Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süresi ne kadar?Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Ben calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.
eşin türk değil mi?Burafaki parada yetiyor. Ama esim yukselmek istiyor. Ve turkiye yi sevmiyor.
5 yıl cok uzunBen calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.
Zaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.5 yıl cok uzun
esınızle sızde gıtmelısınız
kımse ıs yerınden memnun degıl benım esımde memnun degıl ama benı bırakıpda 5yıl uzak yere gıtmez anlatabıldımmı
ıyı dusunun...
Ben gelmem ama sen gidip kariyerini yapabilirsin istiyosan dersin karari ona birakirsin. Bi kadin olarak arabistanda yasamak kolay degil yani kendi hayat standartini da dusunmek zorundasinZaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.