Türkiye'yi sevmiyorsa bu Toprakları acil terketsin gitsin rızkını orada aradımBurafaki parada yetiyor. Ama esim yukselmek istiyor. Ve turkiye yi sevmiyor.
ben olsam bende istemezdim,acızık aşım kaygısız başım. Amerika,İngiltere falan olsa neyse ama arabistan yaşayamazdım herhaldeEsim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Burada araba kullanmiyorum. Cogu yere zaten esim goturuyor. Cocuk olduktan sonra isi biraktim. Calismiyorum.
Canım benim arkadaşım 5 yıldır orda eşi ve çocuklarıyla beraber ..Oradaki yasam bana zor geliyor okudugim kadari ile. Ben burda calismiyorum. Ust duzey yonetici olarak gidiyor.
Benim merak ettigim cocuklari okula kim birakiyor. Aktiviteleri varmi cocuklarin.Canım benim arkadaşım 5 yıldır orda eşi ve çocuklarıyla beraber ..
Maddi olarak çok zenginler ..
Ama arkadaşımın gorumcesi eltisi falan da orda....
Dışarı çıkarken carcaf giyiyorsun o siyah uzun olanlardan kapanıyor sun da.. eşin olmadan hiç bir yere gidemezsin ..
Kadınlarda erkekler aynı ortamda bulunamaz vs..
Arkadaşımın anlattıkları bunlar
Sen onun ıcın fedakarlık yaptıgın surece sen ondan ustun olacaksın yerı geldıyınde senın soylemeye sozun daha cok olacak.erkekler cogu zaman aıleden ona bag oldugu ıcın soyur o yuzden Afrıkayada gıtsen senınleyım yeterkı hayallerıne kavus deEvet cok haklisiniz. Aslinda farkindayim. Destek olacagima kostek oluyorum.
Ordaki okullar burdan daha iyiymiş aktivite olarak.. ama kim bırakıyor bilmiyorum soracam canım görüştüğümüz zamanBenim merak ettigim cocuklari okula kim birakiyor. Aktiviteleri varmi cocuklarin.
Boyle desem yemunle elimi ayagimi operSen onun ıcın fedakarlık yaptıgın surece sen ondan ustun olacaksın yerı geldıyınde senın soylemeye sozun daha cok olacak.erkekler cogu zaman aıleden ona bag oldugu ıcın soyur o yuzden Afrıkayada gıtsen senınleyım yeterkı hayallerıne kavus de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?