- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tavsiyeniz gitip kendim gorup degerlendirmem heralde.Bence gitmeyin. Zira okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla değişime kapalısınız biraz. En kötü ne olabilir ki yani, neticede o ülke vatandaşı olmayacaksınız, temelli gitmiyorsunuz. Şartları aileyi götüremeyecek kadar kötü olsa eşinizin görüştüğü kurum bunu belirtirdi "ailenizi getirmenizi tavsiye etmiyoruz" diyerek. Bi tarafta çarşaf bir tarafta plaj diyorsunuz; Türkiye'de de durum böyle değil mi zaten? Şartlarımızı kendimiz belirleyemesek bile şartlardan bize uyana yönelebiliriz. Çocuğunuz ne olur, farklı milletlerden bireylerin bakış açılarını, kültürlerini görerek büyür ve daha "dünya vatandaşı" olur. Belki ilk başlarda dil engeline kısmen takılsa bile sizden çok çok daha kısa sürede aşacaktır, bunu bir dil eğitimcisi olarak söylüyorum. Ayrıca benim eşim şu an Güney Irak'ta bir çölde çalışıyor, ardından yine Irak'ta başka bir bölgeye geçecek ve kesinlikle gitmeyi düşünüyorum. Bazı fırsatlar az geliyor insanın ayağına.
Şehir ile ilgili genel araştırmanızı İngilizce üzerinden yapmanızı tavsiye ederim. Oraya yerleşmiş yabancıların bloglarına falan göz atarsanız çok daha faydalı bilgiler edinebilirsiniz bence.
Sizin tavsiyeniz gitip kendim gorup degerlendirmem heralde.
Kabul ettiniz miGercekten bizim icin cok onemlu bir karar. Esim kabul gordugunden beridir ne yerdeyiz ne gokte. Esim cokk ama cok mutlu . Benim bir diger korkum oglum. Oglumun en guzel yillarinda onu da kendim gibi eve hapsetmek istemiyorum. Sosyal aktiveleri olsun. Kendini her alanda gelustirsin istiyorum.
Henuz hayir.Kabul ettiniz mi
Gercekten bizim icin cok onemlu bir karar. Esim kabul gordugunden beridir ne yerdeyiz ne gokte. Esim cokk ama cok mutlu . Benim bir diger korkum oglum. Oglumun en guzel yillarinda onu da kendim gibi eve hapsetmek istemiyorum. Sosyal aktiveleri olsun. Kendini her alanda gelustirsin istiyorum.
Ailecek gidin ne güzel rahat isseBen calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.
Evet cok haklisiniz. Aslinda farkindayim. Destek olacagima kostek oluyorum.Neden esıne destek olmuyorsun?bellıkı bu onun hayalı sen onun ayagına bag olrsan zamanla senden nefret etmeye baslayacak cunkı hayallerıne engel oluyorsun
Esim tek gitmiycek. Gidersek birlikte. Kalirsakta birlikte. Ben gitme tarafi degilim. Kafam karisik. Acaba esimin kariyerine engelmi oluyorum diye dusuncelerim var.Yanlis anlama benim enistemde dubai ye gitmisti. Gidis o gidis. Coluk cocuk buyudu askere gitti geldiler yuva kurmaya basladilar hala yok.ilkokula gidiyorlardi gittiginde. Annesi babasi oldi yine gelmedi. Teyzem babasiz buyuttu onlari. Cok zorluklar cekti. Hepsi boyle demiyorum gidenlerin yanlis anlasilmasin. Az alsin ama evinde olsun isterdim ben.
Bes kati maas verdiklerine gore kimsenin kolay kolay gitmek isteyecegi bir yer degil demekkiGitmek istiyorum ama korkuyorum. Yasamak zordur diye dusunuyorumm