bizimki hayatta aramaz

ooo senin çok olmuş ya o zamana atlatırım inşallah sen de atlatırsın

ben de çözemedim beni o kadar çok seviyordu ki herkes çook şaşırdı nasıl olur aklım almıyor

Geçerr Geçer daha öncekiler gibi buda geçer..
Neler neler geçmedi ki?

Sadece acele etme diyeceğim

Zira ben nickini görünce seni ve nişanlını hatırladı isem sen de unutamazsın bu kadar kısa sürede

Kendini başkası ile görüşmeye de zorlama

Herşeyin ilacı zaman

benim nişanlımda söz atıp üç ay sonrası bana çıkma teklifi etmişti. emin olana kadar ciddi olsun istemedim. acabalar oluşmuştu kafamda ve sadece tanımak amaçlı görüştük. hoş ilk buluşmamızda herşeyi oruturup konuşmuştuk. yazılanlar gibi kafasında kalbinde kalmadığı için sevgisi bi ki ay denemiş olmayıncada en ufak seyde atmış yüzüğü. acabaları yendğim ve güvendiğim zaman nişanlandık. Ve çok şükür mutluyuz.
konuya gelince kaderinde kısmetinde ne yazıyor ise o oluyor canım. bu günlerin geçecek, iyi ki ayrılmışım da bu günleri görmüşüm diyeceğin birileri olacak hayatında. sadece sabır :)

ay okuyunca bir an tuhaf oldum

Sadece acele etme diyeceğim

Zira ben nickini görünce seni ve nişanlını hatırladı isem sen de unutamazsın bu kadar kısa sürede

Kendini başkası ile görüşmeye de zorlama

Herşeyin ilacı zaman
Geçecek elbet ama tekrar aşık olabilecek miyim işte bütün mesele bu

ay okuyunca bir an tuhaf oldum
ilk bende okuduğumda kalbim çıkacak gibi olmuştu. tarihler uymadığı için ohhh çektim ama kendimi yazmaktan da alıkoyamadım :)
ve sende nolur üzülme, herkes karekterine yakışanı yapıyor. her zaman hayırlısını iste ve hayırlısını yaşa. eğer olmadıysa da gerçekten bundada vardır bir hayır.
hep mutlu olman dileğiyle tatlım

yok sen değilsin ona eminim de bir an o kıza da aşık olmuş mudur diye düşündüm sağol canım inşallah siz de hep mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…