- 22 Aralık 2009
- 567
- 151
- 323
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben bi önceki sonraki fotolara iice baktm fark göremedm iki burunda aynı:)))
Bu arada ne zaman banyo yapıcam bi fikri olan varmı? dişlerimi ne zaman fırçalayabilirim, gerçi bugün ilk defa katı yemek yedim ekmekle beraber...
cnm banyo yasak. Alçının çıkacağı gün yapıyorsun iyice ıslatıyorsun alçıyı. Ben dayanamadım 1 hafta annem lavaboda yıkadı saçlarımı kuaför usüluyle. Ben de banyoya girip vucudumu yıkadım. Diş fırçalamanda fazla eğilmediğin sürece bir sorun olcagını sanmıyorum
floransaa sık dişini az kaldı kızz alcı cıkmadan önce bi banyo yapıpı gideceksin sabır sabır canımmm olduda bittti maşallah:)))
İyi olsun bakalım biraz daha beklerim bu arada az önce zühtü beyle görüştüm buraya bakmadan önce oda gelmeden önce duş al öyle gel ama alçını çıkarma dedi. Dişimi bugün fırçaladım ama hiç bi sorun ve ağrım olmadı çünkü katı yiyecek yiyebildiğim için sanırım...
hatuna bak yaf!!! delikafaduldenben bihafta ağzımı açamıyodum,çiğneyemiyodum..diş fırçalamayı bırak annem beni bi hafta ağzımı zar zor aralatarak bebek mamalarıyla besledi!! hatunun olduda bittiye geldisositososito
inşallah herşey harika olcak bitanem,yarın burnunu bende görcem,bende annesi kadar oldum burnuşunundelikafadulden :1hug:![]()
Annesiymişmiş burnuşumun hani nerdesin bi tlf kullanmayı öğren sempatiksalakcinni