- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aynı durumu yaşadım birebir 4 ay olmuş senin kısa bi süre ama senin elinde tabi bu sürenin pek te önemi yok unutmak isteyen 1 hafta da unutup hayatına devam edebiliyor ya da benim gibi 2.5 sene geçmesine rağmen tık yok bende hep meraktayım yani nişan söz atanlarlar daha sonra dan nasıl devam ediyolar nasıL YENİDEN başlayabiliyolar... allah yardımcın olsun canımSadece bunu yaşayanlar varsa onların yorumlarını çok merak ediyorum.
Hani belki bir umut..
Nişanlımdan ayrıldım 4 ay oldu ve o tekrar nişanlandı 1-2 aydır nişanlı.
Şimdi ben kendime çok kızıyorum o hayatına başkasını aldı bile sen hala onu hatırlayıp üzülüyorsun diye.
Ama ilk defa birisiyle evlenmek istedim ben hem de ilk defa birisine bu kadar aşık oldum.
Ayrıldıktan sonra hayatıma girmek isteyen çok insan oldum belki de sırf ona inat belki de unutmak için
denedim ama olmuyor yapamıyorum. Devamı gelmiyor.
Acaba eskisine olan aşkım biter mi ?
Unutur muyum demiyorum unutulmaz ama
Yeniden aşık olabilir miyim ?
Bu şimdi imkansız gibi geliyor.
Benim durumumda olup daha sonra aşık olan var mı ?
Artık ben de aşık olmak istiyorum.
belki daha kısa bir zaman ama yalnız yapamıyorum, her şey üstüme üstüme geliyor.
inşallah canım çok sağol bizimki hayatta aramazerkeklerin aklından neler geçiyor tam olarak bilemem ama onlar biz gibi değil, unutmak için bile olsa bi başkasını alabiliyorlar hayatlarına.
4 sene oldu ben nişanlımdan ayrılalı. biz ayrıldıktan bikaç ay sonra bi sevgilisi olduğunu öğrenmiştim ama 8 9 ay sonra aradı beni bir gece. çok sevdiğini hala unutamadığını pişman olduğunu söyledi. e senin sevgilin var dedim, hiçbişey senin düşündüğün gibi değil dedi, ne demekse o
velhasıl kelam benim yeniden hayatıma birini almam 1 seneyi bulmuştu, ki onda da pek başarılı olamadım ya neyse. umut kaybetmek yok
sen de onu düşünmeyi bırak, düşündükçe acı çekeceksin. düşünme, önüne bak, hayat güzel şeyler çıkaracaktır önüne yeter ki ona izin ver
ooo senin çok olmuş ya o zamana atlatırım inşallah sen de atlatırsınAynı durumu yaşadım birebir 4 ay olmuş senin kısa bi süre ama senin elinde tabi bu sürenin pek te önemi yok unutmak isteyen 1 hafta da unutup hayatına devam edebiliyor ya da benim gibi 2.5 sene geçmesine rağmen tık yok bende hep meraktayım yani nişan söz atanlarlar daha sonra dan nasıl devam ediyolar nasıL YENİDEN başlayabiliyolar... allah yardımcın olsun canım
ben de çözemedim beni o kadar çok seviyordu ki herkes çook şaşırdı nasıl olur aklım almıyorAyrılalı 4 ay olmuş, henüz çook erken. Bi kendini dinle.. Bir daha mutlu olamam, sevemem diye umutsuz olmak da ne demek..
Eski nişanlının 2ayda yeniden nişanlanması normal değil ki, sağlıklı bir karar değil, nasıl bir karakter onu da anlamış değilim..
Mutlu olacaklarını sanmıyorum.. Bilemeyiz elbette ama çok yanlış görünüyor burdan bakınca..ben de çözemedim beni o kadar çok seviyordu ki herkes çook şaşırdı nasıl olur aklım almıyor
Evlenmek için evlenecek işte. Adamın hayattaki amacı evlenmekmiş.ben de çözemedim beni o kadar çok seviyordu ki herkes çook şaşırdı nasıl olur aklım almıyor
bak o doğru evlenmek en büyük hayaliydiEvlenmek için evlenecek işte. Adamın hayattaki amacı evlenmekmiş.
ay okuyunca bir an tuhaf oldumbenim nişanlımda söz atıp üç ay sonrası bana çıkma teklifi etmişti. emin olana kadar ciddi olsun istemedim. acabalar oluşmuştu kafamda ve sadece tanımak amaçlı görüştük. hoş ilk buluşmamızda herşeyi oruturup konuşmuştuk. yazılanlar gibi kafasında kalbinde kalmadığı için sevgisi bi ki ay denemiş olmayıncada en ufak seyde atmış yüzüğü. acabaları yendğim ve güvendiğim zaman nişanlandık. Ve çok şükür mutluyuz.
konuya gelince kaderinde kısmetinde ne yazıyor ise o oluyor canım. bu günlerin geçecek, iyi ki ayrılmışım da bu günleri görmüşüm diyeceğin birileri olacak hayatında. sadece sabır:)
Geçecek elbet ama tekrar aşık olabilecek miyim işte bütün mesele buSadece acele etme diyeceğim
Zira ben nickini görünce seni ve nişanlını hatırladı isem sen de unutamazsın bu kadar kısa sürede
Kendini başkası ile görüşmeye de zorlama
Herşeyin ilacı zaman
ilk bende okuduğumda kalbim çıkacak gibi olmuştu. tarihler uymadığı için ohhh çektim ama kendimi yazmaktan da alıkoyamadım :)ay okuyunca bir an tuhaf oldum
yok sen değilsin ona eminim de bir an o kıza da aşık olmuş mudur diye düşündümilk bende okuduğumda kalbim çıkacak gibi olmuştu. tarihler uymadığı için ohhh çektim ama kendimi yazmaktan da alıkoyamadım :)
ve sende nolur üzülme, herkes karekterine yakışanı yapıyor. her zaman hayırlısını iste ve hayırlısını yaşa. eğer olmadıysa da gerçekten bundada vardır bir hayır.
hep mutlu olman dileğiyle tatlım
yok sen değilsin ona eminim de bir an o kıza da aşık olmuş mudur diye düşündümsağol canım inşallah siz de hep mutlu olursunuz.
bu kadar basit mi sevmediği insana nasıl dokunabilir nasıl ten temasında bulunabilir
aminnnnbence onun aşık olup olmamasını takma. bakma takip etme onu. ilerde senin aşık olacağın biri çıkacak ve yeni başlangıçlar yapacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?