• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baslik bulamadim.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.

Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Süresi ne kadar?

Firması geçici mi gönderiyor,siz çalışmaktamısınız ?Elinize geçen para yetmiyorsa eşiniz daha iiyi şartlar olsun diye tercih edebilir .Üstü kapalı yazmışsınız....

Ben calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.

Burafaki parada yetiyor. Ama esim yukselmek istiyor. Ve turkiye yi sevmiyor.

Hata yapıyorsun.
5 kat maaş diyorsun az mı?
Cocugunun gelecegini de düşün.
Neden gitmek istemiyorsun onu yazmamissin. Burda hastan mi var işin mi var kariyerin mi var üst düzey sosyal etkinliklerin mi var.

Cidde yi goggleladınız mı nasıl bir yermiş?

Ben calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.
5 yıl cok uzun
esınızle sızde gıtmelısınız
kımse ıs yerınden memnun degıl benım esımde memnun degıl ama benı bırakıpda 5yıl uzak yere gıtmez anlatabıldımmı
ıyı dusunun...

Acik bir bayanim. Karar vermistim bende gidecektim. Ama okudugum kadari ile yasam zormus. Gitmekten vazgectim ve bu durumda esimde gitmiycek.

5 yıl cok uzun
esınızle sızde gıtmelısınız
kımse ıs yerınden memnun degıl benım esımde memnun degıl ama benı bırakıpda 5yıl uzak yere gıtmez anlatabıldımmı
ıyı dusunun...
Zaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.

Para çok iyiymiş, iyi şartlarda da yaşarsınız.

Zannımca kadınların araba kullanması ve toplum içinde erkeklerle konuşması yasak.

Siz çalışıyor musunuz, orda ne yapacaksınız?

Oradaki yasam bana zor geliyor okudugim kadari ile. Ben burda calismiyorum. Ust duzey yonetici olarak gidiyor.

Zaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.
Ben gelmem ama sen gidip kariyerini yapabilirsin istiyosan dersin karari ona birakirsin. Bi kadin olarak arabistanda yasamak kolay degil yani kendi hayat standartini da dusunmek zorundasin

Back
X