"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Benden bahsediyor sanırım. Evet benim önden çok bir problemim yoktu arkadaşlar önden de foto koy dedi diye koydum onları. Yandan ise bariz fark var albümün son kısımlarında yan profilden eski hali var .

ya ben bi önceki sonraki fotolara iice baktm fark göremedm iki burunda aynı:)))

sen önceki fotoları incelerken ameliyat olmuş halinimi inceledin. nasıl fark yok bariz bi kemeğin yok olduğunu nasıl göremedin hayret hangi resimleri inceledin sen acaba bu yorum yorum olsun diyemi yaptın.enteresan cünki önceki ve sonra halinde bariz değişme var sen bu yazıyı şaka olsun diyemi yazdın canım:))))

Son düzenleme:
belkice tasarimdan bahsediyodur :delphin:

Son düzenleme:
Başlık baya geride kalmış bişeyler yazayım dedim. Bugün daha iyiym kızlar ama galiba grip olmuşum ben anladığım kadarıyla :(

Geçmiş olsun canım.. ama dikkat et hapşururken ağzından hapşurmaya çalış burnun zarar görmesin aklinialirimsmile

Saolasın nehiyicim, valla hapşuruyom ama ağzım açık galiba...burnum akıyo gerçi bu iyi geldi sanki burnum açıldı rahatladı bugün kendimi çok iyi hissediyorum. alçım sıkıyodu şimdiye kadar sanırım burnum çok şişti ama bugün gayet iyiyim :)

Bu arada ne zaman banyo yapıcam bi fikri olan varmı? dişlerimi ne zaman fırçalayabilirim, gerçi bugün ilk defa katı yemek yedim ekmekle beraber...

Bu arada ne zaman banyo yapıcam bi fikri olan varmı? dişlerimi ne zaman fırçalayabilirim, gerçi bugün ilk defa katı yemek yedim ekmekle beraber...

cnm banyo yasak. Alçının çıkacağı gün yapıyorsun iyice ıslatıyorsun alçıyı. Ben dayanamadım 1 hafta annem lavaboda yıkadı saçlarımı kuaför usüluyle. Ben de banyoya girip vucudumu yıkadım. Diş fırçalamanda fazla eğilmediğin sürece bir sorun olcagını sanmıyorum

floransaa sık dişini az kaldı kızz alcı cıkmadan önce bi banyo yapıpı gideceksin sabır sabır canımmm olduda bittti maşallah:)))

Kizlar, ay harbiden fenalik geldi cidden, burnumdan cok az nefes alabiliyorum, ameliyat olali tam 2 hafta oldu, sizlerde ayni sorunu yasadiniz mi? Normal mi daha nefes alamamam?

cnm banyo yasak. Alçının çıkacağı gün yapıyorsun iyice ıslatıyorsun alçıyı. Ben dayanamadım 1 hafta annem lavaboda yıkadı saçlarımı kuaför usüluyle. Ben de banyoya girip vucudumu yıkadım. Diş fırçalamanda fazla eğilmediğin sürece bir sorun olcagını sanmıyorum

İyi olsun bakalım biraz daha beklerim bu arada az önce zühtü beyle görüştüm buraya bakmadan önce oda gelmeden önce duş al öyle gel ama alçını çıkarma dedi. Dişimi bugün fırçaladım ama hiç bi sorun ve ağrım olmadı çünkü katı yiyecek yiyebildiğim için sanırım...

floransaa sık dişini az kaldı kızz alcı cıkmadan önce bi banyo yapıpı gideceksin sabır sabır canımmm olduda bittti maşallah:)))

Valla canım ya baştan aşağı moralsin tüm o kafamın karıştığı dönemlerde sen hep gelip sıkma canını bak ben gayet iyiyim herşey yolunda gidicek falan hep zor karar veremediğim dönemlerde hep hızır gibi çıkıp gelip beni yönlendirdin çok saol...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

İyi olsun bakalım biraz daha beklerim bu arada az önce zühtü beyle görüştüm buraya bakmadan önce oda gelmeden önce duş al öyle gel ama alçını çıkarma dedi. Dişimi bugün fırçaladım ama hiç bi sorun ve ağrım olmadı çünkü katı yiyecek yiyebildiğim için sanırım...

hatuna bak yaf!!! delikafaduldenben bihafta ağzımı açamıyodum,çiğneyemiyodum..diş fırçalamayı bırak annem beni bi hafta ağzımı zar zor aralatarak bebek mamalarıyla besledi!! hatunun olduda bittiye geldisositososito
inşallah herşey harika olcak bitanem,yarın burnunu bende görcem,bende annesi kadar oldum burnuşunundelikafadulden :1hug::nazar:

hatuna bak yaf!!! delikafaduldenben bihafta ağzımı açamıyodum,çiğneyemiyodum..diş fırçalamayı bırak annem beni bi hafta ağzımı zar zor aralatarak bebek mamalarıyla besledi!! hatunun olduda bittiye geldisositososito
inşallah herşey harika olcak bitanem,yarın burnunu bende görcem,bende annesi kadar oldum burnuşunundelikafadulden :1hug::nazar:

Annesiymişmiş burnuşumun hani nerdesin bi tlf kullanmayı öğren sempatiksalakcinni ohhh süper dişimide fırçalıyom misss gibi yemeklerde yiyiyom açlıktan ölmüştüm zaten Yarın geliyon mu 3.5 ta randevüm ona göre sonra takılır bişeyler içeriz...bu arada koptum valla yazdıklarına eee o zamanda alçı ağrıtıyo:sm_cool:

Kızlarr nasıl oldunuz :))
Floransa, esila ses verin bize ?
Floransacım senin alçın ne zaman çıkıyor, esila foto koycak mısın merakla bekliyoruz bayanssulusmile

Annesiymişmiş burnuşumun hani nerdesin bi tlf kullanmayı öğren sempatiksalakcinni

yeni okudum incilerini,aşkolsun..nefes darlığı yüzünden telefonda konuşamadıımı,bihaftadır ne çektiğimi biliosun...nasılsa kimseye cevap veremiom diye telefonu attım bi kenara..şudakikadan sooora küstüm sana...:çok üzgünüm:

floransa esila resimlerinizi ne zaman görcez kizlar :teytey:

yaaa bu arada oske.06 ve ank32 nin ameliyatlarii var bugün umarim coook cokkk iyi gecer
bütün dualarim onlarla :Saruboceq:

Back
X